Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Klockradio med stor display!

Philips AJ3500 | Art.nr: 166003
  • Justerbar skärmljusstyrka
  • Snygg design
  • Dubbla alarm & Snooze
  • Vakna till signal eller radio
  • Radio
  • Insomningsfunktion

Philips AJ3500/12 är en väckarklocka med extra stor display och mängder av smarta funktioner. Med inbyggd radio kan man, förutom att vakna till ett alarm eller en melodi, även välja att vakna till radion. Och tack vare dubbla alarm kan man ställa in ett alarm till sig själv och ett alarm till sin partner.

Backup för tid och larm
Vid ett strömavbrott kan den här intelligenta klockan fortfarande visa rätt tid och behålla dina inställningar. Det inställda larmet förblir aktivt även när skärmen är avstängd - tack vare ett förinstallerat batteri. När strömmen kommer tillbaka behöver du inte justera klockan eller återställa inställningarna.

För att man inte ska försova sig har klockradion även utrustats med snooze-funktion. Om man vill ligga kvar i sängen lite längre och alarmet går igång räcker det att trycka på snooze-knappen så kommer larmet att stängas av och åter sättas igång nio minuter senare. Det är bara att fortsätta att trycka tills man slutligen stänger av alarmet helt och hållet. Klockan ställer sig även automatisk när man sätter på den, för en smidig installation.

Andersson CR2032 2B 
  • Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för klockor, miniräknare och andra elektroniska apparater som kräver små batterier med förhållandevis hög cellspänning och låg självurladdning. CR2032-storlek 3 V. Levereras i 2-pack.

PRIS: 19:-

ANTAL:

Duracell 2032 
  • Duracell 2032 batteri till klockor, miniräknare, fjärrkontroller och annat.

PRIS: 29:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Display
Display
Ja
Skärmteknik
LCD
Klocka
Ja
Tidvisare
24 timmar
Radio
FM-radio
Ja
AM-radio
Nej
Förval
-
Funktioner
Inbyggda högtalare
Ja
Alarm
Nej
Alarm
Alarmsignal, Dubbla alarm, Radio
Snooze
Ja
Insomningstimer
Ja
Wake up-light
Nej
3,5 mm ljudingång
Nej
Övriga funktioner
justerbar ljusstyrka
Dimensioner
Bredd
180,0 mm
Höjd
87,0 mm
Djup
76,0 mm
Vikt
700 gram
Övrigt
Färg
Svart
Strömförsörjning
Backup-batteri, Strömkabel
Back up-batteri
Ja
Batterityp
CR2032
Fjärrkontroll
Nej
Medföljande tillbehör
Batteri, bruksanvisning
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Philips Philips AJ3500 <p><strong>Philips AJ3500/12</strong> är en väckarklocka med extra stor display och mängder av smarta funktioner. Med inbyggd radio kan man, förutom att vakna till ett alarm eller en melodi, även välja att vakna till radion. Och tack vare dubbla alarm kan man ställa in ett alarm till sig själv och ett alarm till sin partner.<br><br><strong>Backup för tid och larm</strong><br>Vid ett strömavbrott kan den här intelligenta klockan fortfarande visa rätt tid och behålla dina inställningar. Det inställda larmet förblir aktivt även när skärmen är avstängd - tack vare ett förinstallerat batteri. När strömmen kommer tillbaka behöver du inte justera klockan eller återställa inställningarna.<br><br>För att man inte ska försova sig har klockradion även utrustats med snooze-funktion. Om man vill ligga kvar i sängen lite längre och alarmet går igång räcker det att trycka på snooze-knappen så kommer larmet att stängas av och åter sättas igång nio minuter senare. Det är bara att fortsätta att trycka tills man slutligen stänger av alarmet helt och hållet. Klockan ställer sig även automatisk när man sätter på den, för en smidig installation.</p> Utan dockning 3,8 349,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet