Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

7.2-kanals hemmabioreceiver med WiFi och 4K!

Onkyo TX-NR626 | Art.nr: 187249
 • 7 x 160 Watt vid 6 Ohm
 • 4K-kompatibel
 • 6 HDMI-in, 2 HDMI ut
 • WiFi & Bluetooth
 • 3D-kompatibel
 • DLNA och internetradio

Onkyo TX-NR626 är en 7.2-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar och smarta funktioner. Med DLNA får man tillgång till olika nätverksfunktioner som internetradio och möjlighet till streaming från sin dator eller hemnätverk. Med HDMI ARC (Audio Return Channel) behöver man endast en enda kabel mellan TV och Receiver, och med den nya HDMI-versionen 1.4 blir receivern kompatibel med de nya 3D-formaten på marknaden idag.

Högupplöst ljud och bild

TX-NR626 har utrustats med många ljud- och bild-förbättringar, som Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Deep Color, x.v.color och LipSync. Dessa funktioner, och många fler, ger dig en hemmabioupplevelse utan dess like. Och tack vare HDMI version 1.4 är denna receivern även kompatibel med de nya 3D-formaten. Qdeo videouppskalning klarar dessutom uppskalning av videomaterial upp till 4k-upplösning, vilket är fyra gånger så hög upplösning som dagens HD-upplösning på 1080p.

Andra smarta funktioner innefattar bl.a. RDS-radio för AM/FM-bandet med 40 st förvalsstationer, 4 digitala ljudingångar och avancerad 32-bitars DSP-chip. Onkyo TX-NR626 har dessutom fått 4 olika spel-lägen för ökad spelkänsla. Välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet på bästa möjliga sätt.

4K-kompatibel

4K är en alldeles ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis börjar bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte.

Bluetooth

LG BluetoothOnkyo TX-NR727 har även utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter. Spela enkelt upp din musik från mobilen utan kablar.
 

Audyssey 2EQ™ Automatisk rumskalibrering

Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt. Receivern ställer sedan automatiskt in högtalarnas avstånd och fördröjning m.m. Bara följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.

Audyssey Dynamic Volume™

Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din tv. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande, kort och gott ger tekniken en mer balanserad lyssnarupplevelse som passar lika bra till både film och spel.

DLNA-certifierad

TX-NR626 har utrustats med en ethernet-port och kan enkelt anslutas till ditt lokala nätverk med en vanlig nätverkskabel för att streama musik eller internetradio direkt från din dator. Receivern stöder de vanligaste ljudformaten, inkl. MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC och LPCM.

 

InstaPrevue-teknik

Med InstaPrevue-tekniken kan man byta källa på ett oerhört smidigt vis. När man vill byta från Blu-ray-spelaren till digital TV-boxen, så behöver man inte längre minnas i vilken av alla HDMI-portar eller andra anslutningar man har kopplat in enheterna i. Samtidigt som man bläddrar bland olika signalkällor så dyker det upp en liten ruta i bilden som visar vad som visas på de källorna man väljer mellan. På så vis slipper man försöka minnas i vilken port man har kopplat in spelkonsollen eller Blu-ray-spelaren. Hitta bland dina enheter, snabbt och enkelt.

 

DTS-HD

DTS-HD är ett digitalt ljudformat framtaget av Digital Theater Systems och är uppföljaren till det föregående ljudformatet DTS. DTS-HD finns i två format, DTS-HD High Resolution Audio och DTS-HD Master Audio. TX-NR626 har utrustats med formatet DTS-HD Master Audio vilket är den bättre versionen av DTS-HD. Njut av ett högkvalitativt ljud när du tittar på film.

 

HDMI 1.4

Onkyo TX-NR626 har 8 stycken (6 in, 2 ut) utav de senaste HDMI-anslutningarna. HDMI-version 1.4 ger kompatibilitet med de nya 3D-formaten samt Audio Return Channel. Med Audio Return Channel kan man skicka ljudet åt båda hållen, vilket innebär att man endast behöver en enda kabel mellan TV:en och förstärkaren. Det är både smart och smidigt, och det ger en renare installation med en minimal mängd kablar.

 

Theater Dimensional

Theater Dimensional-tekniken tar komplexiteten ur en konventionell surround-anläggning och återskapar ett virtuellt surround-ljud med så lite som två ordinära högtalare, och med Theater Dimensional's unika multi-speaker-lägen kan man placera ut upp till fem högtalare i hemmet och njuta av ett rikt surroundljud.
 

 

RDS-radio

RDS-radio med 40 inställningsbara kanaler för extra bekvämlighet och RDS-funktion för lagring av stationsnamn m.m.

 

 

Andersson BHR 2.0 
 • Trådlös ljudöverföring
 • Bluetooth
 • Enkel installation
 • 3,5 mm stereoutgång
 • Ljudkablar medföljer

PRIS: 249:-

ANTAL:

Andersson Speakercable 1,5/20m 
 • 20 meter
 • 1,5 kvadratmillimeter per ledare
 • Vit
 • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring


PRIS: 119:-

ANTAL:

Andersson HDMI - HDMI 3m Black 
 • 3 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4
 • 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
 • Dubbelskärmad

PRIS: 249:-

ANTAL:

Bandridge Optical Toslink 5,0m 

En optisk kabel behövs för att koppla din digital-TV mottagare, DVD- eller Blu-ray-spelare till din receiver för överföring av ljudet till din hemmabio.
 

 • 5 meter
 • Toslink till toslink
 • Högkvalitativ

PRIS: 159:-

ANTAL:

SUPRA HDMI - HDMI HD 2M 
 • 2 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Perfekt digital kvalitet
 • Högkvalitativt svenskt märke!

PRIS: 495:-

ANTAL:

SUPRA CLASSIC 2X2.5 Blue 10M 
 • 10 meter
 • 2,5 kvadratmillimeter per ledare
 • Isblå
 • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring
 • Renhetsgrad 5N


PRIS: 380:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Antal kanaler
7.2
Effekt per kanal
160Watt
DSP
Ja
DSP-program
4st
Frekvensomfång från
5 Hz
Frekvensomfång till
100000 Hz
Signal/Noise ratio
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud
192 kHz/24-Bits TI Burr-Brown
D/A-omvandlare bild
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring
Advanced Music Optimizer, Audyssey Dynamic EQ, Audyssey Dynamic Volume, Audyssey MultEQ, CinemaFILTER, Lip Sync, Pure Audio Mode, Theater Dimensional Virtual Surround
Bildförbättring
Deep Colour, x.v. Color
Högtalarkalibrering
Ja
Högtalarval
Zone 1, Zone 2
Uppspelning
Ljudfiler som stöds
AAC, FLAC, MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA, WMA Lossless
DTS-avkodare
Ja
DTS-avkodare
DTS, DTS-HD
Dolby-avkodare
Ja
Dolby-avkodare
Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p
Ja
Stöd för 3D
Ja
4K-stöd
Ja
4K-uppskalning
Ja
AirPlay
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-stöd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
App-kontroll
Ja
App-kontroll via kostnadsfri app
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner
Avancerad 32-bitars DSP-chip
Anslutningar
HDMI-utgångar
2st
HDMI-ingångar
6st
HDMI-version
1.4
HDMI-ARC
Ja
HDMI-CEC
Ja
Digital ljudingång (Optisk)
1st
Digital ljudutgång (optisk)
0st
Digital ljudingång (Koaxial)
2st
Digital ljudutgång (koaxial)
0st
Analog ljudingång
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kompositvideoingång
5st
Kompositvideoutgång
1st
Komponentvideoingång
1st
Komponentvideoutgång
1st
3,5 mm ljudingång
Nej
3,5 mm ljudutgång
Nej
Hörlursutgång
1 st
USB-portar
1st
Dockningsmöjlighet
Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet)
Ja
Trådlös nätverksanslutning
Ja
Trådlös nätverksstandard
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar
Analog ljudingång (2xRCA), Subwoofer-utgång
Operatörslåst
FM-radio
Ja
AM-radio
Ja
RDS-stöd
Ja
Förval
40st
Dimensioner
Bredd
435,0 mm
Höjd
174,0 mm
Djup
328,0 mm
Vikt
10,0 kg
Övrigt
Färg
Svart
Menyspråk
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll
Ja
Medföljande tillbehör
FM-antenn, AM-antenn, fjärrkontroll, batterier, etiketter för högtalarkablar, snabbstartsguide, mikrofon för högtalarkalibrering, manual
Strömförsörjning
Strömkabel
Strömförbrukning (Max)
600,0 Watt
Strömförbrukning (standby)
0,2 Watt
Energisparläge
Ja
Strömförsörjning
Strömkabel
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_187249"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Onkyo TX-NR626 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 4 </span> <span class="votes">4</span> </div><div id='31304342'><span class="summary"> prisvärd </span><span class="description"> Detta är en mycket prisvärd hemmabio förstärkare som jag varmt rekommenderar,ljudet är riktigt bra för detta pris. </span><span class="dtreviewed"> den 21 oktober 2013 <span title="2013-10-21" class="value-title"></span></span></div><div id='33456238'><span class="summary"> Bäst för pengarna </span><span class="description"> Bytte ut min tx-sr 607 och det blev genast ett lyft. Det märktes att det ligger lite mer effekt i och rumskalibreringen har också blivit mer avancerad. Sen är det ju lite extra lull lull med internet radio, Spotify osv. Det enda som jag saknar är pre-out till att koppla extra steg till frontarna men har löst det med lågnivå/högnivå adapter. Helt klart värd dom 2995:- jag gav </span><span class="dtreviewed"> den 17 januari 2014 <span title="2014-01-17" class="value-title"></span></span></div><div id='32944463'><span class="summary"> Kanon receiver! </span><span class="description"> Uppgraderade från en 8 år gammal Sony, vilket lyft! Jag kör ett 5.1 system med ett par högtalare i i köket. Ljudet i vardagsrummet lyftes ordentligt och med den automatiska inställningen var det en enkel match. Zon 2 högtalarna låter kanon och man kan välja input (radio, bluetooth, nätet, ect). Riktigt nöjd! man får mycket receiver för pengarna. </span><span class="dtreviewed"> den 25 december 2013 <span title="2013-12-25" class="value-title"></span></span></div><div id='34448677'><span class="summary"> En suverän hemmabioreceiver </span><span class="description"> köpte denna receivern och är helnöjd, riktigt många funktioner ( har inte lärt mig allt än) fungerar klockrent med tvn och startar automatiskt då man startar tvn och sänker/höjer volymen med tvkontrollen. kör 2 stora fronthögtalare till den och där e tryck nog att störa grannarna räcker långt för det stora vardagsrummet! </span><span class="dtreviewed"> den 21 februari 2014 <span title="2014-02-21" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_187249').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">4</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">4</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Onkyo Onkyo TX-NR626 <p> <strong>Onkyo&nbsp;</strong><strong>TX-NR626</strong>&nbsp;är en 7.2-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar och smarta funktioner. Med DLNA får man tillgång till olika nätverksfunktioner som internetradio och möjlighet till streaming från sin dator eller hemnätverk. Med HDMI ARC (Audio Return Channel) behöver man endast en enda kabel mellan TV och Receiver, och med den nya HDMI-versionen 1.4 blir receivern kompatibel med de nya 3D-formaten på marknaden idag.</p> <h2> <strong>Högupplöst ljud och bild</strong></h2> <p> TX-NR626 har utrustats med många ljud- och bild-förbättringar, som Dolby TrueHD, <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> Master Audio, Deep Color, x.v.color och LipSync. Dessa funktioner, och många fler, ger dig en hemmabioupplevelse utan dess like. Och tack vare HDMI version 1.4 är denna receivern även kompatibel med de nya 3D-formaten. Qdeo videouppskalning klarar dessutom uppskalning av videomaterial upp till 4k-upplösning, vilket är fyra gånger så hög upplösning som dagens HD-upplösning på 1080p.