Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gigaset PV830 är en mycket smart babyvakt som besitter många användbara egenskaper, exempel på detta är bland annat temperatur- och luftfuktighetssensorn. Som kommer arbeta för att ditt barns miljö alltid skall vara välmående och behagligt. 

Med PV830 får du möjligheten att alltid ha ett vakande öga, även om du skulle laga mat eller om du tar en tupplur. Babyvakten sänder aktivt både ljud och bild till din mottagare. All sändning går via 2,4GHz frekvensen.

Förutom det ovannämnda så är PV830 även utrustad med: 

  • Mörkerseende
  • Räckvidd upp till 200 meter
  • Volymkontroll

Gigaset PA530 ger dig möjligheten att utföra vardagliga sysslor i hemmet utan att du behöver oroa dig över ditt barn. Med den imponerande räckvidden på upp till 300m (300 meter utomhus och 50 meter inomhus) samt dess 5 timmars långa batteritid, kan du vara säker att du uppfattar alla bekymmer som ditt barn kan stötta på.

Liksom PV830 så är PA530 också utrustad med en temperatur- och luftfuktighetssensor, som gör att du alltid kan se om ditt barn vistas i en behaglig miljö.

Du kan även ställa in den minimal decibel-nivån som måste uppnås för att enheten skall börja sända ljud till mottagerenheten. Givetvis så kan enheterna också sända ljud kontinuerlig. 

Förutom det ovannämnda så är PA530 även utrustad med: 

  • Volymkontroll
  • ECO-läge
  • Indikator för låg batterinivå

Gigaset PA330 är en enkel babyvakt som som säkerställer ditt barns vardag. Denna grundläggande DECT-babyvakt har bra räckvidd, klart ljud och ett energibesparande ECO-läge.

PA330 har en räckvidd på cirka 300 meter utomhus och 50 meter inomhus. Babyvakten gör det möjligt för dig att utföra vardagsarbeten i andra sidan av huset utan oro för ditt barn.

Förutom det ovannämnda så är PA330 även utrustad med: 

  • Ljudnivålampor
  • Volymkontroll
  • Indikator för låg batterinivå

 

Alla dessa modeller ifrån Gigaset är exklusiva för NetonNet, med andra ord så säljs modellerna endast via NetonNet. Om du skulle vilja läsa mer om våra Gigaset-babyvakter så kan du antigen trycka på respektives bild eller på denna länk.


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet