Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

 

Jawbone UP är en ny, spännande produkt som kommer få dig att se på vardagen med andra ögon. UP är perfekt för dig som tycker om att träna eller för dig som vill ha en bättre översikt över din kost, och/eller dina andra dagliga vanor.

Med Jawbone UP kan du se sovmönster och du får även en bättre överblick över din träning, samt att du kan jämföra din träning med tidigare prestationer. Allt dessa uppgifter och mycket mer kan du enkelt granska direkt i din smartphone.

Eftersom du kan uppnå nästan vad som helst genom att ta det en dag i taget, så kan UP även föreslå dagliga mål som är baserade på dina tidigare mönster. På det här sättet kommer du till slut kunna göra saker du inte trodde var möjlilgt, och varje dag kommer du kunna gå till sängs och känna dig nöjd äver dagens prestation. 

Du kommer även se när dina dagliga prestationer har nåt en unik milstolpe. UP gratulerar dig när du har tagit betydande milstolpar, exempelvis när du har tagit ditt miljonte steg eller när du har nåt dina sömnmål sju dagar i rad. Allt för att du ska bli motiverad och få kraft till att fortsätta till nästa mål och milstolpe. 

Nedan följer några av de funktioner som du kommer kunna använda dig utav med ditt UP-armband:

  • Du får insikt i ditt vardagsliv och du kommer kunna urskilja mönster i din vardag.

  • Du ser hur många kalorier du bränner, och du kommer kunna anpassa din träning bättre.

  • Få bättre kontroll och vetskap om din kost.

  • Du får en inblick i dina sömnmönster och du kommer kunna se när du sover djupt respektive lätt.

  • UP har en funktion som väcker dig genom att vibrera, detta är mycket användbart om du är ute efter den ultimata power-napen. 

  • Du kommer kunna bli påmind om du har suttit still för länge och behöver röra lite på dig.

  • Designad för att ge högsta komfort.

  • Armbandet kan redovisa ditt humör, och du kommer kunna se vad som påverkar ditt humör. 

 

För att du ska få rätt storlek på just ditt UP-armband så kan du se bilden här till höger. 

För att på ett enkelt sätt mäta om armbandet passar kan du vira ett snöre hårt runt handleden. Märk sedan snöret där de två ändarna korsar varandra, mät därefter snöret.

Värt att nämna är att armbandet endast väger 22g (medium), allt för att ge en så hög komfort som möjligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För mer info kring UP kan du antigen trycka på ovan bilder eller på denna länk.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet