Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Avdelningar

Lagershoppar

Vi har 33 Lagershoppar spridda i Sverige och Norge. Det är i dessa fantastiska Lagershoppar som vi möter våra kunder varje dag. Som medarbetare i en Lagershop spänner sig arbetet över en stor bredd, vi arbetar med allt ifrån att dra pall till att hjälpa kunder med att hitta de produkter de är ute efter.

Produkt

På Produktavdelningen strävar vi efter resultat och utveckling så att vi kan sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi ser till att alltid ha de bästa produkterna till lägsta möjliga pris så att våra kunder känner att de har gjort ett bra köp.

Kundtjänst

Kundservice

Prata i telefon, maila med kunder och jobba efter inställningen ”vad kan jag hjälpa dig med” är kundservicepersonalens främsta arbetsuppgifter. Vi på Kundservice hjälper våra kunder med precis det de behöver, oavsett om man är expert eller bara lite nyfiken.

Lager/Logistik

I vårt 30.000 kvadratmeter stora lager i Viared, Borås, arbetar vi från morgon till kväll för att packa och skicka ut världens bästa hemelektronik till våra kunder.

B2B

B2B

NetOnNet är inte bara till för privatperson utan också för företagare. Vi har en egen B2B avdelning som ständigt arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar gällande sortiment, leverans, responstid och pris. På NetOnNet B2B arbetar bland annat innesäljare, KAM-säljare och administratörer. 

Våra medarbetare

Rebecca Frölander

Rebecca Frölander, Lagershopsmedarbetare

Mitt jobb som Lagershopsmedarbetare innebär en mängd olika saker. Enkelt sagt innebär det bland annat kassaarbete, kundservice, lagerhantering och exponering av varor. Mitt arbete handlar om att leverera den bästa köpupplevelsen till varje kund. Det är viktigt att se att alla delar i mitt arbete tjänar samma syfte.

Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter. Ena dagen fokuserar jag kanske på att fronta, exponera och omplacera varor i hyllorna. Andra dagen kan jag stå till tjänst i kassan eller informationsdisken och hjälpa kunder med betalning eller att hitta rätt produkt. En bred och varierad kundgrupp är även stimulerande och gör ingen dag den andra lik. Fast det allra bästa är nog mina fantastiska kollegor som alltid får mig på gott humör. Här på NetOnNet har jag fått vänner för livet.

Jag jobbar på NetOnNet för att här får jag möjlighet till personlig utveckling. Jag och mina kollegor i Lagershoppen får stort förtroende av såväl butikschefen som huvudkontoret. Vi är inte bara "arbetsmyror", utan vi får komma med egna förslag till förbättring samt ta del av viktiga ansvarsområden. 

Emelie Magnusson

Emelie Magnusson, Graphic Designer Content & Photo

Mitt jobb som Grafisk Designer innebär att skapa intern och extern kommunikation. Allt från idé, planering och formgivning till grafisk produktion, för att på bästa sätt kommunicera budskapet så att mottagaren förstår, oavsett kanal. Jag producerar främst innehåll i form av banners och kampanjer till hemsidan, men även printannonser, viss produktfotografering, skyltar och exponeringsmaterial till våra Lagershoppar. Jag ingår i ett härligt inhouse-team på marknadsavdelningen där vi tillsammans ansvarar för att säkra, vårda och utveckla NetOnNets visuella identitet.

Det bästa med mitt jobb är kollegorna och variationen av arbetsuppgifter. Att leverera kreativa lösningar och ha många bollar i luften samtidigt, i en miljö där tempot snabbt kan skifta. 

Jag jobbar på NetOnNet för att här får jag, tillsammans med kollegor möjligheten att jobba med hemelektronik i en spännande bransch. Vi arbetar mot samma mål att utveckla NetOnNet för att våra kunder ska få den bästa köpupplevelsen – snabbt, enkelt och till lagerpris.

André Arvidsson

André Arvidsson, Own Brand Specialist 

Mitt jobb som Own Brand Specialist innebär att arbeta med produktutveckling av våra egna varumärken. Det sker i största del genom resor till Kina där jag besöker mässor för att hitta nya spännande produkter. Jag skapar kontakter med nya leverantörer, stärker banden med befintliga, besöker deras fabriker för att se tillverkningsprocessen m.m.

Det bästa med mitt jobb är att jag får följa hela processen i produktframtagningen, från start till mål. Det börjar med att jag går flera mil på mässor nere i Asien för att hitta just den där produkten. Jag skapar den första kontakten med leverantören för att sedan besöka deras fabriker. Jag tar med produkten hem och presenterar den. Jag bestämmer hur kartongen ska se ut gällande argument, fotovinklar, bilder osv. Det är mycket arbete som ligger bakom varje produkt. Till sist är det en häftig upplevelse att besöka en av våra Lagershoppar och se produkten som jag har varit med att ta fram.

Jag jobbar på NetOnNet för att mitt arbete är något av det roligaste som man kan göra inom consumer electronics,  i alla fall enligt min mening.

Amir Golshan

Amir Golshan, Inköpare 

Mitt jobb innebär bland annat att jag gör upphandlingar, förhandlingar och inköp samt löpande sortimentutveckling inom hemelektronik. En stor del av det dagliga arbetet är löpande uppföljning. Som inköpare ansvarar jag för god lagerkvalité vilket kräver täta uppföljningar hela vägen från att produkterna har landat på centrallagret fram tills de har lämnat Lagershoppen.

Det bästa med mitt jobb är att jag arbetar med hemelektronik och har koll på dagens teknik och kommande produkter. Det är mycket intressant att skapa långsiktiga relationer med leverantörer och får en god förmåga till proaktivt arbete på ett strukturerat sätt.

Jag jobbar på NetOnNet för att jag här har möjlighet att förverkliga mina tankar om hur ett ledande företag ska utvecklas. Jobbar i ett ledande företag som har kunden i fokus och erbjuder sina kunder en helhetslösning med permanenta låga priser och lite till; köpupplevelse!

Sara Hugosson

Sara Hugosson, Kundtjänstmedarbetare

Mitt jobb innebär först och främst att jag tar hand om inkommande samtal och mail där jag jobbar med att leverera kundtjänst i världsklass varje dag och att se till varje enskild kund för att lösa just han/hennes problem på bästa sätt.

Det bästa med mitt jobb är kollegorna och att avsluta ett samtal med en kund där både kund och jag är nöjd med den lösning som vi kommit fram till. Jag jobbar på NetOnNet för att jag trivs med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett stort team där alla har en bra sammanhållning och strävar mot samma mål.

Vår vision & mission

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

Arbetsplats & kultur

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är hemelektronik. Våra medarbetare är grunden för att göra NetOnNet framgångsrikt. Varje dag omges vi av inspirerande och positiva medarbetare som alla jobbar tillsammans för att få ut de bästa produkterna till våra kunder. Hos NetOnNet är kunden alltid i centrum och det är en röd tråd som genomsyrar hela organisationen. Som ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag kan NetOnNet erbjuda en härlig och fartfylld arbetsmiljö med karriärmöjligheter.

Varför jobba med oss?

Vi gillar vår arbetsplats och vi arbetar varje dag för att göra den ännu bättre. Hos oss är det våra medarbetare som gör NetOnNet framgångsrika. 

Härliga medarbetare!
Vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna. Det är Tillsammans når vi framgång.

En trivsam arbetsplats! 
Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna glädje på arbetsplatsen. Vi har därför härliga miljöer på arbetsplatserna med pingisbord, biljardbord eller härliga soffor att hänga i på fikan. Vi erbjuder dessutom våra anställda förmåner så som friskvårdsbidrag och fruktkorg.

Work-life balance!
För oss är det viktigt att hela våra medarbetares liv ska gå ihop. Vi skapar därför förutsättningar för att få ihop arbetsliv och privatliv. 

Välkommen till NetOnNet!

Våra kärnvärden

Lediga tjänster

This text will be shown whenever scripts are not available, such as in our warehouse shops!