Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Vattentät träningsklocka som håller koll på ditt resultat!

Garmin Forerunner 110 | Art.nr: 170876
  • Olika träningsprogram
  • Vattentät
  • Håller koll på kaloriförbrukningen
  • Garmin Connect
  • Mäter puls

Garmin Forerunner 110


Perfekt klocka från Garmin som optimerar din träning och förbättrar dina resultat. Klockan är användarvänlig och behändig för dig som är ute i skogen eller springer på löpbandet på gymmet. Klockan är också vattentät vilket gör att du inte behöver oroa dig när det regnar ute. Forerunner 110 håller koll på alla sprungna meter och förbättrar träningen med sina olika funktioner så som träningstider, medelhastighet och varvtider.

Klockan är utrustad med en digital pulsmätare som berättar för dig hur mycket du anstränger dig. Perfekt för dig som vill förbättra din kondition.
 

Garmin Connect

Vare sig du tränar för en tävling eller börjar ett mer hälsosamt liv, kommer du att älska den motivation du får av att granska din träning online. Att följa upp dina data är enkelt med Garmin Connect™, vår webbplats för kostnadsfri dataanalys och delning.

Överför enkelt till Garmin Connect från en PC- eller Mac-dator, visa sedan den rutt du har färdats på en karta, visa en sammanfattning av dina träningsdata, skapa målsättningar med mera. För inomhusaktiviteter när GPS inte används visas inte kartor på Garmin Connect, men dina träningsdata är ändå registrerade.

Teknisk specifikation
Prestanda
Bildskärm
2,5 x 2,5 cm
Bildskärmsupplösning
52 x 30 pixlar
Internminne
Nej
Batteritid
Uppladdningsbart litihumbatteri
Funktioner
Hanterar koordinater
Ja
Mediaspelare
Nej
Röstguidning
Nej
Röststyrning
Nej
Anslutningar
Bluetooth
Nej
Minneskort
Nej
Övrigt
Användargränssnittets språk
Skandinaviska
Kartor
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inkluderade tillbehör
Forerunner 110 (röd herr), batteriladdare och manual.
Mått
4,5 x 6,9 x 1,4 cm
Vikt
52 g
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Garmin Garmin Forerunner 110 <h2> Garmin Forerunner 110</h2> <br /> <p> Perfekt klocka från Garmin som optimerar din träning och förbättrar dina resultat. Klockan är användarvänlig och behändig för dig som är ute i skogen eller springer på löpbandet på gymmet. Klockan är också vattentät vilket gör att du inte behöver oroa dig när det regnar ute. Forerunner 110 håller koll på alla sprungna meter och förbättrar träningen med sina olika funktioner så som träningstider, medelhastighet och varvtider.<br /> <br /> Klockan är utrustad med en digital pulsmätare som berättar för dig hur mycket du anstränger dig. Perfekt för dig som vill förbättra din kondition.<br /> &nbsp;</p> <h2> Garmin Connect</h2> <p> Vare sig du tränar för en tävling eller börjar ett mer hälsosamt liv, kommer du att älska den motivation du får av att granska din träning online. Att följa upp dina data är enkelt med Garmin Connect™, vår webbplats för kostnadsfri dataanalys och delning.<br /> <br /> Överför enkelt till Garmin Connect från en PC- eller Mac-dator, visa sedan den rutt du har färdats på en karta, visa en sammanfattning av dina träningsdata, skapa målsättningar med mera. För inomhusaktiviteter när GPS inte används visas inte kartor på Garmin Connect, men dina träningsdata är ändå registrerade.</p> Pulsklocka 4,4 699,0000 new False

Enkel träningsklocka med smarta funktioner!

  • Olika träningsprogram
  • Dela dina rutter via Garmin Connect
  • HotFix
  • GPS-navigation

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet