Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Lättmonterbar, portabel handsfree med FM-sändare

Jabra Cruiser II | Art.nr: 156524
  • Brusreducering med dubbla mikrofoner - Noise Blackout
  • Multipoint
  • Inbyggd FM-sändare
  • Taltid upp till 14h
  • Passningstid upp till 480h

Jabra Cruiser II är en Bluetooth-handsfree vilket gör det väldigt enkelt för dig att såväl svara som att föra samtal över telefon i bilen. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Cruiser II kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas.

Otrolig brusreducering - Noise Blackout™
Utrustad med Noise Blackout™ tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud.

Inbyggd FM-sändare
Nu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.

Multipoint - Upp till 2st mobiltelefoner
Tack vare att Cruiser II är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång.

Teknisk specifikation
Display
Nej
Bluetooth
v2.1 + EDR & eSCO
Profiler
A2DP, HSP, HFP
Röststyrning
Nej
Räckvidd
Upp till 10 meter
Anslutningar
Bluetooth, micro USB 2.0
Taltid
Upp till 14 timmar
Passningstid
Upp till 480 timmar
Inkluderade tillbehör
USB-kabel, billaddare, manual
Vikt
85 g
Mått
124 x 19 x 66 mm
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Jabra Jabra Cruiser II <p>Jabra Cruiser II är en Bluetooth-handsfree vilket gör det väldigt enkelt för dig att såväl svara som att föra samtal över telefon i bilen. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Cruiser II kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas.<br /> <br /> <strong>Otrolig brusreducering - Noise Blackout™</strong><br /> Utrustad med Noise Blackout™ tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud.<br /> <br /> <strong>Inbyggd FM-sändare</strong><br /> Nu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.<br /> <br /> <strong>Multipoint - Upp till 2st mobiltelefoner</strong><br /> Tack vare att Cruiser II är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång.</p> Bilhandsfree portabel 4,2 499,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet