Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Urbanears Zinken - Hörluren för den professionella DJn!

Urbanears Zinken - True White | Art.nr: 180093
 • Svensktillverkade
 • Spiralsladd
 • För den professionella DJn
 • ZoundPlug
 • TurnCable med både 3,5 och 6,3mm-kontakt
 • Mikrofon för mobilsamtal

UrbanEars Zinken

Svenska UrbanEars har tidigare gett oss hörlurar som Bagis och Plattan, nu kommer Zinken! De är nästa heta hörlur och de mest ambitiösa lurarna som hittills skapats, med praktiska funktioner såsom TurnCable och ZoundPlug.

Design och komfort

Zinken är utvecklad för den professionella DJn, likväl för den glada amatören och passar lika bra på en lång klubbspelning, som hemma i soffan. De är utformad för att vara extremt slitbara och kan användas i många timmar varje gång. Huvudbygeln är vadderad och öronkuddarna har ökad skumdensitet av tätningsringarna för en överlägsen ljudisolering. De bekväma öronkåporna är svängbara för att passa just din spelstil. Urbaners Zinken är dessutom tillverkade i ett material som inte absorberar lukt eller svett, vilket gör de idealiska för långa spelningar. Dessutom finns de i flera läckra färger så du säkert hittar din favorit.

TurnCableUrbaners Zinken TurnCable

Den slitstarka spiralkabeln är tillverkad i robust Kevlar ® på insidan, och har plugg för 6,3mm i ena änden för användning vid mixerbordet, och en 3,5mm-kontakt i den andra änden som passar i till exempel mobiltelefonen. Det är bara att välja vilken ände du behöver och plugga in! På sladden hittar du dessutom en mikrofon och fjärrkontroll för att ta emot telefonsamtal.

ZoundPlug

Precis som på föregångaren Plattan, har även Zinken en extra audio lineout som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på.

Ljud

När UrbanEars skulle utveckla sin nya hörlur, som så småningom kom att bli Zinken, gjorde de det med åsikterna från ett stort urval av DJs i åtanke. Önskemålen var en hörlur som var bekväm att både bära och lyssna med under långa perioder. Lösningen blev Zinken som tack vare 40mm-membranet ger exakt ljud med ett brett frekvensområde.

 

Valueline 3.5 mm splitter-ljudkabel 
 • Hörlurssplitt
 • Dela musik från en ljudenhet till två hörlurar
 • 1 x 3,5mm-kontakt hane
 • 2 x 3,5mm-kontakt hona
 • Längd: 20 cm

PRIS: 49:-

ANTAL:

Just Mobile Premium HeadStand 
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Enkel att montera
 • Stabilt

PRIS: 529:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Hörlurstyp
Slutna
Kabellängd
1,20 meter
Mikrofon
Ja
Volymkontroll
Nej
Fjärrkontroll
Ja
3,5 mm ljudingång
Ja
6,3 mm ljudanslutning
Ja
Aktiv brusreducering
Nej
Frekvensomfång från
20 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Känslighet
98 dB
Impedans
85 Ohm
Maximal ineffekt
50mW
Dimensioner
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör
Inga
Färg
Vit
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_180093"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Urbanears Zinken - True White </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='33119228'><span class="summary"> trendig väldesignad svensk lur </span><span class="description"> Köpte denna lur som julklapp i år, Isolerar ljudet ut och in mkt. väl. Snygg svensk design, Bra matriel . </span><span class="dtreviewed"> den 4 januari 2014 <span title="2014-01-04" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_180093').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Urbanears Urbanears Zinken - True White <h2> UrbanEars Zinken</h2><p> Svenska UrbanEars har tidigare gett oss hörlurar som Bagis och Plattan, nu kommer Zinken! De är nästa heta hörlur och de mest ambitiösa lurarna som hittills skapats, med praktiska funktioner såsom TurnCable och ZoundPlug.</p><h2> Design och komfort</h2><p> Zinken är utvecklad för den professionella DJn, likväl för den glada amatören och passar lika bra på en lång klubbspelning, som hemma i soffan. De är utformad för att vara extremt slitbara och kan användas i många timmar varje gång. Huvudbygeln är vadderad och öronkuddarna har ökad skumdensitet av tätningsringarna för en överlägsen ljudisolering. De bekväma öronkåporna är svängbara för att passa just din spelstil. Urbaners Zinken är dessutom tillverkade i ett material som inte absorberar lukt eller svett, vilket gör de idealiska för långa spelningar. Dessutom finns de i flera läckra färger så du säkert hittar din favorit.</p><h2> TurnCable<img alt="Urbaners Zinken TurnCable" src="http://www.netonnet.se/files/Items/180xxx/180093/180099cord.jpg"></h2><p> Den slitstarka spiralkabeln är tillverkad i robust Kevlar ® på insidan, och har plugg för 6,3mm i ena änden för användning vid mixerbordet, och en 3,5mm-kontakt i den andra änden som passar i till exempel mobiltelefonen. Det är bara att välja vilken ände du behöver och plugga in! På sladden hittar du dessutom en mikrofon och fjärrkontroll för att ta emot telefonsamtal.</p><h2> ZoundPlug</h2><p> Precis som på föregångaren Plattan, har även Zinken en extra audio lineout som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på.</p><h2> Ljud</h2><p> När UrbanEars skulle utveckla sin nya hörlur, som så småningom kom att bli Zinken, gjorde de det med åsikterna från ett stort urval av DJs i åtanke. Önskemålen var en hörlur som var bekväm att både bära och lyssna med under långa perioder. Lösningen blev Zinken som tack vare 40mm-membranet ger exakt ljud med ett brett frekvensområde.</p><p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/TnuhIACylBE?wmode=transparent"></iframe> &nbsp;</p> Okategoriserade produkter 5 790,0000 new False

Bekväma, on-ear-hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll

 • Slutna hörlurar
 • Mikrofon med fjärrkontroll
 • Löstagbar anslutningskabel
 • Justerbar design för optimal komfort
 • Skyddande transportpåse

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet