Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

 

Philips SCD610 är en mycket smart och kvalitativ babyvakt som ser till att du alltid kan ha ett vakande öga över dina barn.

Babyvakten har hela 150m räckvidd detta i kombination med dess lätta monitor, gör att du enkelt kan bära med dig skärmen ut på altanen eller ha den i köket medans du lagar mat.

SCD610 är även utrustad med automatisk skärmaktivering, detta betyder att varje gång din babyvakt snappar upp ett ljud så tänds monitorns skärm. Både volym och ljussstyrka kan självklart regleras.

Du kan också koppla samman flera kameror, upp till 4 stycken. Så att du kan ha en kamera i mer än 1 rum. Perfekt om du har fler barn eller bara vill vara säker på att du alltid ser och hör vad som händer.

 

 

 

Din babyvakt har även mörkerseende, detta betyder att den 2,4-tums stora LCD-skärmen kan visa ditt barn både på dagen och på natten. Du får tillgång till Klar och skarp fullfärg på dagen och infrarött svartvitt på natten. Allt för att du ska kunna slappna av och känna dig säker.

Till sist kan det vara bra att nämna att du med en smart indikator kan notera hur stark signalen är, hur mycket batteritid det finns kvar och om ljudet är av eller på.


 

Philips SCD525 är en annan smart babyvakt, några smarta funktioner är bland annat att du kan hålla koll på hur temperaturen är i barnkammaren. En annan funktion är att babyvakten ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du kan slappna av.

Babyvakten har en räckvidd på 50 meter, vilket betyder att du enkelt kan höra om ditt barn vaknar i barnkammaren i en annan del av huset.

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten.

Enheten är till sist även utrustad med nattlampa.

 

 

 

Philips SCD505 är en babyvakt med det så kallade ECO-modet. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen. Du behöver inte heller krångla med någon installation, allt du behöver göra är att starta och ansluta.

Babyvakten har en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier.

Indikatorer finns även tillgängliga på enheten, detta för att du ska se när batterinivån är låg.

 

 

Alla ovan nämnda babyvakter kommer arbeta för att du ska kunna slappna av, och när du är lugn så kommer även ditt barn vara det.

För att få en översikt över våra Philips-babyvakter kan du trycka här!

                       


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet