Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tunn smartphone på endast 7,1 mm!

Motorola Razr | Art.nr: 163532
 • 4,3-tums pekskärm
 • 8 megapixel kamera
 • Endast 7,1 mm tunn
 • Dubbelkärnig processor
 • Snabbt trådlöst nätverk
 • Inbyggd GPS
 • OBS! Kräver micro SIM
Motorola Droid Razr är en smartphone med stor display. Det som utmärker mobilen förutom sin stora skärm är att den har en kamera med många olika funktioner. Exempelvis kan du ta bilder med hög kvalité och samtidigt få bilder som är skarpa och tydliga. Vid porträtt eller snabba föremål som exempelvis ett fotografi på en bil i rörelse klarar kameran att fånga motivet utan problem.

Navigera snabbt och lätt med GPS
Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.

Trådlös kommunikation
När du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Dessutom behöver du inte oroa dig för taxan på ditt mobilabonnemang då det är nätverket du kopplar upp dig emot som belastas istället.

Behöver du föra över filer till en annan mobil eller dator kan du göra detta väldigt enkelt med Bluetooth. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset till mobiltelefonen för att ha händerna fria under samtal eller helt enkelt bara avnjuta musik med hörlurar.

3,5 mm hörlursuttag
Med en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.Transcend Micro SDHC 16GB Class 4 
 • microSDHC
 • 16 GB
 • Klass 4
 • SD adapter medföljer

PRIS: 169:-

ANTAL:

JAYS a-Jays One+ Black 
 • Testvinnare
 • Trasselfri, platt sladd
 • Reducerar yttre ljud med 40 dB
 • 8,6 mm membran
 • Inbyggd mikrofon
 • Gratis Android-app via Google Play

PRIS: 269:-

ANTAL:

Belkin Air Cast Auto Hands Free 
 • Bluetooth-adapter för dig som vill prata i telefon eller lyssna på musik via din smartphone i bilen.

PRIS: 439:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Prestanda / Mått
Bildskärm
4,3-tums kapacitiv pekskärm
Bildskärmsupplösning
540 x 960 pixlar, 16 miljoner färger
Tangentbord
QWERTY-tangentbord på displayen
Processorhastighet
Dubbelkärnig 1,2 GHz
Processortyp
Cortex-A9 CPU
RAM-minne
1 GB
Internminne
8 GB
Minneskort
Stöd för micro SD upp till 16 GB
Vikt
127 g
Mått
130,7 x 68,9 x 7,1 mm
Mobilnät
Band
GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900 UMTS 850, 900, 1900, 2100
3G
Ja
4G
Nej
SAR-värde
Godkänd
Kamera
Kamera
Primär: 8 megapixel
Sekundär: 2 megapixel
Upplösning för stillbilder
Primär: 3264 x 2448 pixlar
Upplösning för film
1920 x 1080 (Full-HD) @ 30 bps
Funktioner
Pekfokus, geotaggning, ansiktsigenkänning, bildstabilisator
Fotolampa/Blixt
LED-blixt
Anslutningar
3,5 mm ljudanslutning
Ja
Bluetooth
Ja, v4.0 med LE + EDR
HDMI
Ja
Synkronisering med PC
Ja
USB
micro USB 2.0
W-Lan
802.11 a/b/g/n + DLNA, Wi-Fi hotspot
Tjänster
SMS
Ja
MMS
Ja
GPS
Ja, med A-GPS
E-post
POP3, SMTP, Microsoft Exchange ActiveSync
Kalender
Ja
Videosamtal
Ja
Internet Browser
Android Webkit
Sociala medier
Facebook, Twitter m.fl
Media
FM-radio
Nej
Mediaspelare
MP3, AAC+, WAV, WMA, MP4, H.263, H.264, WMV
Batteri
Batteri
1780 mAh
Passningstid
Upp till 204 timmar
Samtalstid
Upp till 12 timmar och 30 minuter
Övrigt
Operativsystem
Android v2.3.5 (Gingerbread)
Menyspråk
Skandinaviska
Vibrator
Ja
Högtalartelefon
Ja
Bruksanvisning
Skandinaviska
Inkluderade tillbehör
Batteri, laddare, manual, datakabel
Medföljande programvara
-
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Motorola Motorola Razr Motorola Droid Razr är en smartphone med stor display. Det som utmärker mobilen förutom sin stora skärm är att den har en kamera med många olika funktioner. Exempelvis kan du ta bilder med hög kvalité och samtidigt få bilder som är skarpa och tydliga. Vid porträtt eller snabba föremål som exempelvis ett fotografi på en bil i rörelse klarar kameran att fånga motivet utan problem.<br><br><strong>Navigera snabbt och lätt med GPS</strong><br>Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.<br><br><strong>Trådlös kommunikation</strong><br>När du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Dessutom behöver du inte oroa dig för taxan på ditt mobilabonnemang då det är nätverket du kopplar upp dig emot som belastas istället. <br><br>Behöver du föra över filer till en annan mobil eller dator kan du göra detta väldigt enkelt med Bluetooth. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset till mobiltelefonen för att ha händerna fria under samtal eller helt enkelt bara avnjuta musik med hörlurar.<br><br><strong>3,5 mm hörlursuttag</strong><br>Med en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.<br><br><strong>Android™ operativsystem!</strong><br>Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. <br><br>Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton. <br><br>Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.<br><br><iframe src="http://www.youtube.com/embed/XGyp6dS6zqk" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe><br><br> Motorola 4,2 2990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet