Gyrobaserad fjärrkontroll med tangentbord

Andersson ADR 2.0 | Art.nr: 186360

Fjärrkontroll för t.ex. mediaspelare, HTPC och Smart TV. Använder gyroteknik för att styra genom att röra lätt på handen. QWERTY-tangentbord med nordiska* tecken ger smidig textinmatning.

Lagerstatus

Finns i lager
ADR 2.0
199:-
Produktbeskrivning

Andersson ADR 2.0 är en smart och smidig fjärrkontroll för att styra t.ex. din nya mediaspelare, din HTPC eller din nya smarta TV-apparat. Allt du behöver göra är att plugga in USB-mottagaren i din enhet och börja styra t.ex. din nya mediaspelare sittandes i soffan.

Gyroteknik innebär att man med små lätta handrörelser styr sin muspekare på skärmen precis som om man hade använt en vanlig datormus. Att använda Andersson ADR 2.0 är ett både smart och smidigt alternativ till att koppla in en vanlig mus.

QWERTY-tangentbord för enkel inmatning

Din nya fjärrkontroll är utrustad med QWERTY-tangentbord med nordiska* tecken för enkel inmatning av t.ex. webbadresser, YouTube-sökningar eller vad man nu kan tänkas behöva mata in.

Air Mouse-knapparna på fjärrkontrollen fungerar som vänster och höger musknapp.

Snabbtangenter för användning tillsammans med Andersson ADS 2.0, ADS 2.1 och ADS 3.0

Andersson ADR 2.0 är det perfekta valet för dig som har en Andersson ADS 2.0 Smart TV-sticka/mediaspelare och vill styra denna på enklast möjliga sätt. På fjärrkontrollen finns ett antal snabbknappar för att t.ex. gå direkt till inställningar, öppna webbläsaren, söka, läsa email, höja- eller sänka volymen osv.

Andersson ADR 2.0 Air Mouse-fjärrkontroll är kompatibel med Windows, Mac och Android.

* Nordiska tecken fungerar med Andersson ADS 2.0/ADS 2.1/ADS 3.0 Smart TV-sticka/mediaspelare. Vid användning med andra enheter krävs att man installerar stöd för nordiska tecken manuellt.

Andersson Cleaning Cloth 

Mikrofiberduk för rengöring av ytor som TV-skärmar, kameralinser, GPS, surfplattor och mobiltelefoner. Mått: 20 x 20 cm

PRIS: 19:-

ANTAL:

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_186360"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Andersson ADR 2.0 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 2,3 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 3 </span> <span class="votes">3</span> </div><div id='29049816'><span class="summary"> Snygg men oanvändbar. </span><span class="description"> Sitter du mer än 3 meter bort så kan du glömma att använda den på ett ergonomiskt och icke-galenskapsdrivande sätt. Den har också en hel del problem om själva mottagaren av någon anledning sitter snett eller är det minsta skymd. Markören hoppar och du har på 5 meters avstånd en yta något mindre än en lillfingernagel att röra dig på för att den ska reagera alls. När den reagerar flyttar den sig antagligen åt fel håll. Värdelös för HTPC/mini-Android till TVn. Kan kanske fungerar om man sitter 20 cm från mottagaren. Notera att det inte är några svenska bokstäver. Nej, den här tänker jag lämna tillbaka. </span><span class="dtreviewed"> den 22 augusti 2013 <span title="2013-08-22" class="value-title"></span></span></div><div id='32968502'><span class="summary"> Bra produkt för en billig peng </span><span class="description"> Jag var ute och kolla runt efter ett trådlöst tangentbord och mus till min dator men tyckte de mesta kostade för mycket. Då jag inte spelar spel på datorn så behövde jag ju bara något simpelt till att t.ex byta avsnitt på serien ja kolla på. Så det fick bli en ADR2.0. Den va lätt att installera och använda. Det enda jag kan säga som är negativt är att den är ganska svår att &quot;sikta&quot; med så det händer att man klickar fel. Annars är det en bra produkt för en billig peng. </span><span class="dtreviewed"> den 27 december 2013 <span title="2013-12-27" class="value-title"></span></span></div><div id='30292435'><span class="summary"> Gyro-lösningen fungerar dåligt </span><span class="description"> Gyrobaserad fjärrkontroll kan låta som en bra idé men det fungerar riktigt, enerverande dåligt. Det är ett evigt fipplande för att få pilen dit man vill. Jag rekommenderar istället Logitech Wireless Touch Keyboard K400 för 319 kr. Det är billigare och jättebra! </span><span class="dtreviewed"> den 6 september 2013 <span title="2013-09-06" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_186360').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">3</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">3</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Svårt att hitta rätt produkt?
Ställ en fråga till andra kunder:
Andersson Andersson ADR 2.0 <p> Andersson ADR 2.0 är en smart och smidig fjärrkontroll för att styra t.ex. din nya mediaspelare, din <a class="glossaryWord" id="glossaryWord32" onclick="showGlossaryContent('32', '1138');return false;" href="/Content/Glossary/HTPC">HTPC</a> eller din nya smarta TV-apparat. Allt du behöver göra är att plugga in USB-mottagaren i din enhet och börja styra t.ex. din nya mediaspelare sittandes i soffan.</p> <p> Gyroteknik innebär att man med små lätta handrörelser styr sin muspekare på skärmen precis som om man hade använt en vanlig datormus. Att använda Andersson ADR 2.0 är ett både smart och smidigt alternativ till att koppla in en vanlig mus.</p> <h2> QWERTY-tangentbord för enkel inmatning</h2> <p> Din nya fjärrkontroll är utrustad med QWERTY-tangentbord med nordiska* tecken för enkel inmatning av t.ex. webbadresser, YouTube-sökningar eller vad man nu kan tänkas behöva mata in.<br /> <br /> Air Mouse-knapparna på fjärrkontrollen fungerar som vänster och höger musknapp.</p> <h2> Snabbtangenter för användning tillsammans med Andersson ADS 2.0, ADS 2.1 och ADS 3.0</h2> <p> Andersson ADR 2.0 är det perfekta valet för dig som har en Andersson ADS 2.0 Smart TV-sticka/mediaspelare och vill styra denna på enklast möjliga sätt. På fjärrkontrollen finns ett antal snabbknappar för att t.ex. gå direkt till inställningar, öppna webbläsaren, söka, läsa email, höja- eller sänka volymen osv.</p> <p> Andersson ADR 2.0 Air Mouse-fjärrkontroll är kompatibel med Windows, Mac och Android.</p> <p> * Nordiska tecken fungerar med Andersson ADS 2.0/ADS 2.1/ADS 3.0 Smart TV-sticka/mediaspelare. Vid användning med andra enheter krävs att man installerar stöd för nordiska tecken manuellt.</p> Mediaspelare 2,3 199,0000 new True

Smidig Smart TV-sticka

Smart TV-sticka/mediaspelare som kopplas direkt i en ledig HDMI-ingång.

  • Baserad på Android 4.2.1 Jelly Bean
  • WiFi / plats för minneskort

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet