Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Comviq Fastpris är ett mycket förmånligt abonnemang utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Med Comviq Fastpris har du alltid fria samtal, SMS och MMS i hela sverige. 

Med abonnemanget har du tillgång till 3GB surf varje månad. Du kan så klart surfa även efter att datan är slut, men hastigheten sänks då till 88 kbit/s tills nästkommande månad. 

För att förklara Comviq Fastpris på ett så enkelt sätt som möjligt: varje månad har du en angiven månadsavgift på t.ex. 295kr (varierar beroende på telefon). Detta är den enda kostnaden då du ringer och skickar SMS/MMS helt fritt. Och som ovan nämnt  utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. 

De telefoner som säljs med Comviq Fastpris är bland annat de här nedanför.

För att se fler telefoner där Comviq Fastpris är tillgängligt, kan du trycka här!

OBS! abonnemanget säljs för tillfället endast via internetorder.

Det som inte ingår i abonnemanget Fastpris är all utlandstrafik, alla betaltjänster och betalsamtal. En betaltjänst kan t ex vara att ringa och rösta i ett TV-program eller göra ett SMS-köp. Betalsamtal är t ex Nummerupplysningen och Eniro.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet