Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Gigaset S820A med inbyggd telefonsvarare.

Gigaset S820A | Art.nr: 181032
  • 2,4-tum
  • Pekskärm och knappsats
  • Telefonbok upp till 500 kontakter
  • Inbyggd telefonsvarare
  • Tidsbaserad avstängning
  • Lång samtalstid
  • Bluetooth

Gigaset S820A

Hemtelefon med pekskärm och knappsats. Gigaset S820A är en trådlös telefon med smarta och enkla funktioner. Skärmen är på hela 2,4 tum vilket gör att den blir lätt att hantera och läsa.

Använd Gigaset S820A knappsats för att enkelt ringa samtal. På denna telefon kan du också stänga av ljudsignalen, blockera anonyma telefonnummer och mycket mer. Du har också möjlighet att lägga dina funktioner som favoriter på viloskärmen för att du snabbt ska komma åt dem.

Inbyggd telefonsvarare

Den inbyggda telefonsvararen i Gigaset S820A kan spela in upp till 55 minuters meddelanden. På så sätt behöver du aldrig vara rädd för att missa ett viktigt samtal när du inte är tillgänglig. Du kan enkelt styra telefonsvararen via handenheten och spela upp meddelanden i perfekt ljudkvalitet.

ECO-mode

Siemens A400 är utrustad med ECO-mode vilket medför att enheten drar mindre ström. Sändningseffekten minskas från telefonen till basstationen beroende på avståndet emellan dem, du kan även minska sändningseffekten med hela 80% genom att välja ECO-läget. När telefonen är i vänteläge reduceras sändningseffekten med 100%.

 

Teknisk specifikation
Funktioner
Telefonbok
Ja
Antal kontakter
500st
Nummerpresentation
Ja
Telefonsvarare
Ja
Högtalarfunktion
Ja
Intercall
Ja
Klocka
Ja
Knapplås
Ja
Ringsignaler
17st
Display
Ja
Hörlursuttag
Nej
Räckvidd (Inomhus)
50meter
Räckvidd (Utomhus)
300meter
Strömförsörjning
Batterityp
Li-Ion
Taltid
20,0h
Strömförbrukning (standby)
250,0 Watt
Dimensioner
Bredd
54,0 mm
Djup
29,0 mm
Höjd
154,0 mm
Vikt
30 gram
Övrigt
SAR-värde
Godkänd
Max antal handenheter
6st
Menyspråk
Skandinaviska
Bruksanvisning
Skandinaviska
Medföljande tillbehör
Telefonkabel, batterilock, bältesklipp, gummilock, bruksanvisning
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Gigaset Gigaset S820A <h2> Gigaset S820A</h2> <p> Hemtelefon med pekskärm och knappsats. Gigaset S820A är en trådlös telefon med smarta och enkla funktioner. Skärmen är på hela 2,4 tum vilket gör att den blir lätt att hantera och läsa.</p> <p> Använd Gigaset S820A knappsats för att enkelt ringa samtal. På denna telefon kan du också stänga av ljudsignalen, blockera anonyma telefonnummer och mycket mer. Du har också möjlighet att lägga dina funktioner som favoriter på viloskärmen för att du snabbt ska&nbsp;komma åt dem.</p> <h2> Inbyggd telefonsvarare</h2> <p> Den inbyggda telefonsvararen i Gigaset S820A kan spela in upp till 55 minuters meddelanden. På så sätt behöver du aldrig vara rädd för att missa ett viktigt samtal när du inte är tillgänglig. Du kan enkelt styra telefonsvararen via handenheten och spela upp meddelanden i perfekt ljudkvalitet.</p> <h2> ECO-mode</h2> <p> Siemens A400 är utrustad med ECO-mode vilket medför att enheten drar mindre ström. Sändningseffekten minskas från telefonen till basstationen beroende på avståndet emellan dem, du kan även minska sändningseffekten med hela 80% genom att välja ECO-läget. När telefonen är i vänteläge reduceras sändningseffekten med 100%.</p> <p> &nbsp;</p> 1 st handenhet 3,3 499,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet