Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

3D Blu-ray med 4K-uppskalning- den ultimata upplevelsen

Oppo BDP-105 Regionsfri | Art.nr: 194023
 • Regionsfri 3D Blu-ray-spelare av högsta kvalitet
 • QDEO-bildbehandling / SABRE32 Audio DAC
 • Asynkron USB DAC, hörlursuttag och dedikerad stereoutgång (XLR/RCA)
 • 2 HDMI in / 2 HDMI ut
 • Ethernet / WiFi
0 av 5
Bli den första att skriva en recension

Oppo BDP-105 är en avancerad regionsfri 3D Blu-ray-spelare som ger en ljud- och filmupplevelse bortom det ordinära. Med avancerade teknik, SABRE:s D/A-omvandlare och QDEO:s videoprocessor får man en högkvalitativ ljud- och bildupplevelse, och med 3D Blu-ray kan man njuta av en uppslukande filmupplevelse.

Blu-ray-spelare klarar t.ex. SACD för en högkvalitativ ljudupplevelse. Tack vare bl.a. tre USB-ingångar, dubbla HDMI-utgångar (den på fronten är MHL-kompatibel) samt 7.1-kanalsutgång har man goda anslutningsmöjlighter, oavsett om det gäller bild- eller ljudkällor. Med både trådlös och fast nätverksanslutning kan man ansluta spelaren till hemnätverket och uppleva äkta trådlös frihet samt få tillgång till ett flertal funktioner.

Vad kan Oppo BD-105 erbjuda som saknas på den billigare modellen Oppo BDP-103:

1. Dedikerad stereoutgång (balanserad XLR eller obalanserad RCA) för utkoppling till separat förstärkare.

2. Inbyggd hörlursförstärkare vilket gör att man kan lyssna på högklassig musik utan ytterligare förstärkare, bara anslut ett par hörlurar direkt i spelaren.

3. Tillgång till en asynkron USB DAC som gör att man kan ansluta sin dator direkt till spelaren och dra nytta av dess höga kvalitet när det kommer till ljudbehandling.

4. Oppo BDP-105 erbjuder även både koaxial- och optisk digital ljudingång.

Just denna version av Oppo BDP-105 är dessutom regionsfri vilket gör det smidigt för dig som vill spela upp skivor från andra delar av världen.

QDEO-videobehandling

Oppo BDP-105 har utrustats med Marvells Kyoto-G2H videoprocessor som använder sig av den senaste QDEO-tekniken. QDEO-videoprocessorn levererar en fantastisk filmupplevelse som ger dig en så ren och naturlig bildåtergivning som möjligt. När du tittar på Blu-ray-filmer får du en högkvalitativ bild som låter dig se filmer precis så som filmmakarna menade att man skulle se dem.
 

4K-videouppskalning för en exceptionell upplevelse

Ta din filmupplevelse till en helt ny nivå. Med din nya 3D Blu-ray-spelare kan man skala upp allt bildmaterial till 4K Ultra HD (3840x2160 pixlars upplösning). Koppla samman din nya 3D Blu-ray-spelare med en 4K Ultra HD-upplöst TV och du kan njuta av en detaljrikedom som inte var möjlig tidigare.
 

Två HDMI-ingångar, två HDMI-utgångar

Två HDMI-utgångar (v1.4) ger möjlighet att ansluta sin nya 3D Blu-ray-spelare och njuta av perfekt bildåtergivning oavsett om bildvisaren är ny eller gammal. Detta ger flexibla anslutningsalternativ där man t.ex. kan använda båda HDMI-utgångarna för att skicka bild till två bildvisare alternativt använda den ena för bild och den andra för enbart ljud för optimal kvalitet. Perfekt för den som t.ex. har både en TV och en projektor ansluten till sin Blu-ray-spelare.

Utöver två HDMI-utgångar har man även tillgång till två HDMI-ingångar (en på baksidan, en på framsidan). Nu kan man ansluta t.ex. en digital-TV-mottagare eller mediaspelare och dra nytta av den högklassiga bildbehandling som Oppo BDP-105 kan erbjuda.

HDMI-ingången på framsidan av spelaren är dessutom MHL-kompatibel vilket innebär att man kan koppla in sin smartphone, surfplatta eller andra mobila enheter och visa bilder, högupplösta filmer eller lyssna på musik, samtidigt som enheten laddas.

Ethernetanslutning och WiFi via USB-adapter

Med Ethernetanslutningen kan man ansluta till ett nätverk i sitt hem för uppspelning av musik eller titta på filmer och bilder. Man kan även ansluta trådlöst med den medföljande USB-adaptern. Upplev friheten och valmöjligheterna man kan få genom att ansluta till sitt hemnätverk. Man kan bland annat få tillgång till BD-Live och mjukvaru-uppdateringar.

Tre USB-ingångar

Har man inget nätverk i hemmet eller hellre föredrar att ansluta USB-enheter går detta givetvis lika bra. Spelaren är utrustad med hela tre USB-ingångar (två på baksidan, en på fronten) som ger möjlighet att spela upp de flesta moderna format på marknaden.

Stöd för DVD Audio och SACD - Super Audio CD

Oppo BDP-105 spelar både DVD Audio och SACD-skivor och har stöd för uppspelning av både stereo och multikanalsljud. När det gäller SACD-skivor kan man även välja att skicka DSD-signalen i sitt ursprungsformat eller konvertera det till PCM.

Kingston DTSE9H/8GB 

Prisbelönat USB-minne i miniformat. Perfekt för att enkelt få med musik, filmer, bilder och viktiga filer till skolan, festen eller kontoret.

 

 • 8GB lagringskapacitet
 • Perfekt för nyckelknippan
 • Metallchassi
 • 5 års tillverkargaranti

PRIS: 79:-

ANTAL:

SUPRA HDMI - HDMI HD 2M 
 • 2 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Perfekt digital kvalitet
 • Högkvalitativt svenskt märke!

PRIS: 495:-

ANTAL:

SUPRA TOSLINK ZAC 2M 
 • 2 meter
 • Toslink till toslink
 • Perfekt digital anslutning
 • Högkvalitativt svenskt märke!

PRIS: 405:-

ANTAL:

Supra TOSLINK ZAC 4M 
 • 4 meter
 • Toslink till toslink
 • Perfekt digital anslutning
 • Högkvalitativt svenskt märke!

PRIS: 505:-

ANTAL:

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black 
 • 1,5 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4
 • 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
 • Dubbelskärmad

PRIS: 199:-

ANTAL:

Andersson Optical (toslink-toslink) 1,5m 
 • 1,5 meter
 • Toslink till toslink
 • Guldplätering
 • Högkvalitativ

PRIS: 99:-

ANTAL:

Andersson Cleaning Kit 

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

PRIS: 99:-

ANTAL:

Teknisk specifikation
Bild
D/A-omvandlare bild
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Videoprocessor
QDEO av Marvell
DVD-uppskalning
Ja
Bildförbättring
4K-uppskalning, True 24p Video, Advanced Picture Control
Progressive Scan
Ja
Bildsystem
PAL, NTSC
Ljudegenskaper
D/A-omvandlare ljud
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-stöd
DTS, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
DTS-avkodare
Analog 7.1
Dolby Digital-stöd
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD
Dolby-avkodare
Analog 7.1
Ljudförbättring
Pure Audio Mode
Uppspelning
Stöd för 3D
Ja
Stöd Blu-ray-format
BD, BD-R/RE
Region Blu-ray
B
Stöd DVD-format
DVD+-R/RW, DVD+-R Dual Layer
Region DVD
2
Videofiler som stöds
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudfiler som stöds
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bildfiler som stöds
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Filstöd undertexter
Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
BD-Live
Ja
Smart-TV
Nej
Webbläsare
Nej
DLNA-certifierad
Ja
HDMI-CEC
Ja
Inbyggd hårddisk
Nej
Hårddiskstorlek
-
DVB-T
-
DVB-C
-
DVB-S
-
Anslutningar
HDMI-utgångar
2st
USB-portar
3st
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet)
Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi)
Ja
Common Interface
Nej
Koaxial digital ljudutgång
Ja
Optisk digital ljudutgång
Ja
Komponentvideoutgång
0st
Kompositvideoutgång
0st
Analog ljudutgång
2st
Övriga anslutningar
Balanserad stereoutgång (XLR), obalanserad stereoutgång (RCA), Analog 7.1-utgång
Övrigt
Medföljande tillbehör
Fjärrkontroll+batterier, bruksanvisning, nätkabel, HDMI-kabel (ca 1,8 meter), USB-förlängningskabel (ca 1,2 meter), USB WiFi-sticka
Föräldrakontroll
Ja
Väggmonterbar
Nej
Energisparläge
Ja
Effektförbrukning i påläge
55W
Effektförbrukning standby
0,5W
Bredd
430,0 mm
Höjd
123,0 mm
Djup
311,0 mm
Vikt
7,9 kg
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Oppo Oppo BDP-105 Regionsfri <p> Oppo BDP-105 är en avancerad regionsfri 3D Blu-ray-spelare som ger en ljud- och filmupplevelse bortom det ordinära. Med avancerade teknik, SABRE:s D/A-omvandlare och QDEO:s videoprocessor får man en högkvalitativ ljud- och bildupplevelse, och med 3D Blu-ray kan man njuta av en uppslukande filmupplevelse.</p> <p> Blu-ray-spelare klarar t.ex. SACD för en högkvalitativ ljudupplevelse. Tack vare bl.a. tre USB-ingångar, dubbla HDMI-utgångar (den på fronten är MHL-kompatibel) samt 7.1-kanalsutgång har man goda anslutningsmöjlighter, oavsett om det gäller bild- eller ljudkällor. Med både trådlös och fast nätverksanslutning kan man ansluta spelaren till hemnätverket och uppleva äkta trådlös frihet samt få tillgång till ett flertal funktioner.</p> <p> Vad kan Oppo BD-105 erbjuda som saknas på den billigare modellen Oppo BDP-103:</p> <p> 1. Dedikerad stereoutgång (balanserad XLR eller obalanserad RCA) för utkoppling till separat förstärkare.</p> <p> 2. Inbyggd hörlursförstärkare vilket gör att man kan lyssna på högklassig musik utan ytterligare förstärkare, bara anslut ett par hörlurar direkt i spelaren.</p> <p> 3. Tillgång till en asynkron USB DAC som gör att man kan ansluta sin dator direkt till spelaren och dra nytta av dess höga kvalitet när det kommer till ljudbehandling.<br /> <br /> 4. Oppo BDP-105 erbjuder även både koaxial- och optisk digital ljudingång.</p> <p> Just denna version av Oppo BDP-105 är dessutom regionsfri vilket gör det smidigt för dig som vill spela upp skivor från andra delar av världen.</p> <h2> QDEO-videobehandling</h2> <p> Oppo BDP-105 har utrustats med Marvells Kyoto-G2H videoprocessor som använder sig av den senaste QDEO-tekniken. QDEO-videoprocessorn levererar en fantastisk filmupplevelse som ger dig en så ren och naturlig bildåtergivning som möjligt. När du tittar på Blu-ray-filmer får du en högkvalitativ bild som låter dig se filmer precis så som filmmakarna menade att man skulle se dem.<br /> &nbsp;</p> <h2> 4K-videouppskalning för en exceptionell upplevelse</h2> <p> Ta din filmupplevelse till en helt ny nivå. Med din nya 3D Blu-ray-spelare kan man skala upp allt bildmaterial till 4K Ultra HD (3840x2160 pixlars upplösning). Koppla samman din nya 3D Blu-ray-spelare med en 4K Ultra HD-upplöst TV och du kan njuta av en detaljrikedom som inte var möjlig tidigare.<br /> &nbsp;</p> <h2> Två HDMI-ingångar, två HDMI-utgångar</h2> <p> Två HDMI-utgångar (v1.4) ger möjlighet att ansluta sin nya 3D Blu-ray-spelare och njuta av perfekt bildåtergivning oavsett om bildvisaren är ny eller gammal. Detta ger flexibla anslutningsalternativ där man t.ex. kan använda båda HDMI-utgångarna för att skicka bild till två bildvisare alternativt använda den ena för bild och den andra för enbart ljud för optimal kvalitet. Perfekt för den som t.ex. har både en TV och en projektor ansluten till sin Blu-ray-spelare.<br /> <br /> Utöver två HDMI-utgångar har man även tillgång till två HDMI-ingångar (en på baksidan, en på framsidan). Nu kan man ansluta t.ex. en digital-TV-mottagare eller mediaspelare och dra nytta av den högklassiga bildbehandling som Oppo BDP-105 kan erbjuda.<br /> <br /> HDMI-ingången på framsidan av spelaren är dessutom MHL-kompatibel vilket innebär att man kan koppla in sin smartphone, surfplatta eller andra mobila enheter och visa bilder, högupplösta filmer eller lyssna på musik, samtidigt som enheten laddas.</p> <h2> Ethernetanslutning och WiFi via USB-adapter</h2> <p> Med Ethernetanslutningen kan man ansluta till ett nätverk i sitt hem för uppspelning av musik eller titta på filmer och bilder. Man kan även ansluta trådlöst med den medföljande USB-adaptern. Upplev friheten och valmöjligheterna man kan få genom att ansluta till sitt hemnätverk. Man kan bland annat få tillgång till BD-Live och mjukvaru-uppdateringar.</p> <h2> Tre USB-ingångar</h2> <p> Har man inget nätverk i hemmet eller hellre föredrar att ansluta USB-enheter går detta givetvis lika bra. Spelaren är utrustad med hela tre USB-ingångar (två på baksidan, en på fronten) som ger möjlighet att spela upp de flesta moderna format på marknaden.</p> <h2> Stöd för DVD Audio och SACD - Super Audio CD</h2> <p> Oppo BDP-105 spelar både DVD Audio och SACD-skivor och har stöd för uppspelning av både stereo och multikanalsljud. När det gäller SACD-skivor kan man även välja att skicka DSD-signalen i sitt ursprungsformat eller konvertera det till PCM.</p> Foto 0 13490,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet