Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilrent bluetooth-headset för tydliga samtal

Andersson MOH 1.0 | Art.nr: 189948
 • Klart och tydligt ljud
 • Väger endast 8 g
 • Upp till 4 timmar samtalstid
 • Bluetooth 3.0
 • 10 meter räckvidd
 • Koppla till två telefoner

Lagerstatus

Finns i lager
MOH 1.0
149:-

Andersson MOH 1.0 är ett smart bluetooth-headset med flera funktioner och specifikationer som kommer göra din vardag, och dina samtal enklare att hantera. MOH 1.0 är kompatibel med alla Bluetooth-komaptibla handenheter. Förutom det ovanstående så är MOH 1.0 gjord i kvalitativt aluminium och har en lång batteritid.

Det är också lätt att använda och parkoppla headsetet med dina enheter. Du kan koppla samman två telefoner till ditt headset och på så sätt kunna svara med t.ex. din jobbtelefon och din telefon för privat bruk med ett enda headset. Med en räckvidd på hela 10 meter behöver du inte alltid bära med dig din parkopplade enhet. Det är kristallklart ljud även om telefonen inte är precis intill.

MOH 1.0 har en samtalstid på hela 4 timmar så du inte behöver vara orolig för att batteriet ska ta slut och avbryta konversationen. Samtalstiden är även kompleterad med en lika vass standby-tid på upp till 100 timmar.

Sammanfattningsvis så är MOH 1.0 ett mycket prisvärt headset som erbjuder alla de viktiga funktioner som ett bra headset ska innehålla, och som grädde på moset så får du ett kraftfullt batteri. 

Teknisk specifikation
Kommunikation
Bluetooth
Ja
Bluetooth-stöd
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-version
3.0
Räckvidd
10 meter
Övrigt
Batterityp
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Taltid
4,0h
Standbytid
100.0 h
Vikt
8 gram
Medföljande tillbehör
Micro USB-kabel och svensk manual
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Andersson Andersson MOH 1.0 <p> <strong>Andersson MOH 1.0&nbsp;</strong>är ett smart bluetooth-headset med flera funktioner och specifikationer som kommer göra din vardag, och dina samtal enklare att hantera.&nbsp;MOH 1.0 är&nbsp;kompatibel med alla Bluetooth-komaptibla handenheter. Förutom det ovanstående så är&nbsp;MOH 1.0 gjord i kvalitativt&nbsp;aluminium och har en lång batteritid.</p> <p> Det är också lätt att använda och parkoppla headsetet med dina enheter. Du kan koppla samman två telefoner till ditt headset och på så sätt kunna svara med t.ex. din jobbtelefon och din telefon för privat bruk med ett enda headset.&nbsp;Med en räckvidd på hela 10 meter behöver du inte alltid bära med dig din parkopplade enhet. Det är kristallklart ljud även om telefonen inte är precis intill.</p> <p> MOH 1.0 har en samtalstid på hela 4 timmar så du inte behöver vara orolig för att batteriet ska ta slut och avbryta konversationen.&nbsp;Samtalstiden är även kompleterad med en lika vass standby-tid på upp till 100 timmar.</p> <p> Sammanfattningsvis så är&nbsp;MOH 1.0 ett mycket prisvärt headset som erbjuder alla de viktiga funktioner som ett bra headset ska innehålla, och som grädde på moset så får du ett kraftfullt batteri.&nbsp;</p> Bluetooth mono 3 149,0000 new True

Smart Bluetooth-headset som reducerar bullernivån

 • Spela musik, lyssna på radio och ta emot samtal
 • Energisparläge
 • Tydligt ljud
 • Indikator för låg batterinivå
 • Svara på samtal med din röst
 • Hög komfort
338:-

Mobiltelefonladdare

Se vårt utbud av laddare till hemmet och bilen för din mobiltelefon!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet