Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väljer du en 2-i-1 får du det bästa av dator och surfplatta i ettIdag lever vi våra digitala liv på ett sätt som inte var möjligt för bara ett par år sedan. Både prylar och tjänster har blivit mobila, vi kan nå dokument och filer för både jobb och nöje från vilken uppkopplad enhet som helst. Det skapar frihet och möjligheter. Nu kommer en ny generation av datorer som utnyttjar detta och är perfekta för både jobb,nöje och en mobil livsstil.
De kallas för 2-i-1.

Med en 2-i-1 slipper du släpa på både platta och dator. Den fungerar som dator när du behöver och som surfplatta när du vill. Eftersom den har tangentbord, touch, appar och fungerar perfekt med alla program du behöver är det också den enda dator du behöver. Du slipper släpa på flera prylar, laddare och plattor. Det spar både rygg, utrymme och plånbok.

 

Fördelar med en 2-i-1
  • Produktivitet – en 2-i-1 enhet med ett fysiskt tangentbord för att jobba produktivt och fokuserat.
  • Underhållning – du kan köra traditionella skrivbordsprogram men även installera roliga spel och appar från Windows Store.
  • Mångsidighet – både en smidig surfplatta för nöje och kraften hos en bärbar dator.
  • Mobilitet – en enda enhet för allt du behöver.

 

 

Både jobb och nöje

Asus Transformer Book T100 har en 10-tums skärm som levererar breda betrakningsvinklar och klara färger. Med de högkvlitativa stereohögtalarna och SonicMaster-teknik får du en klar ljudbild. Detta gör att du kan titta på film och lyssna på musik och få en riktigt bra upplevelse. När den ansluts till en extern skärm spelar Asus Transformer Book upp din video i Full HD.

Jobba var du vill

Asus Transformer Book är  enkel att bära med både i arbete och på fritiden. Den levereras förinstallerad med fullversion av Microsoft Office Hem & Student 2013. I paketet ingår Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 och OneNote 2013. Tangenterna är extra bekväma att trycka på och är det perfekta arbetsredskapet på resande fot.

Lång batteritid

ASUS Transformer Book T100 har ett stort batteri som håller hela dagen. Surfa i upp till 11 timmar eller se på film i upp till 9 timmar utan att behöva leta efter en kontakt för att ladda batteriet. 

Allt på samma ställe

Direkt på Startskärmen märker du storheten med Windows 8.1. Dina favoritappar, sajter, spel och program finns samlade där. Senaste nytt visas på levande paneler så håller dig uppdaterad. Men det bästa är ändå att du tar med dig dina inställningar, appar och filer mellan olika datorer. Du får samma upplevelse i dator, surfplatta och telefon. När du vill. Var du vill.

 

 

 


Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet