Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell In-Ear hörlur av hög kvalité!

Shure SE535-V | Art.nr: 167601
  • Trippla membran!
  • Reducerar yttre ljud med 37 dB
  • 18 – 19,000 Hz
  • Kevlarförstärkta kablar
GillaGilla MailaE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Lagerstatus

Denna vara säljs endast via internet
SE535-V
3 490:-

Shure SE535-V

Utrustad med trippla High-Definition mikromembran, dedikerad diskant och dubbla baselement för att leverera rymligt ljud med fyllig bas!SE535-V har utvecklats och testats av av professionella musiker för att sedan finjusteras av Shure ingenjörer, hörlurarna ger en otrolig ljudupplevelse som låter dig höra detaljer i musiken som aldrig förr!

Ljudisolerande design
Bekväma ljudisolerande öronkuddar som blockerar upp till 37 dB av omgivande buller. Ljudisoleringen förhindrar oljud från att störa din ljudupplevelse, oavsett om du är hemma eller på språng.

Ergonomisk
Designad för att hålla en låg profil med optimerat vinklat munstycke utformat för att vila bekvämt i örat. Over-the-ear konfigurationen håller de kevlarförstärkta kablarna ur vägen.

Komponenter:
compA-Stabilt hölje. B-Trippla membran. C-Internt delningsfilter. D-Extra tätning. E-Skak-skydd. F-Guldpläterad kontakt. G-Vinklad ljudutgång. H-Kevlarförstärkt kabel. I-Mjuk öronkudde.

Quirky Props 
  • Supersmart hållare för in-ear-hörlurar som du hänger runt nacken för att hålla ordning på öronpropparna! Obs, säljs osorterade, 4 olika färger.

PRIS: 19:-

ANTAL:

Just Mobile Premium HeadStand 
  • Stilren design i aluminium
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Enkel att montera
  • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
In-ear
Genre
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd
1,60 meter
Mikrofon
Nej
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Nej
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Ja, via adapter
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
18 Hz
Frekvensomfång till
19000 Hz
Känslighet
119 dB
Impedans
36 Ohm
Dimensioner
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör
Utbytbara öronproppar (S,M,L), Bärväska, 6,3 mm adapter, Flygplansadapter, Volymkontroll
Färg
Koppar/Svart
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Shure Shure SE535-V <h1>Shure SE535-V</h1>Utrustad med trippla High-Definition mikromembran, dedikerad diskant och dubbla baselement för att leverera rymligt ljud med fyllig bas!SE535-V har utvecklats och testats av av professionella musiker för att sedan finjusteras av Shure ingenjörer, hörlurarna ger en otrolig ljudupplevelse som låter dig höra detaljer i musiken som aldrig förr!<br><br><strong>Ljudisolerande design</strong><br>Bekväma ljudisolerande öronkuddar som blockerar upp till 37 dB av omgivande buller. Ljudisoleringen förhindrar oljud från att störa din ljudupplevelse, oavsett om du är hemma eller på språng.<br><br><strong>Ergonomisk</strong><br>Designad för att hålla en låg profil med optimerat vinklat munstycke utformat för att vila bekvämt i örat. Over-the-ear konfigurationen håller de kevlarförstärkta kablarna ur vägen.<br><br><strong>Komponenter:</strong><br><img src="http://www.netonnet.se/files/Items/167xxx/167601/test.jpg" alt="comp"><strong>A</strong>-Stabilt hölje. <strong>B</strong>-Trippla membran. <strong>C</strong>-Internt delningsfilter. <strong>D</strong>-Extra tätning. <strong>E</strong>-Skak-skydd. <strong>F</strong>-Guldpläterad kontakt. <strong>G</strong>-Vinklad ljudutgång. <strong>H</strong>-Kevlarförstärkt kabel. <strong>I</strong>-Mjuk öronkudde.<br><br> Shure 0 3490,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet