Dela dina ögonblick via HDMI till din TV!

Sony Ericsson IM750 | Art.nr: 190339
Sony Ericsson IM750

Högupplöst TV är det bästa sättet att visa bilder och videoklipp för dina vänner. Denna adapter möjliggör en enkel lösning för anslutning av mobil till TV.

Lagerstatus

Finns i lager
IM750
349:-
Produktbeskrivning

Dela med dig av dina bästa ögonblick

Högupplöst tv är det bästa sättet att visa bilder och familjevideor för dina vänner när du har sparade bilder och filmer i din smartphone. Bjud in dem till ett bildspel på stor skärm med foton från din senaste semester, eller låt dem se en film med ditt barns första steg.

Anslut och njut

Sonys Xperia™-smartphones har en förinstallerad tv-app som gör att smartphonens skärm speglas på din tv varje gång som du ansluter till tv:n. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och bläddra bland innehållet på telefonen med fjärrkontrollen till tv:n. Precis så enkelt och smidigt är det!

Underhållning

Njut av favoritmusik och favoritvideor från Sony Entertainment, Spotify eller andra leverantörer, och dela de senaste YouTube-klippen på stor skärm. Surfa på Internet. Hitta det du söker, luta dig tillbaka och njut i fulla drag av en äkta hd-tv-upplevelse.

OBS! Denna adapter kräver en MHL aktiverad smartphone. Funktionalitet kan skilja mellan smartphone och modeller TV. Till exempel på mobiltelefoner som fungerar tillsammans med denna apater är Xperia Z och Xperia V.

JAYS a-Jays One+ Black 
  • Testvinnare
  • Trasselfri, platt sladd
  • Reducerar yttre ljud med 40 dB
  • 8,6 mm membran
  • Inbyggd mikrofon
  • Gratis Android-app via Google Play

PRIS: 279:-

ANTAL:

Transcend Micro SDHC 16GB Class 4 
  • microSDHC
  • 16 GB
  • Klass 4
  • SD adapter medföljer

PRIS: 169:-

ANTAL:

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_190339"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Sony Ericsson IM750 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 3 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 2 </span> <span class="votes">2</span> </div><div id='34693498'><span class="summary"> Bra bild, men tillräckligt? </span><span class="description"> Jag köpte denna för att koppla till min Xperia Z med förhoppningen att kunna kolla på högupplöst film, spela spel och kanske upptäcka något mer intressant användningsområde på min LG 3D-TV. När jag kopplar in modulen till TV:n får de genast kontakt och telefonen ställer in sig i ett TV-läge (går att ställa in tror jag men tycker att det är bra så har inte försökt). * Att kolla på högupplöst film fungerade bra. Filmen flyter hyfsat. Problemet är (och som inte framgår i produktbeskrivningen) att modulen endast levererar 30hz. På min tv resulterar det i lite snöig bild och snabba förändringar i bilden kan upplevas som försenade. * Att spela spel funkar inte alls. Åtminstone inte actionspel, då bilden inte riktigt hänger med. Jag misstänker att det sker någon form av signalomvandling i modulen som fördröjer bilden. * Att streama från olika play-appar funkar mycket bra. Där är i regel kvalitén såpass låg så att den låga uppdateringsfrekvensen ändå inte spelar roll. Något som jag heller inte hade läst mig till innan (och det kan vara helt och hållet min egen ouppmärksamhet) är att modulen kräver strömförsörjning så se till att du har en laddare med micro-USB tillgänglig. Totalt sett en helt okej pryl som trots allt ger ytterligare en dimension och användningsområde till din android-telefon. </span><span class="dtreviewed"> den 4 mars 2014 <span title="2014-03-04" class="value-title"></span></span></div><div id='32238094'><span class="summary"> Felfri produkt med ha begär. </span><span class="description"> Denna produkt funkar precis som den skall utan krångel, bara att plugga in &amp; börja använda. Har testat den både mobilt &amp; med pekdator från Sony. </span><span class="dtreviewed"> den 2 december 2013 <span title="2013-12-02" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_190339').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">2</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">2</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Sony Ericsson Sony Ericsson IM750 <h2> Dela med dig av dina bästa ögonblick</h2> <p> Högupplöst tv är det bästa sättet att visa bilder och familjevideor för dina vänner när du har sparade bilder och filmer i din smartphone. Bjud in dem till ett bildspel på stor skärm med foton från din senaste semester, eller låt dem se en film med ditt barns första steg.</p> <h2> Anslut och njut</h2> <p> Sonys Xperia™-smartphones har en förinstallerad tv-app som gör att smartphonens skärm speglas på din tv varje gång som du ansluter till tv:n. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och bläddra bland innehållet på telefonen med fjärrkontrollen till tv:n. Precis så enkelt och smidigt är det!</p> <h2> Underhållning</h2> <p> Njut av favoritmusik och favoritvideor från Sony Entertainment, Spotify eller andra leverantörer, och dela de senaste YouTube-klippen på stor skärm. Surfa på Internet. Hitta det du söker, luta dig tillbaka och njut i fulla drag av en äkta <a class="glossaryWord" id="glossaryWord184" onclick="showGlossaryContent('184', '1163');return false;" href="/Content/Glossary/HD">hd</a>-tv-upplevelse.</p> <p> <strong>OBS!</strong>&nbsp;Denna adapter kräver en MHL aktiverad smartphone. Funktionalitet kan skilja mellan smartphone och modeller TV. Till exempel på mobiltelefoner som fungerar tillsammans med denna apater är Xperia Z och Xperia V.</p> Kabel och adapter 3 349,0000 new True

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet