Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Hemmabioreceiver perfekt för musik- och filmentusiasten

Pioneer VSX-923 | Art.nr: 189667
 • 3D-kompatibel 7.2-receiver
 • 7 x 150 W uteffekt
 • Framtidssäkrad med 4K-kompatibilitet
 • 7 HDMI-ingångar
 • Strömma enkelt ljud med AirPlay
 • Utrustad med nya Spotify Connect
 • Uppskalning till 1080p

Hemmabioreceiver perfekt för musik- och filmentusiasten

Pioneer VSX-923 är en 3D-kompatibel 7.2-hemmabioreceiver som ger dig en perfekt kombination av kraft och smarta funktioner för äkta HD-underhållning i ditt eget hem. Tack vare Pioneers smarta högtalarkalibreringsfunktion MCACC och medföljande kalibreringsmikrofon får man alltid optimerad ljudbild, oavsett rummets förutsättningar.

Tack vare hela 7 HDMI-ingångar av version 1.4 har man gott om anslutningsmöjligheter för moderna högupplösta signalkällor för en perfekt HD-upplevelse. Dessutom är receivern utrustad med USB-ingång med laddningsfunktion för iPod, iPhone och iPad. Stöd för AirPlay gör det möjligt att styra och njuta av sin favoritmusik från andra AirPlay-kompatibla enheter. Nu kan man njuta av foton, bilder och musik från dina portabla Apple-produkter på enklast möjliga sätt. Tack vare certifierat DLNA-nätverk kan man även lyssna på musik eller Internetradio från kompatibla DLNA-enheter kopplade till ens lokala nätverk.

PQLS-teknik för jitterfritt ljud

Överföring via HDMI kan orsaka tidsjitter under omvandlingen från digital till analogt ljud. Med Pioneers PQLS-teknik synkroniseras det digitala ljudet mellan den PQLS-kompatibla uppspelningskällan och hemmabioreceivern för ett perfekt, jitterfritt ljud. Resultatet är helt enkelt ljud som du vill ha det, fylligt och precist. Receivern har stöd för PQLS-hantering även över bitstream.

4K-kompatibel

4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Pioneer VSX-923 har utrustats med 4K Passthrough vilket innebär att den inte kan skala upp till 4K, men den kan ta emot och skicka vidare 4K-signaler från och till andra enheter som har utrustats med 4K.

HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel

Tack vare 7 HDMI-ingångar v1.4 samt stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV.

Stöd för Apple AirPlay

Tack vare stöd för Apple AirPlay kan man med hjälp av AirPlay-kompatibla enheter strömma sin musik till receivern. Med AirPlay kan man dessutom enkelt byta låtar och styra sin receiver från sin iPod, iPhone, iPad eller Mac-dator.

Stöd för de senaste ljudformaten

Med din nya receiver kan du avnjuta de allra senaste ljudformaten på marknaden. Förutom Dolby ProLogic II klarar Pioneer VSX-923 avkodning av bl.a. Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio. Nu kan du njuta av äkta okomprimerat, högupplöst ljud från Blu-ray-skivor. Luta dig tillbaks och njut av en helt ny nivå av ljudupplevelser.

MCACC ljudkalibrering för perfekt ljud

När man sätter upp ett komplett surroundsystem i sitt hem kan det ibland vara svårt att placera högtalara på ett sätt där man får bästa möjliga ljudåtergivning. Med Pioneers smarta funktion MCACC-högtalarkalibrering och medföljande mikrofon justerar receivern själv ljudet för att få till en så korrekt och välljudande upplevelse som möjligt. Kan det bli enklare att njuta av perfekt ljud oavsett rummets förutsättningar?

Advanced Sound Retriever

Advanced Sound Retriever-funktionen i Pioneer VSX-923 förbättrar komprimerade musikformat som MP3, WMA och AAC och återställer dynamik och klang till CD-ljudkvalitet. Fördelen är att du kan njuta av din digitala musik utan förlust av ljudkvalitet, funktionen förbättrar och återställer automatiskt ljudet.

Gott om anslutningsmöjligheter

Utöver de 7 HDMI-ingångarna har man dessutom tillgång till bl.a. 2 digitala ljudingångar (1 koaxial, 1 optisk) samt möjlighet till videoväxling tack vare både komponentvideoingångar och kompositvideoingångar.

Andersson Speakercable 1,5/20m 
 • 20 meter
 • 1,5 kvadratmillimeter per ledare
 • Vit
 • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring


PRIS: 119:-

ANTAL:

Andersson BHR 2.0 
 • Trådlös ljudöverföring
 • Bluetooth
 • Enkel installation
 • 3,5 mm stereoutgång
 • Ljudkablar medföljer

PRIS: 249:-

ANTAL:

Andersson HDMI - HDMI 3m Black 
 • 3 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4
 • 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
 • Dubbelskärmad

PRIS: 249:-

ANTAL:

Bandridge Optical Toslink 5,0m 

En optisk kabel behövs för att koppla din digital-TV mottagare, DVD- eller Blu-ray-spelare till din receiver för överföring av ljudet till din hemmabio.
 

 • 5 meter
 • Toslink till toslink
 • Högkvalitativ

PRIS: 159:-

ANTAL:

SUPRA CLASSIC 2X2.5 Blue 10M 
 • 10 meter
 • 2,5 kvadratmillimeter per ledare
 • Isblå
 • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring
 • Renhetsgrad 5N


PRIS: 380:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Antal kanaler
7.2
Effekt per kanal
150Watt
DSP
Ja
DSP-program
16st
Frekvensomfång från
20 Hz
Frekvensomfång till
20000 Hz
Signal/Noise ratio
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud
192kHz/24-Bit
D/A-omvandlare bild
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring
ASR (Advanced Sound Retriever), Auto Phase Control Plus, Automatisk nivåkontroll, Front Stage Surround Advance, MCACC, Phase Control, Phase Control Plus, PQLS Bit-Stream Multi Surround, Sound Retriever AIR, Sound retriever Link, Wide Surround Movie & Music
Bildförbättring
Deep Colour, x.v. Color
Bildförbättring
Deep Colour, x.v.Colour
Högtalarkalibrering
Ja
Högtalarval
Zone 2
Uppspelning
Ljudfiler som stöds
AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA
DTS-avkodare
Ja
DTS-avkodare
DTS, DTS 96/24, DTS Neo X, DTS-ES, DTS-Express, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
Dolby-avkodare
Ja
Dolby-avkodare
Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p
Ja
Stöd för 3D
Ja
4K-stöd
Ja
4K-uppskalning
Nej
AirPlay
Ja
Bluetooth
Nej
Övriga funktioner
-
Anslutningar
HDMI-utgångar
2st
HDMI-ingångar
7st
HDMI-version
1.4
HDMI-ARC
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HDMI-CEC
Ja
Digital ljudingång (Optisk)
1st
Digital ljudutgång (optisk)
0st
Digital ljudingång (Koaxial)
1st
Digital ljudutgång (koaxial)
0st
Analog ljudingång
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kompositvideoingång
4st
Kompositvideoutgång
1st
Komponentvideoingång
1st
Komponentvideoutgång
0st
3,5 mm ljudingång
Nej
3,5 mm ljudutgång
Nej
Hörlursutgång
1 st
USB-portar
1st
Dockningsmöjlighet
Nej
Dockningsstöd
-
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet)
Ja
Trådlös nätverksanslutning
Nej
Trådlös nätverksstandard
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio
Ja
AM-radio
Ja
RDS-stöd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förval
63st
Dimensioner
Bredd
435,0 mm
Höjd
168,0 mm
Djup
363,0 mm
Vikt
9,7 kg
Övrigt
Färg
Svart
Menyspråk
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll
Ja
Medföljande tillbehör
Fjärrkontroll, batterier, bruksanvisning, mikrofon för högtalarkalibrering, AM-antenn, FM-antenn
Strömförsörjning
Strömkabel
Strömförbrukning (Max)
550,0 Watt
Strömförbrukning (standby)
0,1 Watt
Energisparläge
Ja
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_189667"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Pioneer VSX-923 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 5 </span> <span class="votes">5</span> </div><div id='37277160'><span class="summary"> Otroligt mycket funktioner och bra ljud! </span><span class="description"> Det är svårt att hitta något som inte stöds på denna receiver men det blir också lite av dess problem... Det är väldigt svårt att ratta rätt bland alla inställningar men när man väl får till det låter det såååå bra! Jag hade inledningsvis lite problem med iPod och Android app'arna men när jag väl fått ner rätt version (2013!) så fungerar det mycket bra och jag behöver knappt vanliga fjärrkontrollen mer (som är ett gytter av knappar). AirPlay, DLNA fungerar väldigt bra och jag köpte även Bluetooth tillbehöret som tillbehör för att få ljud från iPad Youtube, etc. Bluetooth är lite besvikelse eftersom den är så känslig för störningar t.ex. om någon passerar mellan iPad och mottagaren... Den automatiska inställningsmikrofonen som kommer med har jag inte testat eftersom jag ännu inte monterat bakhögtalare i taket... </span><span class="dtreviewed"> den 9 juni 2014 <span title="2014-06-09" class="value-title"></span></span></div><div id='38755557'><span class="summary"> Mycket ljud för pengarna! </span><span class="description"> En mycket prisvärd receiver. Däremot lite krånglig att ställa in för att nå det optimala ljudet. Man bör vara intresserad av teknik, &quot;not just plug and play&quot;. Manualen var på danska och när jag ringde kundtjänst erbjöd dom en länk till en PDF på Svenska, vilket faktiskt är nog så bra som det lilla format den Danska var tryckt i. Snabb leverans, bra service från kundtjänst, ja, allt fungerade som smort. Receivern har låst sig några gånger i början, men nu verkar den fungera som den ska. Kan definitivt rekommendera produkten. </span><span class="dtreviewed"> den 15 juli 2014 <span title="2014-07-15" class="value-title"></span></span></div><div id='34170551'><span class="summary"> Pioneer VSX-923 </span><span class="description"> Efter en del svårigheter med installationen, behövs kunnig folk till det, så fungerar den kanonbra nu. Mycket nöjd, men som sagt, inställningarna är inte lätt att få rätt på, men efter ett antal timmar så funkar det perfekt nu. </span><span class="dtreviewed"> den 11 februari 2014 <span title="2014-02-11" class="value-title"></span></span></div><div id='37198826'><span class="summary"> Pioneer VSX-923 </span><span class="description"> en mycket prisvärd och bra hemmabioreceiver. rekomenderar </span><span class="dtreviewed"> den 5 juni 2014 <span title="2014-06-05" class="value-title"></span></span></div><div id='38694144'><span class="summary"> mycket prisvärd receiver </span><span class="description"> + 4k uppskalning. + kan skötas trådlöst från en app. </span><span class="dtreviewed"> den 12 juli 2014 <span title="2014-07-12" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_189667').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">5</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">5</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Pioneer Pioneer VSX-923 <h2> Hemmabioreceiver perfekt för musik- och filmentusiasten</h2> <p> Pioneer&nbsp;VSX-923&nbsp;är en 3D-kompatibel 7.2-hemmabioreceiver som ger dig en perfekt kombination av kraft och smarta funktioner för äkta HD-underhållning i ditt eget hem. Tack vare Pioneers smarta högtalarkalibreringsfunktion MCACC och medföljande kalibreringsmikrofon får man alltid optimerad ljudbild, oavsett rummets förutsättningar.</p> <p> Tack vare hela 7 HDMI-ingångar av version 1.4 har man gott om anslutningsmöjligheter för moderna högupplösta signalkällor för en perfekt HD-upplevelse. Dessutom är receivern utrustad med USB-ingång med laddningsfunktion för iPod, iPhone och iPad. Stöd för <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a> gör det möjligt att styra och njuta av sin favoritmusik från andra <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a>-kompatibla enheter. Nu kan man njuta av foton, bilder och musik från dina portabla Apple-produkter på enklast möjliga sätt. Tack vare certifierat DLNA-nätverk kan man även lyssna på musik eller Internetradio från kompatibla DLNA-enheter kopplade till ens lokala nätverk.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="275" src="//www.youtube.com/embed/FhqHCQeOSzw" width="489"></iframe></p> <h2> PQLS-teknik för jitterfritt ljud</h2> <p> Överföring via HDMI kan orsaka tidsjitter under omvandlingen från digital till analogt ljud. Med Pioneers PQLS-teknik synkroniseras det digitala ljudet mellan den PQLS-kompatibla uppspelningskällan och hemmabioreceivern för ett perfekt, jitterfritt ljud. Resultatet är helt enkelt ljud som du vill ha det, fylligt och precist. Receivern har stöd för PQLS-hantering även över bitstream.</p> <h2> 4K-kompatibel</h2> <p> 4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. Pioneer VSX-923 har utrustats med 4K Passthrough vilket innebär att den inte kan skala upp till 4K, men den kan ta emot och skicka vidare 4K-signaler från och till andra enheter som har utrustats med 4K.</p> <h2> HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel<img alt="" src="/Images/Items/156xxx/156604/ContentImages/pioneer_3d.jpg " style="width: 138px; height: 101px; margin: 10px; float: right;" /></h2> <p> Tack vare 7 HDMI-ingångar v1.4 samt stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Kliv in i en ny dimension av underhållning med 3D-material och en 3D-kompatibel TV.</p> <h2> Stöd för Apple <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a><img alt="" src="/Images/Items/156xxx/156624/ContentImages/pioneer_airplay.jpg " style="width: 138px; height: 101px; margin: 10px; float: right;" /></h2> <p> Tack vare stöd för Apple <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a> kan man med hjälp av <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a>-kompatibla enheter strömma sin musik till receivern. Med <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a> kan man dessutom enkelt byta låtar och styra sin receiver från sin iPod, iPhone, iPad eller Mac-dator.</p> <h2> Stöd för de senaste ljudformaten<img alt="" src="/Images/Items/156xxx/156604/ContentImages/pioneer_support.jpg " style="width: 138px; height: 101px; margin: 10px; float: right;" /></h2> <p> Med din nya receiver kan du avnjuta de allra senaste ljudformaten på marknaden. Förutom Dolby ProLogic II klarar Pioneer VSX-923&nbsp;avkodning av bl.a. Dolby TrueHD och <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> Master Audio. Nu kan du njuta av äkta okomprimerat, högupplöst ljud från Blu-ray-skivor. Luta dig tillbaks och njut av en helt ny nivå av ljudupplevelser.</p> <h2> MCACC ljudkalibrering för perfekt ljud<img alt="" src="/Images/Items/156xxx/156604/ContentImages/pioneer_mcacc.jpg" style="width: 138px; height: 101px; margin: 10px; float: right;" /></h2> <p> När man sätter upp ett komplett surroundsystem i sitt hem kan det ibland vara svårt att placera högtalara på ett sätt där man får bästa möjliga ljudåtergivning. Med Pioneers smarta funktion MCACC-högtalarkalibrering och medföljande mikrofon justerar receivern själv ljudet för att få till en så korrekt och välljudande upplevelse som möjligt. Kan det bli enklare att njuta av perfekt ljud oavsett rummets förutsättningar?</p> <h2> Advanced Sound Retriever</h2> <p> Advanced Sound Retriever-funktionen i Pioneer VSX-923 förbättrar komprimerade musikformat som MP3, WMA och AAC och återställer dynamik och klang till CD-ljudkvalitet. Fördelen är att du kan njuta av din digitala musik utan förlust av ljudkvalitet, funktionen förbättrar och återställer automatiskt ljudet.</p> <h2> Gott om anslutningsmöjligheter</h2> <p> Utöver de 7 HDMI-ingångarna har man dessutom tillgång till bl.a. 2 digitala ljudingångar (1 koaxial, 1 optisk) samt möjlighet till videoväxling tack vare både komponentvideoingångar och kompositvideoingångar.</p> Hemmabioreceiver 4 2490,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet