Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

 

Jabra är en global tillverkare av innovativa lösningar för headset och högtalartelefoner. Jabramöjliggör enkel kommunikation för mobila användare, och underlättar ditt arbetsliv likså ditt privatliv.

Headsetet till höger heter Jabra Motion och är ett mycket bekvämt headset, med funktioner som bland annat: brusreducering och röststyrning. 

Ljudkvaliteten är också något som har prioriterats på Motion. Jabra Motion garanterar att vartenda ord du säger hörs tack vare bra ljudfunktioner: HD Voice, Noise Blackout 3.0 och vindbrusreducerande.

Skärpta krav vid användning av mobil i bil

Från och med den 1 december skärptes kraven på att använda mobiltelefon eller annan kummunikationsutrustning i motordrivna fordon. Man får bara använda sådan utrustning om det inte påverkar körningen på ett trafikfarligt sätt. 

Detta betyder att du bara får använda din mobiltelefon i trafiken om du gör det på ett säkert sätt. Med ett headset eller en handsfree så kan du göra just detta, behåll båda händerna på ratten och fortsätt att köra säkert.  

 


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet