Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Bekväma bluetoothhörlurar med mikrofon

GEAR iT7x - Black | Art.nr: 187211
 • Bluetooth 2.1 + EDR
 • Mikrofon för telefonsamtal
 • Kabelkompabilitet
 • Vikbar
 • Standbytid 70 timmar

GEAR iT7x - Black

Slipp sladdar som fastnar eller trasslar sig med dessa snygga trådlösa bluetooth-hörlurar. IT7x har 2.4 GHz bluetooth-teknik som gör att du kan para ihop dem med din telefon enklare än någonsin och lyssna på din favoritmusik utan sladdar. Med inbyggd musik och kontroller på ena hörlurskåpan kan du styra din musik samt ta emot telefonsamtal utan att behöva plocka upp mobiltelefonen ur fickan!

Brusreducering

För att du ska slippa störas av din omgivning har IT7x bra ljudisolering från störande ljud i din omgivning, vilket är perfekt om du ska ha dem i bullriga miljöer som vid trafikerade vägar eller på resande fot i tåg, flygplan eller bussar. De mjuka vadderade kuddarna sluter tätt över dina öron vilket också förhindrar ljud som tränger in eller läcker ut, samtidigt som de sitter skönt över öronen.

Batteri och laddning

Batteriet i Gear IT7x är ett 400 mAh LithiumIon. Ett fulladdat batteri räcker till kontinuerlig användning i upp till sex timmar, och de har en standbytid på cirka 70 timmar. Det laddas via medföljande USB-kabel i cirka tre timmar. Hörlurarna stängs automatiskt av efter tio minuter när de inte används.

Skulle batteriet ta slut, eller om du vill ansluta hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth kan du använda den medföljande ljudkabeln och lyssna med dem precis som ett par vanliga trådade hörlurar.

Medföljande tillbehör

Tillsammans med IT7x följer det med ljudkabel (1,2 meter), en usb-laddningskabel (1,1 meter), en förvaringsväska och putsduk. Hörlurarna är ihopvikbara för kompakt förvaring, och väskan är utrustad med dragkedja, karbinhake och innerficka.

Andersson 3,5mm M - 3,5mm M 3m 
 • 3 m
 • 3,5mm hane-3,5mm hane

PRIS: 79:-

ANTAL:

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 490:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Trådlösa, slutna
Högtalarmembran
40,0 mm
Mikrofon
Ja
Volymkontroll
Ja
Fjärrkontroll
Ja
Touchpanel
Nej
Aktiv brusreducering
Ja
Frekvensomfång från
20 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Känslighet
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans
32 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
Kabellängd
1,20 meter
Kommunikation
Bluetooth
Ja
Bluetooth-stöd
A2DP, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version
2.1
Räckvidd
10 meter
Batteri
Batterityp
Lithium Ion
Batterikapacitet
400 mAh
Batteritid
6,00 timmar
Standbytid
70 timmar
Laddning
Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid
3 timmar
Dimensioner
Vikt
682 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör
Audiokabel (1,2m), usb-laddkabel (1,1 m), förvaringsväska och putsduk
Färg
Svart
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_187211"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> GEAR iT7x - Black </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 2 </span> <span class="votes">2</span> </div><div id='37358578'><span class="summary"> Schyssta lurar men mikrofonen är kass. </span><span class="description"> Ljudet är alldeles utmärkt för prisklassen, de är ej lika stora och plastiga som de ser ut på bilder. De är lätta att använda och bluetooth fungerar bra. Det enda negativa jag kan säga om produkten är att det inte riktigt fungerar som de ska under samtal. Jag hör personen i fråga väldigt dåligt och de hör ej mig. Använder dem till en iphone 4. </span><span class="dtreviewed"> den 12 juni 2014 <span title="2014-06-12" class="value-title"></span></span></div><div id='40076430'><span class="summary"> Stil med dr dre lurarna </span><span class="description"> Headsetet är utmärkt till gymmet då det är svin bra. Kvaliten på ljudet är också perfekt för den som vill spela högt och dom sitter utmärkt nackdelen är endast att batteriet är ur dåligt klara kanske 6-7 timmar, sen måste jag ladda dom. Men istället för att köpa dr lurar så rekommenderar jag hellre dom här :) </span><span class="dtreviewed"> den 31 augusti 2014 <span title="2014-08-31" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_187211').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">2</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">2</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
GEAR GEAR iT7x - Black <h2> GEAR iT7x - Black</h2> <p> Slipp sladdar som fastnar eller trasslar sig med dessa snygga trådlösa bluetooth-hörlurar. IT7x har 2.4 GHz bluetooth-teknik som gör att du kan para ihop dem med din telefon enklare än någonsin och lyssna på din favoritmusik utan sladdar. Med inbyggd musik och kontroller på ena hörlurskåpan kan du styra din musik samt ta emot telefonsamtal utan att behöva plocka upp mobiltelefonen ur fickan!</p> <h2> Brusreducering</h2> <p> För att du ska slippa störas av din omgivning har IT7x bra ljudisolering från störande ljud i din omgivning, vilket är perfekt om du ska ha dem i bullriga miljöer som vid trafikerade vägar eller på resande fot i tåg, flygplan eller bussar. De mjuka vadderade kuddarna sluter tätt över dina öron vilket också förhindrar ljud som tränger in eller läcker ut, samtidigt som de sitter skönt över öronen.</p> <h2> Batteri och laddning</h2> <p> Batteriet i Gear IT7x är ett 400 mAh LithiumIon. Ett fulladdat batteri räcker till kontinuerlig användning i upp till sex timmar, och de har en standbytid på cirka 70 timmar. Det laddas via medföljande USB-kabel i cirka tre timmar. Hörlurarna stängs automatiskt av efter tio minuter när de inte används.</p> <p> Skulle batteriet ta slut, eller om du vill ansluta hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth kan du använda den medföljande ljudkabeln och lyssna med dem precis som ett par vanliga trådade hörlurar.</p> <h2> Medföljande tillbehör</h2> <p> Tillsammans med IT7x följer det med ljudkabel (1,2 meter), en usb-laddningskabel (1,1 meter), en förvaringsväska och putsduk. Hörlurarna är ihopvikbara för kompakt förvaring, och väskan är utrustad med dragkedja, karbinhake och innerficka.</p> Okategoriserade produkter 4 849,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet