Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tunn smartphone med Super AMOLED pekskärm!

Samsung I9001 Galaxy S Plus Met Black | Art.nr: 160615
  • 4-tums Super AMOLED pekskärm
  • 5 megapixel kamera
  • 1,4 GHz processor
  • Navigera med GPS
  • 8 GB lagringsutrymme
  • Android v2.3 (Gingerbread)
Samsung Galaxy S Plus är en tunn smartphone utrustad med en 1,4 GHz processor. På så sätt blir det väldigt användarvänligt för dig att använda det nya operativsystemet från Android (v.2.3 GIngerbread). Du får också en snabb nedladdning upp till 14,4 Mbit/s. En längre batteritid (1650 mAh) får du även med denna enkla smartphone. Exempelvis när du surfar i den snabba webbläsaren eller spelar på mobilen. På så sätt slipper du oroa dig att mobilen dör mitt under ett pågående race i ditt favoritspel.

4-tums Super AMOLED-display
Samsung Galaxy S Plus är utrustad med en riktigt stor pekskärm på hela 4 tum. Detta gör den perfekt för att surfa, se på film och foton m.m. Displayen är en ultratunn Super AMOLED-display vilket är en teknik som ger dig en klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobiltelefonskärmar. Den är även så pass ljusstark att du tydligt allting på displayen trots en solig sommardag.

All kommunikation på en plats - Social Hub
Social Hub samlar alla dina former av kommunikation på en och samma plats. Detta medför att du snabbt kan komma åt all e-post, SMS och MMS. Du kan även ansluta till sociala nätverk eller chattprogram direkt härifrån. Social Hub tar även hand om din kalender och håller den synkroniserad emot t.ex. Outlook eller Google.

Navigera snabbt och lätt med GPS
Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.

Ta skarpa foton med en 5 megapixel kamera
Fota med dess 5 megapixel kamera och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 0,3 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.
Transcend Micro SDHC 16GB Class 4 
  • microSDHC
  • 16 GB
  • Klass 4
  • SD adapter medföljer

PRIS: 169:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Prestanda / Mått
Bildskärm
4-tums kapacitiv Super AMOLED Plus pekskärm
Bildskärmsupplösning
480 x 800 pixlar, 16 miljoner färger
Tangentbord
QWERTY-tangentbord på displayen
Processorhastighet
1,4 GHz
Processortyp
Scorpion
RAM-minne
512 MB
Internminne
8 GB
Minneskort
Stöd för micro SD upp till 32 GB
Mått
122,4 x 64,2 x 9,9 mm
Vikt
119 gram
Mobilnät
Band
GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900
UMTS 900, 1900, 2100
3G
Ja, upp till 14,4 Mbit/s
4G
Nej
SAR-värde
Godkänd
Kamera
Kamera
Primär: 5 megapixel Sekundär: 0,3 megapixel
Upplösning för stillbilder
Primär: 3264 x 2448 pixlar
Upplösning för film
1280 x 720 (HD) @ 30 bps
Funktioner
Autofokus, geotaggning, pekzoom, ansiktsigenkänning, leendeigenkänning
Fotolampa/Blixt
Nej
Anslutningar
3,5 mm ljudanslutning
Ja
Bluetooth
v3.0 (A2DP, HSP, HFP m.fl)
HDMI
Nej
Synkronisering med PC
Ja
USB
micro USB 2.0
W-Lan
802.11 a/b/g/n + DLNA
Tjänster
SMS
Ja
MMS
Ja
GPS
Ja, med A-GPS
E-post
POP3, SMTP, Microsoft Exchange ActiveSync
Kalender
Ja
Videosamtal
Ja
Internet Browser
Android Webkit
Sociala medier
Facebook, Twitter m.fl
Media
FM-radio
Ja, med RDS
Mediaspelare
MP3, WAV, eAAC+, AC3, FLAC, MP4, DivX, Xvid, WMV, H.264, H.263
Batteri
Batteri
1650 mAh
Passningstid
Upp till 750 timmar
Samtalstid
Upp till 12 timmar och 50 minuter
Övrigt
Operativsystem
Android v2.3 (Gingerbread)
Menyspråk
Skandinaviska
Vibrator
Ja
Högtalartelefon
Ja
Bruksanvisning
Skandinaviska
Inkluderade tillbehör
Batteri, manual, laddare
Medföljande programvara
-
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Samsung Samsung I9001 Galaxy S Plus Met Black Samsung Galaxy S Plus är en tunn smartphone utrustad med en 1,4 GHz processor. På så sätt blir det väldigt användarvänligt för dig att använda det nya operativsystemet från Android (v.2.3 GIngerbread). Du får också en snabb nedladdning upp till 14,4 Mbit/s. En längre batteritid (1650 mAh) får du även med denna enkla smartphone. Exempelvis när du surfar i den snabba webbläsaren eller spelar på mobilen. På så sätt slipper du oroa dig att mobilen dör mitt under ett pågående race i ditt favoritspel.<br/><br/> <strong>4-tums Super AMOLED-display</strong><br/> Samsung Galaxy S Plus är utrustad med en riktigt stor pekskärm på hela 4 tum. Detta gör den perfekt för att surfa, se på film och foton m.m. Displayen är en ultratunn Super AMOLED-display vilket är en teknik som ger dig en klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobiltelefonskärmar. Den är även så pass ljusstark att du tydligt allting på displayen trots en solig sommardag.<br/><br/> <strong>All kommunikation på en plats - Social Hub</strong><br/> Social Hub samlar alla dina former av kommunikation på en och samma plats. Detta medför att du snabbt kan komma åt all e-post, SMS och MMS. Du kan även ansluta till sociala nätverk eller chattprogram direkt härifrån. Social Hub tar även hand om din kalender och håller den synkroniserad emot t.ex. Outlook eller Google.<br/><br/> <strong>Navigera snabbt och lätt med GPS </strong><br/> Hitta snabbt var du är samt vart du är på väg med hjälp av GPS och kartor direkt i din mobiltelefon. Du kan planera din rutt redan innan du ger dig iväg och därmed hitta direkt och slipper alla omvägar samt felkörningar.<br/><br/> <strong>Ta skarpa foton med en 5 megapixel kamera</strong><br/> Fota med dess 5 megapixel kamera och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 0,3 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.<br/><br/> <strong>Android™ operativsystem!</strong><br/> Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.<br/><br/> Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.<br/><br/> Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Babyvakt 4,2 2390,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet