Snygg in-ear-hörlur med djup bas och klar diskant

Sennheiser CX 2.00 Apple - Black

  Art.nr: 210871
  • Bra ljudbild
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • Öronsnäckor i olika storlekar
  • Slitstarka
  • Kompatibel med iOS

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör (5)

Recensioner (0)

Frågor & svar (0)

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fräck in-ear-hörlur med djup bas och klar diskant

Sennhesier CX 2.00i är ett par fräcka in-ear-lurar från Sennheiser med grym ljudkvalitet. Med en djup bas och klar diskant fungerar dessa perfekt för alla genrer av musik, klassisk som modern elektronisk musik. Passformen är perfekt och enkel att justera med 4 olika medföljande storlekar.

CX 2.00i är tillverkade av högkvalitiva komponenter som säkerställer en lång livslängd även om du utsätter hörlurarna för vardaglig användning dag ut och dag in.


 

Svara på samtal och styr röstigenkänning

Kabeln har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. Med denna fjärrkontroll kan du pausa och spela musik, höja eller sänka volymen, starta funktioner som Siri och svara på samtal. Perfekt om du har mobilen i väskan eller fickan när det ringer och är på springande fot.

Fjärrkontrollens volymfunktioner och uppstart av röstigenkänning (Siri) fungerar endast med iPhone, iPod och iPad. Svarsknappen och mikrofonen är kompatibel med det flesta nya mobiler på marknaden. I den medföljande manualen kan du läsa om alla kortkommandon du kan utnyttja via fjärrkontrollen.