Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Epilator - 7 myter!Okej tjejer, låt oss vara ärliga… Vi vet alla att det till viss del stämmer att vill man vara fin får man lida pin och att det dessutom ofta tar tid. Men det behöver faktiskt inte vara så, inte när det gäller hårborttagning i alla fall. Nya Braun Silk-épil Dual Epilator bevisar att de många myterna som finns kring epilering inte stämmer, eftersom den snabbt och utan onödigt obehag ger perfekta och silkeslena ben med ett resultat som varar i veckor.

Epilering gör ont!

Vi känner alla till talesättet “vill man vara fin får man lida pin” och första gången man epilerar kan man eventuellt känna lite obehag – men det minskar för varje gång du epilerar! Dessutom kan man använda Dual Epilator även i vatten vilket minskar eventuellt obehag och irritation då värmen från vattnet frigör endorfiner - kroppens naturliga smärtlindrare.

Mina ben är inte redo att visas upp direkt efter epilering.

Vissa människor upplever röda prickar, men frukta icke, de bleknar snabbt. Om de besvärar dig, pröva att epilera innan du går och lägger dig så kommer de att vara ett minne blott morgonen därpå - och du är redo att möta dagen.

Jag tycker att epilering är för tidskrävande. Jag använder min rakhyvel i duschen varje morgon utan att behöva tänka på det.

Det är sant att epilering tar lite längre tid än vad rakning gör. Men det går snabbare ju oftare du gör det och vad betyder egentligen några extra minuter när du kan få silkeslena ben som varar i upp till fyra veckor?! Brauns nya Silk-épil 7 Dual Epilator är världens första epilator som kombinerar både epilering och rakning. Epilatorns pincetter drar först bort håren från roten innan det integrerade Venus-rakbladet tar bort kvarvarande envisa hårstrån och ger dig en ny känsla som varar – med ett enda drag. Plus, den går att använda i duschen vilket gör det enkelt att göra epilering till en del av din dagliga skönhetsrutin.

Epilering? Det är som elektrisk rakning eller hur?

En elektrisk rakapparat är så 1987! En rakapparat kapar håret på ytan medan en epilator har pincetter som drar hårstråna från roten. Det innebär att håret växer tillbaka mycket långsammare, tunnare och finare.

En epilator är inte lika noggrann som ett rakblad.

Envisa hårstrån kan missas vid epilering, så man kan behöva dra den över huden ett par extra gånger för bästa resultat. Men man kan även pröva att dra den långsammare längs huden eller så använder man bara världens första Dual Epilator från Braun, som tar bort ca 96 % av alla hår i ett enda drag.

Du behöver en särskild hårlängd när du epilerar - det funkar inte på sommaren!

Vad som inte funkar är håriga ben! En fantastisk fördel med epilering är att den tar bort hårstrån små som sandkorn, ca 0,5 mm. Hallå, varför i hela friden skulle man vilja låta håret växa till en särskild längd?

Jag känner inte en enda nöjd epilatoranvändare.

Det gör vi. Det finns 18 miljoner nöjda kvinnor världen över som redan har upptäckt epilering – de kan väl inte alla ha fel? Lyssna på några av kvinnornas råd och kommentarer på Aqua Skin Club på www.braun.com.Epilator | Ladyshaver | Rakhyvel | Tillbehör rakning

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet