Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nikon COOLPIX AW110 är en vattentät och tuff kamera med 16 megapixlar och inbyggd WiFi. 

AW110 är stöttålig, vattentät och köldtålig. Detta gör att du aldrig behöver känna att du inte vågar ta med dig din kamera. På vilket äventyr du än ger dig ut på så kan kameran finns till hands, så du inte missar ett enda ögonblick.

Om du tycker att det skulle vara spännande att ta undervattensfotografier så är AW110 något för dig. Kameran är vattentät ned till ett djup på 18m.

AW110 är som ovannämnt inte bara vattentät utan även stöt-/köldtålig. Kameran tål ett fall på höjder upp till 2m. Detta betyder att du inte nödvändigtvis behöver kameraväskor och liknande, kameran tål helt enkelt lite stryk. 

Köld är också något som kameran kan hantera vilket gör den perfekt för skidsemestern eller fjällvandringen. AW110 klarar av temperaturer ned till -10°C.

Nikon COOLPIX AW110 finns i flera olika färger allt ifrån kamouflagemönster till ljusblå. Förutom den robusta utsidan så är kameran även intressant inuti. Den är bland annat utrustad med en Inbyggd GPS. Du kan ställa in så att kameran visar färdvägen hem eller liknande, detta innebär att du slipper oroa dig för att gå vilse. Kameran har även inbyggd WiFi och en stor OLED-skärm.

Nikon COOLPIX S31 är en annnan vattentät kompaktkamera som passar perfekt på solsemestern vid poolkanten. Kameran är vattentät ned till ett djup på 5m.

Förutom dett så är S31 även stöt- och dammtålig. Vilket betyder att du inte längre behöver vara rädd att kameran ska gå sönder om t.ex. dina barn leker med den på stranden. 

S31 har en upplösning på 10 megapixlar med det kan du ta skarpa bilder, både över och under vattnet.

kameran har även tydliga menyer samt stora knappar, detta för att underlätta då du tar kort under vattnet. Kamerans tydliga menysystem är framtaget så att lite yngre fotografer också ska kunna använda Nikon S31. 

Till sist så kan det vara värt att nämna att kameran har HD-videoinspelning, snabbt och enkelt med bara en knapptryckning. Resultatet kan du sedan se lika klart i din kamera som på din TV eller dator. 

Om du vill läsa mer om AW110 eller S31 kan du trycka på respektive länkar eller bilder.

 


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet