Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Philips SensoTouch 3D - med skäggtrimmer och rengöringsstation

Philips Rq1295/23 | Art.nr: 178475
 • Driftstid: 60min
 • Rengöringsstation
 • Laddningstid: 1 timme
 • Skäggtrimmer med klickfäste
 • Snabbladdning
 • Tvättbar
 • Våt & Torranvändning
 • 2 års tillverkargaranti

Philips SensoTouch RQ1295 - Gyroflex teknologi och rengöringsstation

Philips RQ1295 är en av Philips mest avancerade rakapparater för en slät och behaglig rakning. I paketet medföljer även en skäggtrimmer som man enkelt sätter på istället för rakhuvudet. Det finns 5 olika inställningar. Med RQ1295 får du även en rengöringsstation för smidig rengöring.

Jet Clean rengöringsstation

Jet Clean+-system rengör och smörjer bladen och laddar batteriet efter varje användningstillfälle. Systemet har tre olika rengöringsinställningar: automatisk för normalt bruk, eko för 40 % mindre energiförbrukning och intensiv för extra grundlig rengöring.

GyroFlex 3D

Konturföljande GyroFlex 3D-huvuden följer smidigt ansiktsformen och minskar tryck och irritation på huden.

UltraTrack-huvud

UltraTrack-huvudena fångar upp varje hårstrå med bara ett par drag. Få en hudnära rakning som minimerar hudirritation. Rakhuvudena har 3 specialspår: rännor för normalt hår, kanaler för långa hår eller hår som ligger platt, samt hål för den kortaste stubben.

Super Lift&Cut

Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Aquatec-tätning

Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort.

SkinGlide

SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.

Ergonomiskt handtag

Det lättgreppade handtaget på rakapparaten är ergonomiskt utformat och har halkfritt överdrag, vilket garanterar hudnära kontroll och extra precision.

Precisionstrimmer

Den unika, hudvänliga precisionstrimmersystemet är utformat för att undvika onödig hudkontakt. Det är enkelt att använda för en perfekt trimning av mustasch och polisonger.

Skäggtrimmer med klickfäste

Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.

Philips RQ585/50 

Borste som klickas på din Philips rakapparat för en djup rengöring av ansiktet. 

PRIS: 349:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Allmänt
Display
Nej
Våtrakning
Ja
Trimmer
Ja
Löstagbart rakhuvud
Ja
Rengöringsstation
Ja
Vattentät
Nej
Vattentålig
Ja
Antal rakhuvuden
3st
Övriga funktioner
GyroFlex 3D, UltraTrack, Speed XL, Super Lift & Cut, SkinGlide, Skäggtrimmer, Våt och torr användning, Jet Clean
Strömförsörjning
Batterityp
Li-Ion
Laddningstid
1 timmar
Batteridrift
60min
Snabbladdning
Ja
Nätdrift
Ja
Laddindikator
Ja
Dimensioner
Bredd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg
Silver
Medföljande tillbehör
Vikbart laddningsställ, Lyxigt fodral, Rengöringsborste, Skyddshylsa, Skäggtrimmer med klickfäste, Rengöringsstation
Bruksanvisning för nedladdning
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Philips Philips Rq1295/23 <h2> Philips SensoTouch RQ1295 - Gyroflex teknologi och rengöringsstation</h2> <p> Philips RQ1295 är en av Philips mest avancerade rakapparater för en slät och behaglig rakning. I paketet medföljer även en skäggtrimmer som man enkelt sätter på istället för rakhuvudet. Det finns 5 olika inställningar. Med RQ1295 får du även en rengöringsstation för smidig rengöring.</p> <h2> Jet Clean rengöringsstation</h2> <p> Jet Clean+-system rengör och smörjer bladen och laddar batteriet efter varje användningstillfälle. Systemet har tre olika rengöringsinställningar: automatisk för normalt bruk, eko för 40 % mindre energiförbrukning och intensiv för extra grundlig rengöring.</p> <h2> GyroFlex 3D</h2> <p> Konturföljande GyroFlex 3D-huvuden följer smidigt ansiktsformen och minskar tryck och irritation på huden.</p> <h2> UltraTrack-huvud</h2> <p> UltraTrack-huvudena fångar upp varje hårstrå med bara ett par drag. Få en hudnära rakning som minimerar hudirritation. Rakhuvudena har 3 specialspår: rännor för normalt hår, kanaler för långa hår eller hår som ligger platt, samt hål för den kortaste stubben.</p> <h2> Super Lift&amp;Cut</h2> <p> Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.</p> <h2> Aquatec-tätning</h2> <p> Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort.</p> <h2> SkinGlide</h2> <p> SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.</p> <h2> Ergonomiskt handtag</h2> <p> Det lättgreppade handtaget på rakapparaten är ergonomiskt utformat och har halkfritt överdrag, vilket garanterar hudnära kontroll och extra precision.</p> <h2> Precisionstrimmer</h2> <p> Den unika, hudvänliga precisionstrimmersystemet är utformat för att undvika onödig hudkontakt. Det är enkelt att använda för en perfekt trimning av mustasch och polisonger.</p> <h2> Skäggtrimmer med klickfäste</h2> <p> Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.</p> Rakapparat 4,8 2490,0000 new False

Världens första rakapparat med aktiv kylteknik!

 • Aktiv kylteknik
 • Vattentät
 • LED-display
 • Rengöringsstation
 • Skärsystem i 3 steg
 • Kraftfull trimmer
 • Laddtid: 1 timme
 • Drifttid: 45 minuter
1 190:-

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet