Högkvalitativ diktafon med lågpassfilter och löstagbart USB-minne

Olympus WS-832

  Art.nr: 200339
  • Brusreducerande
  • Lågpassfilter
  • Löstagbart USB-minne
  • 4 GB flashminne
  • Endat 54 gram

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner (0)

Frågor & svar (0)

Produktbeskrivning

Den lågbrusiga riktningskänsliga stereomikrofonen med 90°-layout skapar en superb stereokvalitet som gör att du kan känna hela stämningen på ett möte - inklusive riktningen eller placeringen av talarna på möten och konferenser.

Smart teknik för snabbare resultat

Röstuppspelningsfunktionen låter dig hoppa över delarna utan röster och bara spela upp de delar av inspelningen som innehåller röser, och transkriberingsläget gör att du enkelt kan hantera uppspelningsfunktionerna. Tillsammans ger de två förbättrade teknikerna en smartare, mer användbar enhet.

Mindre brus. Mer ljud.

Lågpassfiltret eliminerar effektivt låg-frekvent buller från t.ex. projektorer och vinden och ger ännu tydligare inspelningar.

Hitta det du söker. Snabbt.

Sparade ljudfiler markeras automatiskt med datum och visas i kalenderformat, vilket gör att det går snabbt och lätt att söka efter filer. 

Det enklaste sättet att spara data

Spara data enkelt och bekvämt med den inbyggda USB-kontakten. Såväl som att använda minnet för inspelningar kan du även använda det som ett USB-minne för att enkelt spara din data. Som en extra finess laddas också din enhet när du anslutar den via USB.

Överlägsen bärbarhet

Kompakt, lätt och helt bärbar. WS-832 är en perfekt enhet både för arbetet och vardagen. Från möten till språkstudier, WS-832 är liten nog för att följa med dig över allt och smart nog för att göra dig nöjd oavsett om du sitter i ett konferensrum eller på en förläsning.