Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativ diktafon med lågpassfilter och löstagbart USB-minne

Olympus WS-832 | Art.nr: 200339
 • Brusreducerande
 • Lågpassfilter
 • Löstagbart USB-minne
 • 4 GB flashminne
 • Endat 54 gram
 • Stor LCD-display
 • Sök filer i kalenderformat
GillaGilla Dela via e-postE-post Skriv utSkriv ut JämförJämför PrisjaktPrisjakt InköpslistaInköpslista

Lagerstatus

Finns i lager
Denna vara säljs endast via internet
WS-832
890:-

Stereokvalitet för alla inspelningar

Den lågbrusiga riktningskänsliga stereomikrofonen med 90°-layout skapar en superb stereokvalitet som gör att du kan känna hela stämningen på ett möte - inklusive riktningen eller placeringen av talarna på möten och konferenser.

Smart teknik för snabbare resultat

Röstuppspelningsfunktionen låter dig hoppa över delarna utan röster och bara spela upp de delar av inspelningen som innehåller röser, och transkriberingsläget gör att du enkelt kan hantera uppspelningsfunktionerna. Tillsammans ger de två förbättrade teknikerna en smartare, mer användbar enhet.

Mindre brus. Mer ljud.

Hitta det du söker. Snabbt.

Lågpassfiltret eliminerar effektivt låg-
frekvent buller från t.ex. projektorer och
vinden och ger ännu tydligare inspelningar.

Sparade ljudfiler markeras automatiskt med datum och visas i kalenderformat, vilket gör att det går snabbt och lätt att söka efter filer. 

Det enklaste sättet att spara data

Spara data enkelt och bekvämt med den inbyggda USB-kontakten. Såväl som att använda minnet för inspelningar kan du även använda det som ett USB-minne för att enkelt spara din data. Som en extra finess laddas också din enhet när du anslutar den via USB.

Överlägsen bärbarhet

Kompakt, lätt och helt bärbar. WS-832 är en perfekt enhet både för arbetet och vardagen. Från möten till språkstudier, WS-832 är liten nog för att följa med dig över allt och smart nog för att göra dig nöjd oavsett om du sitter i ett konferensrum eller på en förläsning.

Transcend Micro SDHC 16GB Class 4 
 • microSDHC
 • 16 GB
 • Klass 4
 • SD adapter medföljer

PRIS: 169:-

ANTAL:

Transcend Micro SDHC 32GB Class 10 
 • micro-SDHC
 • 32GB
 • SD adapter medföljer
 • Klass 10

PRIS: 279:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Olympus Olympus WS-832 <h2> Stereokvalitet för alla inspelningar</h2> <p> Den lågbrusiga riktningskänsliga stereomikrofonen med 90°-layout skapar en superb stereokvalitet som gör att du kan känna hela stämningen på ett möte - inklusive riktningen eller placeringen av talarna på möten och konferenser.</p> <h2> Smart teknik för snabbare resultat</h2> <p> Röstuppspelningsfunktionen låter dig hoppa över delarna utan röster och bara spela upp de delar av inspelningen som innehåller röser, och transkriberingsläget gör att du enkelt kan hantera uppspelningsfunktionerna. Tillsammans ger de två förbättrade teknikerna en smartare, mer användbar enhet.</p> <table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" class="table-layout: fixed" style="width: 500px; table-layout: fixed;"> <tbody> <tr> <td> <h2> Mindre brus. Mer ljud.</h2> </td> <td> <h2> Hitta det du söker. Snabbt.</h2> </td> </tr> <tr> <td> Lågpassfiltret eliminerar effektivt låg-<br /> frekvent buller från t.ex. projektorer och<br /> vinden och ger ännu tydligare inspelningar.</td> <td> <p> Sparade ljudfiler markeras automatiskt med datum och visas i kalenderformat, vilket gör att det går snabbt och lätt att söka efter filer.&nbsp;</p> </td> </tr> </tbody> </table> <h2> Det enklaste sättet att spara data<img alt="" src="/Images/Items/200xxx/200339/ContentImages/sp_audio_ws_832_mod2_product_png.png" style="height: 207px; float: right; margin: 6px 20px; width: 94px;" /></h2> <p> Spara data enkelt och bekvämt med den inbyggda USB-kontakten. Såväl som att använda minnet för inspelningar kan du även använda det som ett USB-minne för att enkelt spara din data. Som en extra finess laddas också din enhet när du anslutar den via USB.</p> <h2> Överlägsen bärbarhet</h2> <p> Kompakt, lätt och helt bärbar. WS-832 är en perfekt enhet både för arbetet och vardagen. Från möten till språkstudier, WS-832 är liten nog för att följa med dig över allt och smart nog för att göra dig nöjd oavsett om du sitter i ett konferensrum eller på en förläsning.</p> Diktafon 3 890,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet