Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Bluetooth-högtalare med uppladdningsbart batteri

JBL Charge Blue | Art.nr: 190128
 • Bluetooth/3,5mm stereoanslutning
 • Effekt på 2x5 W
 • Uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmars speltid
 • Ladda din telefon etc via högtalaren
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

JBL Charge är den perfekta portabla Bluetooth-högtalaren för den som vill ha möjligheten att ta med sig musiken i sommaren och samtidigt njuta av högklassig återgivning. Inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmas speltid innebär att man har gott om tid att njuta.

Tack vare det inbyggda batteriet och en vanlig USB-port på JBL Charge-högtalaren kan man även ladda andra externa enheter via högtalaren, allt som behövs är en laddkabel som fungerar via USB-kontakten på högtalaren.

Med dess unika design kan man använda högtalaren både liggande och stående. Det är du som bestämmer och med JBL Charge får du denna frihet.

Bluetooth

Trådlös Bluetooth-anslutning Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten.

3,5mm stereoingång för flexibel anslutning

Tack vare 3,5mm stereoanslutning på högtalaren kan man även koppla in enheter som saknar Bluetooth, perfekt för äldre musikkällor som MP3-spelare, CD-spelare och liknande.

Andersson Car USB Charger Dual 1A+1A 
 • 1 + 1 A
 • Ladda dina enheter via USB
 • Dubbla uttag
 • Ladda via 12-volt

PRIS: 129:-

ANTAL:

Trust Bluetooth 4.0-adapter 
 • Bluetooth 4.0
 • EDR med A2DP
 • Bakåtkompatibel
 • Extremt liten & smidig
 • 10 meter räckvidd

PRIS: 199:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Uteffekt (Max)
10 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell)
10 Watt
Inbyggda högtalare
Ja
Uteffekt per högtalare (RMS)
5 Watt
Integrerad subwoofer
Nej
Uteffekt Subwoofer (RMS)
-
Högtalartelefon
Nej
Övriga funktioner
-
Anslutningar
USB-portar
1st
Typ av USB-anslutning
USB 2.0
3,5 mm ljudingång
Ja
Hörlursutgång
0 st
AirPlay
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar
-
Dimensioner
Bredd
175,0 mm
Höjd
74,0 mm
Djup
74,0 mm
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Blå
Strömförsörjning
AC-adapter, Batteri
Batteritid
12,00 timmar
Batterityp
Lithium Ion
Antal batterier
1st
Fjärrkontroll
Nej
Medföljande tillbehör
Mjuk bärväska, Nätadapter, microUSB-kabel, snabbstartsguide
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
JBL JBL Charge Blue <p> JBL Charge är den perfekta portabla Bluetooth-högtalaren för den som vill ha möjligheten att ta med sig musiken i sommaren och samtidigt njuta av högklassig återgivning. Inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmas speltid innebär att man har gott om tid att njuta.</p> <p> Tack vare det inbyggda batteriet och en vanlig USB-port på JBL Charge-högtalaren kan man även ladda andra externa enheter via högtalaren, allt som behövs är en laddkabel som fungerar via USB-kontakten på högtalaren.</p> <p> Med dess unika design kan man använda högtalaren både liggande och stående. Det är du som bestämmer och med JBL Charge får du denna frihet.</p> <h2> Bluetooth</h2> <p> <img alt="Trådlös Bluetooth-anslutning" src="/Images/Items/166xxx/166566/ContentImages/bluetooth_logo_small.jpg" style="float:right; margin-left: 9px" /> Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten.</p> <h2> 3,5mm stereoingång för flexibel anslutning</h2> <p> Tack vare 3,5mm stereoanslutning på högtalaren kan man även koppla in enheter som saknar Bluetooth, perfekt för äldre musikkällor som MP3-spelare, CD-spelare och liknande.</p> Okategoriserade produkter 0 990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet