Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Innovativ, portabel högtalare med grym ljudkvalitet

JBL Pulse | Art.nr: 198686
 • Strömma musik via Bluetooth
 • Imponerande 10 timmars batteritid
 • Mäktigt ljud
 • Kostandsfri app
 • Inställningsbara ljusteman med LED-belysning
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Innovativ, portabel högtalare med grym ljudkvalitet

Låt din högtalare vara lika unik som din musiksmak med ljud av JBL-kvalitet kombinerat med en programmeringsbar LED-ljusshow i ett portabelt högtalarpaket. Helt trådlöst och Bluetooth®-aktiverat, strömma din favoritmusik från vilken smart enhet som helst och förstärk den med ditt val av programmerade eller inställningsbara ljusteman.

JBL Pulse spelar stereomusik med tryck, ett klart och mäktigt ljud i en portabel enhet som kan förvandla alla utrymmen till en fest i flera timmar. Vem kunde tro att man kunde ha så här roligt precis var som helst? Fantastiskt ljud. LED-pulserande rytmer. Och en bärbar fest i ett roligt paket.

Moderna högtalarelement och inbyggd basport

Dubbla 40 mm högtalarelement och specialanpassad inbyggd basport för naturtrogen ljudåtergivning så att du inte missar ett enda ord i favoritlåten oberoende av vilken volym du har.

Upplevelser som hörs och syns

Inte bara är det fantastiskt att kunna ta med sig sin musik vart som helst, men tänk att kunna erbjuda det – trådlöst – i ett bärbart format som även livar upp alla fester med multi-LED-ljusshow? Detta är en innovation för både ögat och örat, som ger dig nya sätt att njuta av dina favoritlåtar – och fler än så.

Färdiga ljusteman

Variation är livets krydda – och du kontrollerar vad som händer härnäst. Med fem förprogrammerade ljusteman till många fler nerladdningsbara möjligheter, kan du välja att matcha ljuset till din musik eller visa din egna kreativa sida genom att specialutforma ljusets styrka och färger helt själv. Och du kan förändra det med en enkel beröring. Hur som helst, du bestämmer själv hur kul du vill ha.

Strömma musiken trådlöst

När du vet att du kan leverera dina ljudpreferenser från vilken källa som helst gör att du kan spendera mer tid med att ha kul, och mindre på att planera det. Spontaniteten som är inbyggd i det här direktparty-ljudsystemet är en av dess mest spännande komponenter.

Imponerande batteritid

Det är inte portabelt om man måste koppla in det. Och JBL Pulse kan tas med vart som helst och levererar trådlöst skoj i upp till 10 timmar (endast musik) eller 5 timmar (musik och ljusshow) tack vare dess laddningsbara litiumjon-batteri. En sak mindre att oroa sig för betyder att festen kan börjar direkt.

Fungerar sömlöst med kostnadsfri JBL-app

Anslut två enheter samtidigt med vetskapen om att du inte behöver vara en raketingenjör för att klara av det. Bluetooth® gör det enkelt – och blixtsnabbt – att ansluta din mobiltelefon eller surfplatta för att tillfredsställa alla dina portabla musikbehov. Snabbguiden som ingår gör det enkelt, och JBL-appen gör resten.

 

Andersson 3,5mm M - 3,5mm Coilled 2 m Bl 
 • 2 meter
 • 3,5mm hane-3,5mm hane
 • Guldpläterade kontakter
 • Slitstark
 • Spiralformad

PRIS: 99:-

ANTAL:

Andersson Car USB Charger Dual 1A+1A 
 • 1 + 1 A
 • Ladda dina enheter via USB
 • Dubbla uttag
 • Ladda via 12-volt

PRIS: 129:-

ANTAL:

Bandridge Premium Ljudadapter 3,5mm-2xRCA 

Adapter med 3,5 mm hane till 2xRCA hona.

PRIS: 59:-

ANTAL:

Trust Bluetooth 4.0-adapter 
 • Bluetooth 4.0
 • EDR med A2DP
 • Bakåtkompatibel
 • Extremt liten & smidig
 • 10 meter räckvidd

PRIS: 199:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
JBL JBL Pulse <h2> Innovativ, portabel högtalare med grym ljudkvalitet</h2> <p> Låt din högtalare vara lika unik som din musiksmak med ljud av JBL-kvalitet kombinerat med en programmeringsbar LED-ljusshow i ett portabelt högtalarpaket. Helt trådlöst och Bluetooth®-aktiverat, strömma din favoritmusik från vilken smart enhet som helst och förstärk den med ditt val av programmerade eller inställningsbara ljusteman.</p> <p> JBL Pulse spelar stereomusik med tryck, ett klart och mäktigt ljud i en portabel enhet som kan förvandla alla utrymmen till en fest i flera timmar. Vem kunde tro att man kunde ha så här roligt precis var som helst? Fantastiskt ljud. LED-pulserande rytmer. Och en bärbar fest i ett roligt paket.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="274" src="//www.youtube.com/embed/-62ZiA5Ewgw" width="487"></iframe></p> <h2> Moderna högtalarelement och inbyggd basport</h2> <p> Dubbla 40 mm högtalarelement och specialanpassad inbyggd basport för naturtrogen ljudåtergivning så att du inte missar ett enda ord i favoritlåten oberoende av vilken volym du har.</p> <h2> Upplevelser som hörs och syns</h2> <p> Inte bara är det fantastiskt att kunna ta med sig sin musik vart som helst, men tänk att kunna erbjuda det – trådlöst – i ett bärbart format som även livar upp alla fester med multi-LED-ljusshow? Detta är en innovation för både ögat och örat, som ger dig nya sätt att njuta av dina favoritlåtar – och fler än så.</p> <h2> Färdiga ljusteman</h2> <p> Variation är livets krydda – och du kontrollerar vad som händer härnäst. Med fem förprogrammerade ljusteman till många fler nerladdningsbara möjligheter, kan du välja att matcha ljuset till din musik eller visa din egna kreativa sida genom att specialutforma ljusets styrka och färger helt själv. Och du kan förändra det med en enkel beröring. Hur som helst, du bestämmer själv hur kul du vill ha.</p> <h2> Strömma musiken trådlöst</h2> <p> När du vet att du kan leverera dina ljudpreferenser från vilken källa som helst gör att du kan spendera mer tid med att ha kul, och mindre på att planera det. Spontaniteten som är inbyggd i det här direktparty-ljudsystemet är en av dess mest spännande komponenter.</p> <h2> Imponerande batteritid</h2> <p> Det är inte portabelt om man måste koppla in det. Och JBL Pulse kan tas med vart som helst och levererar trådlöst skoj i upp till 10 timmar (endast musik) eller 5 timmar (musik och ljusshow) tack vare dess laddningsbara litiumjon-batteri. En sak mindre att oroa sig för betyder att festen kan börjar direkt.</p> <h2> Fungerar sömlöst med kostnadsfri JBL-app</h2> <p> Anslut två enheter samtidigt med vetskapen om att du inte behöver vara en raketingenjör för att klara av det. Bluetooth® gör det enkelt – och blixtsnabbt – att ansluta din mobiltelefon eller surfplatta för att tillfredsställa alla dina portabla musikbehov. Snabbguiden som ingår gör det enkelt, och JBL-appen gör resten.</p> <p> &nbsp;</p> Bluetooth-högtalare 0 1790,0000 new False

Njut av förstklassigt ljud med Big Jambox!

 • Bluetooth
 • Bärbar design
 • Kraftfullt ljud
 • Uppladdningsbart batteri
 • Parkoppla till din smartphone, surfplatta, Mac eller PC

Docka din Android

Ladda din Android Smartphone samtidigt som du spelar upp musik!

Trådlösa hörlurar

Slipp sladdar och njut av din musik med ett par trådlösa hörlurar

Njut av trådlös frihet

Slipp trassla med sladdar och njut av din musik trådlöst via bluetooth!

Hörlurar för finsmakaren!

Här hittar du HiFi-hörlurar som levererar ljud av högsta kvalitet!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet