Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

3D-kompatibel receiver med 4K och AirPlay!

Yamaha HTR-6066BL | Art.nr: 187201
 • 3D-kompatibel
 • 7.2 hemmabioreceiver
 • 4K-uppskalning
 • 5 x 150 W uteffekt (4 ohm)
 • 6 HDMI-ingångar
 • USB-ingång med laddning för iPhone, iPod
 • AirPlay
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Yamaha HTR-6066 är en 7.2-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar, USB-ingång med laddning och uppspelning från iPhone och iPod, 3D-kompatibilitet, 4K-stöd för extremt högupplöst bild och stöd för de senaste ljudformaten på marknaden idag.

Högupplöst ljud

Yamaha HTR-6066 har stöd för de senaste ljudformaten på marknaden, som exempelvis DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, samt Dolby Digital Plus. Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio är några av de senaste ljudformaten ägnade för Blu-ray-skivor och andra högupplösta ljudkällor.

Högupplöst bild

Ett enastående ljud är viktigt men man får inte glömma en matchande bildkvalitet. Med Yamaha HTR-6066 får man funktioner som Deep Color, x.v.Color och Auto Lip-Sync som skapar en högre bildkvalitet och ger dig en större tittarupplevelse. Med 6 st av de senaste HDMI-ingångarna, version 1.4, kan man enkelt koppla in alla sina högupplösta video- och ljudkällor som Blu-Ray-spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m. HDMI 1.4 ger dig även kompabilitet med de senaste 3D-formaten samt att Yamaha HTR-6066 har stöd för 4K.

DLNA och stöd för Apple AirPlay

Yamaha AirPlayYamaha HTR-6066 har utrustats med en ethernet-port och kan enkelt anslutas till ditt lokala nätverk med en vanlig nätverkskabel för att streama musik eller internetradio direkt från din dator. Tack vare stöd för Apple AirPlay kan man även med hjälp av AirPlay-kompatibla enheter strömma sin musik direkt till receivern. Man får även tillgång till App-kontrollen, vilket innebär att man kan styra sin hemmabioreceiver från sin iPhone, iPad, Android-telefon eller surfplatta. Appen kan laddas ned kostnadsfritt och finns även i en surfplatta-version. Enkelt och smidigt!

4K-kompatibel

4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. HTR-6066 har även utrustats med Uppskalning till 1080p samt 4K för en perfekt bildåtergivning.

HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel

Pioneer 3DTack vare 6 HDMI-ingångar v1.4 med stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Dessutom har Yamaha HTR-6066 HDMI med Audio Return Channel vilket innebär att man inte behöver koppla någon separat ljudkabel för att få ut TV-ljudet via receivern. Man behöver endast en enda kabel som sedan skickar signalerna åt båda hållen samtidigt, om även TV:n har stöd för Audio Return Channel, vill säga. Perfekt för den som vill ha en snygg och stilren installation.

YPAO högtalarkalibrering

Yamaha’s teknik YPAO använder en liten kalibreringsmikrofon och en avancerad teknik för att automatiskt ställa in den bästa ljudinställningen för vilket rum som helst, oavsett vart högtalarna har placerats. Med den automatiska högtalarkalibreringen är det som att låta en professionell installatör kalibrera ditt system.

Anslut din iPhone eller iPod

Pioneer AppleMed Yamaha HTR-6066 kan man ansluta sin iPhone eller iPod direkt in i receivern via USB-ingången. Eftersom USB-ingången har stöd för iPod och iPhone kan man både ladda sin Apple-enhet samt spela upp musik från den. Man kan till och med använda receiverns fjärrkontroll för att styra sin iPod eller iPhone's funktioner för musikuppspelning. Enkelt och smidigt.

 

Andersson Speakercable 1,5/20m 
 • 20 meter
 • 1,5 kvadratmillimeter per ledare
 • Vit
 • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring


PRIS: 119:-

ANTAL:

Bandridge Optical Toslink 5,0m 

En optisk kabel behövs för att koppla din digital-TV mottagare, DVD- eller Blu-ray-spelare till din receiver för överföring av ljudet till din hemmabio.
 

 • 5 meter
 • Toslink till toslink
 • Högkvalitativ

PRIS: 159:-

ANTAL:

Andersson HDMI - HDMI 3m Black 
 • 3 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4
 • 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
 • Dubbelskärmad

PRIS: 249:-

ANTAL:

SUPRA CLASSIC 2X2.5 Blue 10M 
 • 10 meter
 • 2,5 kvadratmillimeter per ledare
 • Isblå
 • Hög materialkvalitet för perfekt signalöverföring
 • Renhetsgrad 5N


PRIS: 380:-

ANTAL:

SUPRA HDMI - HDMI HD 2M 
 • 2 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Perfekt digital kvalitet
 • Högkvalitativt svenskt märke!

PRIS: 495:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Antal kanaler
7.2
Effekt per kanal
150Watt
DSP
Ja
DSP-program
17st
Frekvensomfång från
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Signal/Noise ratio
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Amp
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare ljud
192 kHz/24-Bits TI Burr-Brown
D/A-omvandlare bild
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring
Adaptive DRC, Compressed Music Enhancer, Dialog Level Adjustment, Dialog Lift, Lip Sync, Pure Direct, Silent Cinema, Virtual Presence Speaker
Bildförbättring
24Hz Refresh Rate, Deep Colour, x.v. Color
Högtalarkalibrering
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Högtalarval
Zone 1, Zone 2
Uppspelning
Ljudfiler som stöds
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare
Ja
DTS-avkodare
DTS, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
Dolby-avkodare
Ja
Dolby-avkodare
Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIx, Dolby TrueHD
Funktioner
Uppskalning till 1080p
Ja
Stöd för 3D
Ja
4K-stöd
Ja
4K-uppskalning
Ja
AirPlay
Ja
Bluetooth
Nej
App-kontroll
Ja
App-kontroll via kostnadsfri app
Ja
Övriga funktioner
Hybrid Standby, Internetradio, Remote in/ut, Uppspelning från iPod/iPhone/iPad via USB, USB-laddning för iPod/iPhone/iPad
Anslutningar
HDMI-utgångar
1st
HDMI-ingångar
6st
HDMI-version
1.4
HDMI-ARC
Ja
HDMI-CEC
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Digital ljudingång (Optisk)
2st
Digital ljudutgång (optisk)
0st
Digital ljudingång (Koaxial)
2st
Digital ljudutgång (koaxial)
0st
Analog ljudingång
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kompositvideoingång
5st
Kompositvideoutgång
1st
Komponentvideoingång
2st
Komponentvideoutgång
1st
3,5 mm ljudingång
Nej
3,5 mm ljudutgång
Nej
Hörlursutgång
1 st
USB-portar
1st
Dockningsmöjlighet
Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet)
Ja
Trådlös nätverksanslutning
Nej
Övriga anslutningar
Analog ljudingång (2xRCA)
Operatörslåst
FM-radio
Ja
AM-radio
Ja
RDS-stöd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förval
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd
435,0 mm
Höjd
171,0 mm
Djup
364,0 mm
Vikt
10,0 kg
Övrigt
Färg
Svart
Menyspråk
Engelska, Franska, Kinesiska, Ryska, Spanska, Tyska
Fjärrkontroll
Ja
Medföljande tillbehör
Fjärrkontroll, batterier, AM-antenn, FM-antenn, YPAO-mikrofon för högtalarkalibrering, CD-ROM, snabbinstallationsguide, säkerhetsanvisningar
Strömförsörjning
Strömkabel
Strömförbrukning (Max)
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby)
1,2 Watt
Energisparläge
Ja
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Yamaha Yamaha HTR-6066BL <p> <strong>Yamaha&nbsp;</strong><strong>HTR-6066</strong>&nbsp;är en 7.2-kanals hemmabioreceiver med mängder av anslutningar, USB-ingång med laddning och uppspelning från iPhone och iPod, 3D-kompatibilitet, 4K-stöd för extremt högupplöst bild och stöd för de senaste ljudformaten på marknaden idag.</p> <h2> <strong>Högupplöst ljud</strong></h2> <p> Yamaha HTR-6066 har stöd för de senaste ljudformaten på marknaden, som exempelvis <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> Master Audio, <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> High Resolution Audio, Dolby TrueHD, samt Dolby Digital Plus. Dolby TrueHD och <a class="glossaryWord" id="glossaryWord145" onclick="showGlossaryContent('145', '1262');return false;" href="/Content/Glossary/DTS-HD">DTS-HD</a> Master Audio är några av de senaste ljudformaten ägnade för Blu-ray-skivor och andra högupplösta ljudkällor.</p> <h2> <strong>Högupplöst bild</strong></h2> <p> Ett enastående ljud är viktigt men man får inte glömma en matchande bildkvalitet. Med Yamaha HTR-6066 får man funktioner som Deep Color, x.v.Color och Auto Lip-Sync som skapar en högre bildkvalitet och ger dig en större tittarupplevelse. Med 6 st av de senaste HDMI-ingångarna, version 1.4, kan man enkelt koppla in alla sina högupplösta video- och ljudkällor som Blu-Ray-spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m. HDMI 1.4 ger dig även kompabilitet med de senaste 3D-formaten samt att Yamaha HTR-6066 har stöd för 4K.</p> <div> <strong>DLNA och stöd för Apple <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a></strong></div> <div> <br /> <img alt="Yamaha AirPlay" src="/Images/Items/156xxx/156624/ContentImages/pioneer_airplay.jpg " style="float: right; margin-left: 10px;" />Yamaha HTR-6066 har utrustats med en ethernet-port och kan enkelt anslutas till ditt lokala nätverk med en vanlig nätverkskabel för att streama musik eller internetradio direkt från din dator. Tack vare stöd för Apple <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a> kan man även med hjälp av <a class="glossaryWord" id="glossaryWord193" onclick="showGlossaryContent('193', '1765');return false;" href="/Content/Glossary/AirPlay">AirPlay</a>-kompatibla enheter strömma sin musik direkt till receivern. Man får även tillgång till App-kontrollen, vilket innebär att man kan styra sin hemmabioreceiver från sin iPhone, iPad, Android-telefon eller surfplatta. Appen kan laddas ned kostnadsfritt och finns även i en surfplatta-version. Enkelt och smidigt!</div> <h2> 4K-kompatibel</h2> <p> 4K är en sprillans ny bildupplösning på marknaden som är nästa steg efter 1080p. Med 4K får man hela 4 gånger så hög upplösning som med 1080p, vilket är standarden för HD-upplösning idag. Ju mer detaljerad en bild är, ju större djup får den, och med 4K får man en så detaljerad bild att djupet i bilden kan upplevas som en 3D-effekt. 4K är en upplösning som precis har börjat bli tillgänglig på marknaden, vilket gör denna receiver väl förberedd inför framtidens teknikbyte. HTR-6066 har även utrustats med Uppskalning till 1080p samt 4K för en perfekt bildåtergivning.</p> <div> <h2> HDMI med 3D-stöd och Audio Return Channel</h2> <img alt="Pioneer 3D" src="/Images/Items/171xxx/171217/ContentImages/yamaha_hdmi.jpg" style="float: right; margin-left: 10px;" />Tack vare 6 HDMI-ingångar v1.4 med stöd för 3D-material kan man använda sin nya hemmabioreceiver för att se på 3D-material från kompatibla Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler eller andra 3D-kompatibla enheter. Dessutom har Yamaha HTR-6066 HDMI med Audio Return Channel vilket innebär att man inte behöver koppla någon separat ljudkabel för att få ut TV-ljudet via receivern. Man behöver endast en enda kabel som sedan skickar signalerna åt båda hållen samtidigt, om även TV:n har stöd för Audio Return Channel, vill säga. Perfekt för den som vill ha en snygg och stilren installation.</div> <h2> YPAO högtalarkalibrering</h2> <p> Yamaha’s teknik YPAO använder en liten kalibreringsmikrofon och en avancerad teknik för att automatiskt ställa in den bästa ljudinställningen för vilket rum som helst, oavsett vart högtalarna har placerats. Med den automatiska högtalarkalibreringen är det som att låta en professionell installatör kalibrera ditt system.</p> <div> <h2> Anslut din iPhone eller iPod</h2> <img alt="Pioneer Apple" src="/Images/Items/171xxx/171217/ContentImages/apple.jpg" style="float: right; margin-left: 10px;" />Med Yamaha HTR-6066 kan man ansluta sin iPhone eller iPod direkt in i receivern via USB-ingången. Eftersom USB-ingången har stöd för iPod och iPhone kan man både ladda sin Apple-enhet samt spela upp musik från den. Man kan till och med använda receiverns fjärrkontroll för att styra sin iPod eller iPhone's funktioner för musikuppspelning. Enkelt och smidigt.</div> <p> &nbsp;</p> AirPlay 0 2990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet