Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Hårfön med AC motor inklusive diffuser

Babyliss Pro Diffusor Ionic | Art.nr: 175472
 • Effekt: 2100W
 • 2 hastigheter
 • 3 temperaturer
 • Diffuser
 • Kyleffekt
 • Lång sladd
 • AC-motor
 • Bäst i test

Hårfönen ger ett kraftfullt luftflöde tack vare den kraftiga 2100W AC motorn i kombination med det smala fönmunstycket. Tre temperaturer och 2 hastigheter med kalluftsläge gör att du kan både föna och fixera frisyren.

BaByliss Pro - Bäst i test

Uppföljaren till tidigare testvinnaren BaByliss 6632E har hela 25% lägre vikt samtidigt som den är tystare. Både långt och kort hår torkar snabbt med ett glansigt och lättjobbat resultat. Reglagen har flyttats till sidan av handtaget där de är lättåtkomliga för tummen. Fönen har ytterligare ett temperaturläge än föregångaren. Enda synpunkten vi har är att sladden blivit kortare vilket är synd. Det här är en riktigt bra hårfön, som med sin låga vikt ytterligare stärkt BaByliss position som testvinnare.

Läs hela testet här

BaByliss 6634E Pro Diffusor Ionic

Hårfönen är utrustad med Ionic vilket är en avjoniseringsfunktion som ger minskad statisk elektricitet samt att håret blir mjukt och glansigt. Tack vare en lång sladd på 1,8 meter har du en större frihet när du fönar håret.

Med BaByliss 6634E får du med ett ultratunt koncentrationsmunstycke på 8mm för extra bra precision samt en diffuser som ger dig volym och lockigt hår.

Egenskaper

 • Effekt: 2000W
 • 2 hastigheter
 • 3 temperaturer
 • Diffuser
 • Kyleffekt
 • Lång sladd
 • AC-motor
Teknisk specifikation
Allmänt
Effekt
2100Watt
Antal hastigheter
2st
Kalluft
Ja
Jonisering
Ja
Värmelägen
3st
Roterande sladdfäste
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Sladdlängd
1,8meter
Övriga funktioner
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Svart
Medföljande tillbehör
Diffuser, koncentrationsmunstycke
Bruksanvisning för nedladdning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Babyliss Babyliss Pro Diffusor Ionic <p>Hårfönen ger ett kraftfullt luftflöde tack vare den kraftiga 2100W AC motorn i kombination med det smala fönmunstycket. Tre temperaturer och 2 hastigheter med kalluftsläge gör att du kan både föna och fixera frisyren.</p> <h2>BaByliss Pro - Bäst i test</h2> <p><em>Uppföljaren till tidigare testvinnaren BaByliss 6632E har hela 25% lägre vikt samtidigt som den är tystare. Både långt och kort hår torkar snabbt med ett glansigt och lättjobbat resultat. Reglagen har flyttats till sidan av handtaget där de är lättåtkomliga för tummen. Fönen har ytterligare ett temperaturläge än föregångaren. Enda synpunkten vi har är att sladden blivit kortare vilket är synd. Det här är en riktigt bra hårfön, som med sin låga vikt ytterligare stärkt BaByliss position som testvinnare.</em></p> <p><strong>Läs hela testet <a href="http://www.xn--bst-i-test-q5a.se/Hartork" target="_blank">här</a></strong></p> <h2>BaByliss 6634E Pro Diffusor Ionic</h2> <p>Hårfönen är utrustad med Ionic vilket är en avjoniseringsfunktion som ger minskad statisk elektricitet samt att håret blir mjukt och glansigt. Tack vare en lång sladd på 1,8 meter har du en större frihet när du fönar håret.</p> <p>Med BaByliss 6634E får du med ett ultratunt koncentrationsmunstycke på 8mm för extra bra precision samt en diffuser som ger dig volym och lockigt hår.</p> <h2>Egenskaper</h2> <ul> <li>Effekt: 2000W</li> <li>2 hastigheter</li> <li>3 temperaturer</li> <li>Diffuser</li> <li>Kyleffekt</li> <li>Lång sladd</li> <li>AC-motor</li> </ul> Hårtork 4,5 449,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet