Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Braun Series 7 790cc – limited BOSS edition med sonisk teknologi

Braun Series 7 790 BOSS | Art.nr: 176299
 • Limited BOSS edition
 • Automatisk smörjning
 • Clean & Renew
 • LCD-display
 • Sonisk teknologi
 • Precisionstrimmer
 • Vattentålig
 • Exklusivt BOSS-resefodral i äkta läder

Braun Series 7 790cc – limited BOSS edition med resefodral i äkta läder

Den här säsongen kan du ta del av ett exklusivt samarbete mellan Braun och HUGO BOSS. Rakapparaterna i Brauns limited BOSS edition-serie har inspirerats av den moderna elegansen och designen som är typisk för modehuset och är ett exempel på Braun-teknologi i toppklass. Resultatet är ett stilrent utbud rakapparater som ger ultimat rakprestanda och som gör Braun limited BOSS edition till det smarta valet för kvinnor som vill köpa en förstklassig present till sina män. Den här nytolkningen av Brauns främsta rakapparat finns endast i ett begränsat antal och under en begränsad period.

Braun limited BOSS edition presenterar de bästa rakapparaterna från varje Braun-serie. Den unika intelligenta soniska teknologin med 10 000 mikrovibrationer hjälper till att fånga fler hårstrån i varje drag för Brauns mest noggranna och behagliga rakning någonsin. Series 7 limited BOSS edition rakapparat är tillverkad i Tyskland, har en ergonomisk design och vår ultimata LCD-display. Dessutom kan du njuta av Brauns mest avancerade rengöringssystem: det rengör automatiskt på ett hygieniskt sätt, laddar, smörjer och torkar med en enda knapptryckning.
 

Produktegenskaper

 • Brauns bästa Series 7-rakapparat finns nu i en limited BOSS edition.
 • Series 7 rakapparat i limited BOSS edition kommer med ett unikt och exklusivt BOSS-resefodral.
 • Intelligent sonisk teknologi med 10 000 mikrovibrationer – läser ditt ansikte och anpassar sig efter densiteten i din skäggväxt för vår mest noggranna rakning.
 • Tre personliga inställningar för en anpassningsbar rakning som är optimal för ditt skägg och din hud: extra känslig, normal och intensiv.
 • Patenterad ActiveLift™ fångar platt liggande hår även på problemområden.
 • OptiFoil™ – vårt mest avancerade skärblad för en hudnära rakning som varar längre.
 • Clean & Renew™ rengöringssystem – en enda knapptryckning rengör, laddar, smörjer och torkar automatiskt rakapparaten så att den är som ny varje dag.
 • 2 års garanti


Exklusivt resefodral i läder

Series 7 limited BOSS edition rakapparat har ett unikt och exklusivt handgjort resefodral i mjukt svart läder. Det är idealiskt för att skydda din rakapparat när du reser eller hemma. Endast tillgängligt i begränsad utgåva.

Huvudfunktioner

Världens enda intelligenta soniska teknologi med 10 000 mikrovibrationer – läser ditt ansikte och anpassar sig efter densiteten i din skäggväxt för vår mest noggranna rakning.

Series 7 rakapparat anpassar sin motorstyrka till densiteten i din skäggväxt för att ge den mest noggranna och behagliga rakningen någonsin från Braun. Den ger upp till 10 000 mikrovibrationer per minut för att fånga och skära av fler strån i varje drag.

Tre personliga inställningar för en mer individuell rakning.

Series 7 är den enda rakapparaten från Braun med tre olika raklägen för de olika ansiktszonerna: extra känslig, normal och intensiv – för en anpassningsbar rakning som är optimal för ditt skägg och din hud.

ActiveLift™ fångar platt liggande strån även på problemområden.

ActiveLift™ är världens enda patenterade mittrimmer med 130 rörelser per sekund som aktivt lyfter och skär platt liggande hårstrån. Åratal av forskning visar oss att mäns största behov när det gäller rakning är en noggrann rakning även av det svårrakade halsområdet där platt liggande hårstrån ofta förekommer. Med sin asymmetriska form är ActiveLift™ särskilt utformad att fånga svåråtkomliga hårstrån på problemområden.

OptiFoil™ – för en perfekt närhet som varar längre.

OptiFoil™ är Brauns mest avancerade skärblad. Den unika geometrin med ergonomiskt utformade hål i olika storlek fångar fler hårstrån och skär av dem närmare än någonsin tidigare. Braun har över 50 års erfarenhet av att utveckla skärblad vilket har resulterat i vår unika OptiFoil™.

Helt flexibelt raksystem för maximal anpassning till ansiktet.

Brauns unika kombination av ett svängbart rakhuvud och rörliga skärblad säkerställer en maximal ansiktsanpassning.

Braun Clean & Renew™-system

Endast Series 7 790cc har det automatiska och enkla alkoholbaserade Clean & Renew™-systemet med fem funktioner och FastClean: det rengör på ett hygieniskt sätt, laddar, smörjer, torkar och väljer rengöringsprogram med en enkel knapptryckning. Med över tio års erfarenhet på området har Braun skapat rengöringssystemet. Braun är det enda varumärke som använder alkoholbaserad rengöringsvätska vilket avlägsnar 99,999 % av alla baciller och bakterier vid varje rengöringstillfälle. Tester visar att det är tio gånger mer hygieniskt att använda rengöringssystemet än att bara skölja under rinnande vatten. Clean & Renew™-refillpatronen bör bytas runt fyra gånger om året och gör att din rakapparat känns som ny varje dag.

Clean & Renew™-systemets funktioner

 • Unik alkoholbaserad rengöringslösning för hygienisk rengöring
 • Automatisk laddning
 • Automatisk smörjning för optimal rakeffektivitet
 • Automatiskt val av program av tre lägen: eko/normal/intensive
 • Aktiv värmeinduktiv torkning
 • FastClean på 25 sekunder
 • Frisk citrondoft

Precisionstrimmer för långa strån för exakt styling.

Series 7 precisionstrimmer för långa strån har den bästa skärprestandan bland alla premiumrakapparater. För att trimma polisonger, mustasch eller skägg med det här komfortabla och precisa redskapet, skjut bara den uppfällbara trimmern för långa hår uppåt.
 
 

Vattentålig och helt tvättbar (IPX7-testad)

Brauns rakapparater har ett helt förslutet hölje (IPX7-testat) och kan sköljas snabbt och enkelt under rinnande vatten. För optimal bekvämlighet kan du använda Clean & Renew™-systemet för att rengöra din rakapparat på ett hygieniskt sätt med en enda knapptryckning.
 
 

Avancerad LCD-display för batteri- och hygienstatus

Series 7 790cc är den enda rakapparaten från Braun som har den här avancerade LCD-displayen. Det ger en väldigt exakt visning av laddnings-, batteri- och detaljerad hygienstatus..
 
 

Kraftfullt laddningsbart Li-Ion-batteri utan minneseffekt

Series 7 limited BOSS edition är laddningsbar och kan användas med eller utan sladd. Brauns Series 7 rakapparater har ett kraftfullt 3,6 V Li-Ion-batteri utan minneseffekt.
 
 

Fulladdat på endast en timme – 50 minuter sladdlös rakning.

En timmes laddning ger dig upp till 50 minuters sladdlös rakning. Fem minuters snabbladdning räcker för en sladdlös rakning. SmartPlug justerar automatiskt spänningen beroende på var i världen du befinner dig (100 V-240 V). För optimal bekvämlighet, både hemma och på resan.
 
 

 

Teknisk specifikation
Allmänt
Display
Ja
Våtrakning
Ja
Trimmer
Ja
Löstagbart rakhuvud
Ja
Rengöringsstation
Ja
Vattentät
Ja
Vattentålig
Ja
Antal rakhuvuden
1st
Övriga funktioner
Clean & Renew™-system, OptiFoil, ActiveLift
Strömförsörjning
Batterityp
Li-Ion
Laddningstid
1 timmar
Batteridrift
50min
Snabbladdning
Ja
Nätdrift
Ja
Laddindikator
Ja
Dimensioner
Bredd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Svart
Medföljande tillbehör
Clean & Renew™-system, Rengöringspatron, Exklusivt BOSS-resefodral i äkta läder, SmartPlug, Rengöringsborste
Bruksanvisning för nedladdning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Braun Braun Series 7 790 BOSS <h2> Braun Series 7 790cc – limited BOSS edition med resefodral i äkta läder</h2> <p> Den här säsongen kan du ta del av ett exklusivt samarbete mellan Braun och HUGO BOSS. Rakapparaterna i Brauns limited BOSS edition-serie har inspirerats av den moderna elegansen och designen som är typisk för modehuset och är ett exempel på Braun-teknologi i toppklass. Resultatet är ett stilrent utbud rakapparater som ger ultimat rakprestanda och som gör Braun limited BOSS edition till det smarta valet för kvinnor som vill köpa en förstklassig present till sina män. Den här nytolkningen av Brauns främsta rakapparat finns endast i ett begränsat antal och under en begränsad period.<br /> <br /> Braun limited BOSS edition presenterar de bästa rakapparaterna från varje Braun-serie. Den unika intelligenta soniska teknologin med 10 000 mikrovibrationer hjälper till att fånga fler hårstrån i varje drag för Brauns mest noggranna och behagliga rakning någonsin. Series 7 limited BOSS edition rakapparat är tillverkad i Tyskland, har en ergonomisk design och vår ultimata LCD-display. Dessutom kan du njuta av Brauns mest avancerade rengöringssystem: det rengör automatiskt på ett hygieniskt sätt, laddar, smörjer och torkar med en enda knapptryckning.<br /> &nbsp;</p> <h2> Produktegenskaper</h2> <ul class="bulletList"> <li> Brauns bästa Series 7-rakapparat finns nu i en limited BOSS edition.</li> <li> Series 7 rakapparat i limited BOSS edition kommer med ett unikt och exklusivt BOSS-resefodral.</li> <li> Intelligent sonisk teknologi med 10 000 mikrovibrationer – läser ditt ansikte och anpassar sig efter densiteten i din skäggväxt för vår mest noggranna rakning.</li> <li> Tre personliga inställningar för en anpassningsbar rakning som är optimal för ditt skägg och din hud: extra känslig, normal och intensiv.</li> <li> Patenterad ActiveLift™ fångar platt liggande hår även på problemområden.</li> <li> OptiFoil™ – vårt mest avancerade skärblad för en hudnära rakning som varar längre.</li> <li> Clean &amp; Renew™ rengöringssystem – en enda knapptryckning rengör, laddar, smörjer och torkar automatiskt rakapparaten så att den är som ny varje dag.</li> <li> 2 års garanti</li> </ul> <br /> <br /> <h2> Exklusivt resefodral i läder</h2> <p> Series 7 limited BOSS edition rakapparat har ett unikt och exklusivt handgjort resefodral i mjukt svart läder. Det är idealiskt för att skydda din rakapparat när du reser eller hemma. Endast tillgängligt i begränsad utgåva.</p> <h2> Huvudfunktioner</h2> <p> Världens enda intelligenta soniska teknologi med 10 000 mikrovibrationer – läser ditt ansikte och anpassar sig efter densiteten i din skäggväxt för vår mest noggranna rakning.<br /> <br /> Series 7 rakapparat anpassar sin motorstyrka till densiteten i din skäggväxt för att ge den mest noggranna och behagliga rakningen någonsin från Braun. Den ger upp till 10 000 mikrovibrationer per minut för att fånga och skära av fler strån i varje drag.</p> <h2> Tre personliga inställningar för en mer individuell rakning.</h2> <p> Series 7 är den enda rakapparaten från Braun med tre olika raklägen för de olika ansiktszonerna: extra känslig, normal och intensiv – för en anpassningsbar rakning som är optimal för ditt skägg och din hud.</p> <h2> ActiveLift™ fångar platt liggande strån även på problemområden.</h2> <p> ActiveLift™ är världens enda patenterade mittrimmer med 130 rörelser per sekund som aktivt lyfter och skär platt liggande hårstrån. Åratal av forskning visar oss att mäns största behov när det gäller rakning är en noggrann rakning även av det svårrakade halsområdet där platt liggande hårstrån ofta förekommer. Med sin asymmetriska form är ActiveLift™ särskilt utformad att fånga svåråtkomliga hårstrån på problemområden.</p> <h2> OptiFoil™ – för en perfekt närhet som varar längre.</h2> <p> OptiFoil™ är Brauns mest avancerade skärblad. Den unika geometrin med ergonomiskt utformade hål i olika storlek fångar fler hårstrån och skär av dem närmare än någonsin tidigare. Braun har över 50 års erfarenhet av att utveckla skärblad vilket har resulterat i vår unika OptiFoil™.</p> <h2> Helt flexibelt raksystem för maximal anpassning till ansiktet.</h2> <p> Brauns unika kombination av ett svängbart rakhuvud och rörliga skärblad säkerställer en maximal ansiktsanpassning.</p> <h2> Braun Clean &amp; Renew™-system</h2> <p> Endast Series 7 790cc har det automatiska och enkla alkoholbaserade Clean &amp; Renew™-systemet med fem funktioner och FastClean: det rengör på ett hygieniskt sätt, laddar, smörjer, torkar och väljer rengöringsprogram med en enkel knapptryckning. Med över tio års erfarenhet på området har Braun skapat rengöringssystemet. Braun är det enda varumärke som använder alkoholbaserad rengöringsvätska vilket avlägsnar 99,999 % av alla baciller och bakterier vid varje rengöringstillfälle. Tester visar att det är tio gånger mer hygieniskt att använda rengöringssystemet än att bara skölja under rinnande vatten. Clean &amp; Renew™-refillpatronen bör bytas runt fyra gånger om året och gör att din rakapparat känns som ny varje dag.</p> <h2> Clean &amp; Renew™-systemets funktioner</h2> <ul class="bulletList"> <li> Unik alkoholbaserad rengöringslösning för hygienisk rengöring</li> <li> Automatisk laddning</li> <li> Automatisk smörjning för optimal rakeffektivitet</li> <li> Automatiskt val av program av tre lägen: eko/normal/intensive</li> <li> Aktiv värmeinduktiv torkning</li> <li> FastClean på 25 sekunder</li> <li> Frisk citrondoft</li> </ul> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="80%"> <h2> Precisionstrimmer för långa strån för exakt styling.</h2> Series 7 precisionstrimmer för långa strån har den bästa skärprestandan bland alla premiumrakapparater. För att trimma polisonger, mustasch eller skägg med det här komfortabla och precisa redskapet, skjut bara den uppfällbara trimmern för långa hår uppåt.<br /> &nbsp;</td> <td width="5%"> &nbsp;</td> <td width="15%"> <img src="http://www.netonnet.se/files/Items/176xxx/176295/trimmer.jpg" /></td> </tr> </tbody> </table> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="80%"> <h2> Vattentålig och helt tvättbar (IPX7-testad)</h2> Brauns rakapparater har ett helt förslutet hölje (IPX7-testat) och kan sköljas snabbt och enkelt under rinnande vatten. För optimal bekvämlighet kan du använda Clean &amp; Renew™-systemet för att rengöra din rakapparat på ett hygieniskt sätt med en enda knapptryckning.<br /> &nbsp;</td> <td width="5%"> &nbsp;</td> <td width="15%"> <img src="http://www.netonnet.se/files/Items/176xxx/176295/tvattbar.jpg" /></td> </tr> </tbody> </table> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="80%"> <h2> Avancerad LCD-display för batteri- och hygienstatus</h2> Series 7 790cc är den enda rakapparaten från Braun som har den här avancerade LCD-displayen. Det ger en väldigt exakt visning av laddnings-, batteri- och detaljerad hygienstatus..<br /> &nbsp;</td> <td width="5%"> &nbsp;</td> <td width="15%"> <img src="http://www.netonnet.se/files/Items/176xxx/176299/display.jpg" /></td> </tr> </tbody> </table> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="80%"> <h2> Kraftfullt laddningsbart Li-Ion-batteri utan minneseffekt</h2> Series 7 limited BOSS edition är laddningsbar och kan användas med eller utan sladd. Brauns Series 7 rakapparater har ett kraftfullt 3,6 V Li-Ion-batteri utan minneseffekt.<br /> &nbsp;</td> <td width="5%"> &nbsp;</td> <td width="15%"> <img src="http://www.netonnet.se/files/Items/176xxx/176295/batterityp.jpg" /></td> </tr> </tbody> </table> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="80%"> <h2> Fulladdat på endast en timme – 50 minuter sladdlös rakning.</h2> En timmes laddning ger dig upp till 50 minuters sladdlös rakning. Fem minuters snabbladdning räcker för en sladdlös rakning. SmartPlug justerar automatiskt spänningen beroende på var i världen du befinner dig (100 V-240 V). För optimal bekvämlighet, både hemma och på resan.<br /> &nbsp;</td> <td width="5%"> &nbsp;</td> <td width="15%"> <img src="http://www.netonnet.se/files/Items/176xxx/176295/batteriladdning.jpg" /></td> </tr> </tbody> </table> <p> &nbsp;</p> Rakapparat 4,7 2490,0000 new False

Exklusiv rakapparat med 5-bladsystem och intelligent sensor

 • Rengöringsstation
 • 5-bladssystem
 • Laddtid: 1 timme
 • Drifttid: 45 minuter
 • Wet & dry
 • LCD-display
1 990:-
Braun 60 dagars nöjdhetsgaranti!

Köp & prova garantin gäller för alla Braun produkter (ej refill och tillbehör) och elektriska tandborstar från Oral-B, t.o.m. 30 juni 2015.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet