Smart högtalare med riktigt imponerande ljud

LG Music Flow H7

  Art.nr: 210236
  • Strömma musik via Bluetooth eller WiFi
  • Klarar högupplöst ljud
  • Enkel anslutning
  • Styrs via gratis applikation
  • Stereohögtalare med imponerande ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör (3)

Recensioner (0)

Frågor & svar (0)

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Musik i hela hemmet - trådlöst

LG Music Flow är en stilren, smart och väldigt kraftfull multiroom-lösning. Det är otroligt lätt att få musik i alla rum, allt du behöver är ett befintlig hemnätverk och du är redo att strömma din favoritmusik. För att få dina högtalare att "prata" med varandra behöver du antingen ansluta den smarta bryggan LG R1 till din befintliga router eller så ansluter den en av dina högtalare till routern och sedan kan du parkoppla dina befintliga högtalare direkt till högtalaren ansluten till routern.

När du har nätverksanslutning i dina högtalare är det bara att starta appen och börja strömma. Simpelt, enkelt och fantastiskt roligt. Du väljer själv om du vill strömma via Wi-Fi eller Bluetooth. För att få ut så mycket som möjligt av ljudet rekommenderas det att du använder dig av nätverksbryggan LG R1 som har en stabil dubbelbands Wi-Fi (2,4/5 GHz) och teknik som automatiskt skapar ett mesh-nätverk för dina högtalare. I detta mesh-nätverk slipper du störningar och ljudförvrängningar som annars kan uppstå när man strömmar musik. Du får alltså HiFi-kvalitet från strömmad musik.

Alla LG Music Flow-högtalare kan spela ljud med hög ljudupplösning, 24bit/192KHz, så att du kan njuta av dina högupplösta ljudfiler som FLAC, WAV och Apple Lossless. Basen och diskanten arbetar sömlöst tillsammans för att du ska få en riktigt imponerande ljudbild oavsett om du lyssnar på rock, modern elektronisk musik eller allt där emellan.

Elegant, modern design möter trådlös frihet

LG Music Flow H5 har ett stilrent, tidlöst utförande som gör sig perfekt i alla moderna hem. Högtalaren är lättplacerad och kan utan problem placeras i en bokhylla, på en byrå eller på din mediamöbel - möjligheterna är oändliga. Music Flow-serien är verklig en inspiration till det klassiska designuttrycket "Less is more". Du finner inga irriterande LED-lampor som blinkar, inga utstickande knappar som förstör den minimalistisk designen eller gör det svårare att placera högtalaren.

Eftersom du endast behöver ström till högtalaren är det enkelt att få till en perfekt installation utan kabeldragning och annat krångligt som brukar sätta stopp för en smidig, stilren installation

Bygg enkelt ett smart hemmabiosystem

Du kan enkelt använda dina multiroom-högtalare som ett hemmabiosystem. Tillsammans med den smarta soundbaren och trådlösa subwoofern, LG HS6, är dessa högtalare utmärkta som surroundhögtalare. Med 5.1 DTS-uppspelning och den höga ljudkvaliten kommer film verkligen till liv i ditt vardagsrum.

Få ut så mycket som möjligt av dina högtalare

Med LG R1 släpper du lös den fulla potentialen av dina Music Flow-högtalare. Högtalarna fungerar utan nätverkshubben som ett par trådlösa högtalare men när du kombinerar flera Music Flow-högtalare tillsammans med nätverkshubben blir högtalarna ännu smartare. Du får ett stabilt mesh-nätverk som kan strömma högupplöst ljud enkelt och smidigt. 

Full kontroll med Music Flow Player

Med LGs gratisapplikation Music Flow Player får du full kontroll över ditt multiroom-system, oavsett om du använder dig av en högtalare eller flera. Du förvandlar din smartphone eller surfplatta till en interaktiv fjärrkontroll som hantera en mängd olika inställningar.

Du kan använda dig av olika musikuppspelningsmetoder – till exempel Spotify, DEEZER, tunein eller musikbiblioteket du har lagrat på din telefon. Funktionen LG Mood Matrix rekommenderar låtar som passar utmärkt till olika tillställningar som middag, fest eller kalas. Spellistor skapas automatiskt beroende på vilket val av tillfälle du gör.

Applikationen gör det också enkelt att kontrollera ditt multiroom-system. Du kan enkelt välja att spela upp musik från alla dina högtalare samtidigt, en viss grupp eller enbart en högtalare. Du justerar volym och korrektioner (equalizer) enkelt. Du väljer också här om du vill utföra ändringarna på alla högtalare eller bara en enskild. Perfekt om du ska lyssna på musik i högtalarna i köket men vill ha ett fylligt, djupt filmljud i högtalarna placerade i vardagsrummet.

Klicka här för att ladda ner applikationen till Android
Klicka här för att ladda ner applikationen till iOS

Strömma musik med Bluetooth

Strömma musik direkt från din Bluetooth-aktiverade smartphone, surfplatta, dator till dina Music Flow-högtalare. Du kan strömma all typ av ljud, till exempel musik från Spotify, en podcast eller favoritmusiken från ditt musikbibliotek.

Att ansluta är enkelt. Sätt bara på Bluetooth på enheten du vill strömma ifrån och parkoppla med högtalaren – om din smartphone är utrustad med NFC blir det ännu enklare då placerar du bara telefonen över en av högtalarna och du är parkopplad. För att justera vilka högtalare som ska spela upp ljud använder du gratis applikation Music Flow Player från LG.

Kom hem till din favoritmusik

LG Music Flow känner av när du kommer hem och ansluter till ditt hemnätverk. Direkt synkroniseras din enhet med dina högtalare, utan massa komplicerade mellansteg. Musiken du lyssnade på under resan hem fortsätter i dina högtalare och du kan fortsätta lyssna på din musik utan avbrott.