<br /> <br /> Andra smarta funktioner innefattar bl.a. RDS-radio för AM/FM-bandet med 40 st förvalsstationer, 4 digitala ljudingångar och avancerad 32-bitars DSP-chip. Onkyo TX-NR626 har dessutom fått 4 olika spel-lägen för ökad spelkänsla. Välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet på bästa möjliga sätt.</p> <h2> 4K-kompatibel</h2> <p> 4K är en alldeles ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis börjar bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte.</p> <h2> <strong>Bluetooth</strong></h2> <div> <img alt="LG Bluetooth" src="/Images/Items/170xxx/170424/ContentImages/bluetooth_logo_new.jpg" style="float:right; margin-left: 10px" />Onkyo TX-NR727 har även utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter. Spela enkelt upp din musik från mobilen utan kablar.</div> <div> &nbsp;</div> <h2> Audyssey 2EQ™ Automatisk rumskalibrering</h2> <p> Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt. Receivern ställer sedan automatiskt in högtalarnas avstånd och fördröjning m.m. Bara följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.</p> <h2> Audyssey Dynamic Volume™</h2> <p> Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din tv. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande, kort och gott ger tekniken en mer balanserad lyssnarupplevelse som passar lika bra till både film och spel.</p> <table border="0" style="width: 490px;" width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100"> <img src="/Images/Items/171xxx/171209/ContentImages/DLNA_logo_s.jpg" /></td> <td> <h2> <strong>DLNA-certifierad</strong></h2> <p> TX-NR626 har utrustats med en ethernet-port och kan enkelt anslutas till ditt lokala nätverk med en vanlig nätverkskabel för att streama musik eller internetradio direkt från din dator. Receivern stöder de vanligaste ljudformaten, inkl. MP3, WMA, WMA Lossless, <a class="glossaryWord" id="glossaryWord144" onclick="showGlossaryContent('144', '1261');return false;" href="/Content/Glossary/FLAC">FLAC</a>, WAV, Ogg Vorbis, AAC och LPCM.</p> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> <table border="0" style="width: 490px;" width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100"> <img src="/Images/Items/171xxx/171211/ContentImages/Onkyo_instaprevue.jpg" /></td> <td> <h2> <strong>InstaPrevue-teknik</strong></h2> <p> Med InstaPrevue-tekniken kan man byta källa på ett oerhört smidigt vis. När man vill byta från Blu-ray-spelaren till digital TV-boxen, så behöver man inte längre minnas i vilken av alla HDMI-portar eller andra anslutningar man har kopplat in enheterna i. Samtidigt som man bläddrar bland olika signalkällor så dyker det upp en liten ruta i bilden som visar vad som visas på de källorna man väljer mellan. På så vis slipper man försöka minnas i vilken port man har kopplat in spelkonsollen eller Blu-ray-spelaren. Hitta bland dina enheter, snabbt och enkelt.</p> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> <table border="0" style="width: 490px;" width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100"> <img src="/Images/Items/128xxx/128349/ContentImages/D_T_S-HD_1.jpg" /></td> <td> <h2> <strong><a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a></strong></h2> <p> <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> är ett digitalt ljudformat framtaget av Digital Theater Systems och är uppföljaren till det föregående ljudformatet <a class="glossaryWord" id="glossaryWord49" onclick="showGlossaryContent('49', '1182');return false;" href="/Content/Glossary/DTS">DTS</a>. <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> finns i två format, <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> High Resolution Audio och <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> Master Audio. TX-NR626 har utrustats med formatet <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> Master Audio vilket är den bättre versionen av <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a>. Njut av ett högkvalitativt ljud när du tittar på film.</p> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> <table border="0" style="width: 490px;" width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100"> <img src="/Images/Items/128xxx/128507/ContentImages/HDMI.jpg" /></td> <td> <h2> <strong>HDMI 1.4</strong></h2> <p> Onkyo TX-NR626 har 8 stycken (6 in, 2 ut) utav de senaste HDMI-anslutningarna. HDMI-version 1.4 ger kompatibilitet med de nya 3D-formaten samt Audio Return Channel. Med Audio Return Channel kan man skicka ljudet åt båda hållen, vilket innebär att man endast behöver en enda kabel mellan TV:en och förstärkaren. Det är både smart och smidigt, och det ger en renare installation med en minimal mängd kablar.</p> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> <table border="0" style="width: 490px;" width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100"> <img src="/Images/Items/128xxx/128507/ContentImages/TheaterDimensional.jpg" /></td> <td> <h2> <strong>Theater Dimensional</strong></h2> <p> Theater Dimensional-tekniken tar komplexiteten ur en konventionell surround-anläggning och återskapar ett virtuellt surround-ljud med så lite som två ordinära högtalare, och med Theater Dimensional's unika multi-speaker-lägen kan man placera ut upp till fem högtalare i hemmet och njuta av ett rikt surroundljud.<br /> &nbsp;</p> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> <table border="0" style="width: 490px;" width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100"> <img src="/Images/Items/128xxx/128507/ContentImages/RDS.jpg" /></td> <td> <h2> <strong>RDS-radio</strong></h2> <p> RDS-radio med 40 inställningsbara kanaler för extra bekvämlighet och RDS-funktion för lagring av stationsnamn m.m.</p> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp;</td> </tr> </tbody> </table> <p> &nbsp;</p> Hemmabioreceiver 5 3790,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet