Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Exklusiv plattång för alla hårtyper

GHD Classic Gold | Art.nr: 167297
GHD Classic Gold
Plattång med keramiska plattor för ett excellent resultat
  • Keramiska plattor
  • Snabb uppvärming
  • Indikation för värme
  • Roterande sladdfäste
  • Svala kanter

ghd Classic Gold - Glammig plattång från ghd med snabb uppvärming!

Top of the line plattång från ghd. Mycket snabb uppvärmning (c:a 15 sekunder) med keramiska plattor som också är skonsamma mot håret för minimalt slitage. Plattången låter dig veta när den är uppvärmd och redo att användas genom 3st pip.

Skulle du glömma stänga av din plattång för att du har lite bråttom är det inga problem eftersom ghd Classic Gold har automatisk avstängning efter 30 minuter. Plattången är även utrustad med ett chassi som inte leder värme bra vilket innebär att du inte bränner dig på den.

Tack vare att stylern värms upp 5 ggr/sekund så har du alltid samma värme när du stylar håret. Det gör att du får ett perfekt resultat och en jämn värmefördelning.
 

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
GHD GHD Classic Gold <h2> ghd Classic Gold - Glammig plattång från ghd med snabb uppvärming!</h2> <p> Top of the line plattång från ghd. Mycket snabb uppvärmning (c:a 15 sekunder) med keramiska plattor som också är skonsamma mot håret för minimalt slitage. Plattången låter dig veta när den är uppvärmd och redo att användas genom 3st pip.<br /> <br /> Skulle du glömma stänga av din plattång för att du har lite bråttom är det inga problem eftersom ghd Classic Gold har automatisk avstängning efter 30 minuter. Plattången är även utrustad med ett chassi som inte leder värme bra vilket innebär att du inte bränner dig på den.</p> <p> Tack vare att stylern värms upp 5 ggr/sekund så har du alltid samma värme när du stylar håret. Det gör att du får ett perfekt resultat och en jämn värmefördelning.<br /> &nbsp;</p> Plattång 5 1490,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet