Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lediga jobb

Huvudkontoret Borås

Lagershop

På NetOnNet för vi en envis kamp mot stora prislappar på hemelektronik. Vi säljer direkt från lagerhyllan, både på nätet och i våra Lagershopar landet över, till priser som gör att allt fler upptäcker att det lönar sig att kolla med oss först. Kombinerat med Internet bedriver vi ett unikt koncept med försäljning direkt från våra Lagershopar i Borås, Ullared, Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Örebro, Linköping, Västerås, Helsingborg, Uppsala, Umeå och Kristianstad.

I anslutning till lagerhyllorna har vi kopplat upp datorer där du har tillgång till hela vårt sortiment med pris- och produktinformation. På vägen in finns kundvagnar som du använder när du på egen hand plockar till dig det du behöver. Allt från stora TV-apparater till sladdar, band, väskor mm.
Bolaget startade i mars 1999 och har sitt huvudkontor i Borås. Vi finns även i Norge med internetförsäljning sedan maj 2006.