Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Displayskydd till din Nokia Lumia 1020

ZAGG IS Lumia 1020 Screen | Art.nr: 194363
ZAGG IS Lumia 1020 Screen
  • Skyddar mot repor och smuts
  • Perfekt passform
  • Enkel montering
  • Ger bättre grepp
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.

Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!

Hållbarhet
Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.

Passform
Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.

Enkel montering
Den förbättrade smidigheten gör skyddet lätt att installera.

Grepp
Materialet i Invisible Shield ger dig bättre grepp om din enhet.

I produktförpackningen medföljer:

1st skärmskydd
Appliceringsvätska
Gummiskrapa
Installationsanvisning

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
ZAGG ZAGG IS Lumia 1020 Screen <p> Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.</p><p> Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!</p><p> <strong>Hållbarhet</strong><br> Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.</p><p> <strong>Passform</strong><br> Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.</p><p> <strong>Enkel montering</strong><br> Den förbättrade smidigheten gör skyddet lätt att installera.</p><p> <strong>Grepp</strong><br> Materialet i Invisible Shield ger dig bättre grepp om din enhet.</p><p> <strong>I produktförpackningen medföljer:</strong></p><p> 1st skärmskydd<br> Appliceringsvätska<br> Gummiskrapa<br> Installationsanvisning</p> Displayskydd 0 149,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet