Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Dela dina ögonblick via HDMI till din TV!

Sony Ericsson IM750 | Art.nr: 190339
Sony Ericsson IM750

Högupplöst TV är det bästa sättet att visa bilder och videoklipp för dina vänner. Denna adapter möjliggör en enkel lösning för anslutning av mobil till TV.

Dela med dig av dina bästa ögonblick

Högupplöst tv är det bästa sättet att visa bilder och familjevideor för dina vänner när du har sparade bilder och filmer i din smartphone. Bjud in dem till ett bildspel på stor skärm med foton från din senaste semester, eller låt dem se en film med ditt barns första steg.

Anslut och njut

Sonys Xperia™-smartphones har en förinstallerad tv-app som gör att smartphonens skärm speglas på din tv varje gång som du ansluter till tv:n. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och bläddra bland innehållet på telefonen med fjärrkontrollen till tv:n. Precis så enkelt och smidigt är det!

Underhållning

Njut av favoritmusik och favoritvideor från Sony Entertainment, Spotify eller andra leverantörer, och dela de senaste YouTube-klippen på stor skärm. Surfa på Internet. Hitta det du söker, luta dig tillbaka och njut i fulla drag av en äkta hd-tv-upplevelse.

OBS! Denna adapter kräver en MHL aktiverad smartphone. Funktionalitet kan skilja mellan smartphone och modeller TV. Till exempel på mobiltelefoner som fungerar tillsammans med denna apater är Xperia Z och Xperia V.

JAYS a-Jays One+ Black 
  • Testvinnare
  • Trasselfri, platt sladd
  • Reducerar yttre ljud med 40 dB
  • 8,6 mm membran
  • Inbyggd mikrofon
  • Gratis Android-app via Google Play

PRIS: 288:-

ANTAL:

Transcend Micro SDHC 16GB Class 4 
  • microSDHC
  • 16 GB
  • Klass 4
  • SD adapter medföljer

PRIS: 169:-

ANTAL:

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Sony Ericsson Sony Ericsson IM750 <h2> Dela med dig av dina bästa ögonblick</h2> <p> Högupplöst tv är det bästa sättet att visa bilder och familjevideor för dina vänner när du har sparade bilder och filmer i din smartphone. Bjud in dem till ett bildspel på stor skärm med foton från din senaste semester, eller låt dem se en film med ditt barns första steg.</p> <h2> Anslut och njut</h2> <p> Sonys Xperia™-smartphones har en förinstallerad tv-app som gör att smartphonens skärm speglas på din tv varje gång som du ansluter till tv:n. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och bläddra bland innehållet på telefonen med fjärrkontrollen till tv:n. Precis så enkelt och smidigt är det!</p> <h2> Underhållning</h2> <p> Njut av favoritmusik och favoritvideor från Sony Entertainment, Spotify eller andra leverantörer, och dela de senaste YouTube-klippen på stor skärm. Surfa på Internet. Hitta det du söker, luta dig tillbaka och njut i fulla drag av en äkta <a class="glossaryWord" id="glossaryWord184" onclick="showGlossaryContent('184', '1163');return false;" href="/Content/Glossary/HD">hd</a>-tv-upplevelse.</p> <p> <strong>OBS!</strong>&nbsp;Denna adapter kräver en MHL aktiverad smartphone. Funktionalitet kan skilja mellan smartphone och modeller TV. Till exempel på mobiltelefoner som fungerar tillsammans med denna apater är Xperia Z och Xperia V.</p> Kabel och adapter 3 199,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet