Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Stabilt handgrepp med inbyggt batteri

Nokia Camera Grip for Lumia 1020 | Art.nr: 194957
  • Stabilt fäste för enhandsanvändning
  • Perfekt passform
  • Stabil konstruktion
  • Snabb & enkel montering
  • Inbyggt batteri
  • Upp till 285 extra bilder
  • Upp till 48min extra filmning
  • Passar Nokia Lumia 1020
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Stabilare och skarpare bilder 

Detta smidiga fäste monteras på din Nokia Limia 1020 för att ge dig ett skönare och stabilare grepp om din kamera, så att du kan ta stabilare foton utan skanningar och störningar.

Med detta grepp erbjuds smidigare och smärtfri fotografering så att du kan fotografera med endast en hand utan några som helst problem, perfekt för spontana självporträtt.

Inbyggt batteri

Detta smidiga fäste har ett inbyggt batteri som tillåter dig att ta upp till 285 fler bilder än vad som tidigare varigt möjligt.

Detta inbyggda batteri laddar din mobil när du är ute och fotograferar så du inte behöver oroa dig för att förlora värdefull batteritid.

Mångsidigt användningsområde

Detta smidiga grepp ifrån Nokia är utrustad med en universal anslutning som gör det möjligt för dig att ansluta valfri standard camera tripod. Perfekt för lång exponerings fotografering.

Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Nokia Nokia Camera Grip for Lumia 1020 <h2> <span>Stabilare och skarpare bilder&nbsp;</span></h2><p> <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Photo/Kompakt%20kameror/Nikon/194953/Nokia-Camera-Grip-jpg.jpg">Detta smidiga fäste monteras på din Nokia Limia 1020 för att ge dig ett skönare och stabilare grepp om din kamera, så att du kan ta stabilare foton utan skanningar och störningar.</p><p> Med detta grepp erbjuds smidigare och smärtfri fotografering så att du kan fotografera med endast en hand utan några som helst problem, perfekt för spontana självporträtt.</p><h2> Inbyggt batteri</h2><p> <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Photo/Kompakt%20kameror/Nikon/194953/Nokia-Camera-Grip-extra-battery-jpg.jpg">Detta smidiga fäste har ett inbyggt batteri som tillåter dig att ta upp till <strong>285 </strong>fler bilder än vad som tidigare varigt möjligt.</p><p> Detta inbyggda batteri laddar din mobil när du är ute och fotograferar så du inte behöver oroa dig för att förlora värdefull batteritid.</p><h2> Mångsidigt användningsområde</h2><p> Detta smidiga grepp ifrån <strong>Nokia </strong>är utrustad med en universal anslutning som gör det möjligt för dig att ansluta valfri standard camera tripod. Perfekt för lång exponerings fotografering.</p><p> <img alt="" src="http://www.netonnet.se/files/Photo/Kompakt%20kameror/Nikon/194953/Camera-Grip-for-Nokia-Lumia-1020-with-tripod-jpg.jpg"></p> Okategoriserade produkter 0 299,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet