Avdelningar

Lagershoppar

Vi har 32 Lagershoppar spridda i Sverige och Norge. Det är i dessa fantastiska Lagershoppar som vi möter våra kunder varje dag. Som medarbetare i en Lagershop spänner sig arbetet över en stor bredd, vi arbetar med allt ifrån att dra pall till att hjälpa kunder med att hitta de produkter de är ute efter.

Produkt

På Produktavdelningen strävar vi efter resultat och utveckling så att vi kan sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi ser till att alltid ha de bästa produkterna till lägsta möjliga pris så att våra kunder känner att de har gjort ett bra köp.

IT

IT

På IT utvecklar vi nya fantastiska lösningar till både kunder och anställda. Lösningar som fungerar varje dag, dygnet runt. Hos oss jobbar det bland annat systemutvecklare, systemadministratörer, projektledare och user experience designers, som alla bidrar till att det alltid är en lika trevlig upplevelse att handla på vår e-handelssida.

Lager/Logistik

I vårt 30.000 kvadratmeter stora lager i Viared, Borås, arbetar vi från morgon till kväll för att packa och skicka ut världens bästa hemelektronik till våra kunder.

B2B

Marknad

På Marknadsavdelningen arbetar vi med Varumärkesbyggande emotionell kommunikation (branding) i kombination med övrig intern och extern kommunikation. Allt från idé, planering och formgivning till grafisk produktion, för att på bästa sätt kommunicera budskapet så att mottagaren förstår, oavsett kanal.  För att lyckas behöver vi vara initiativrika, kreativa men också analytiska då vi kontrollerar arbetsprocessen från början till slut och måste reagera snabbt på ändrade förhållanden och nya utmaningar. Vi vill alltid att våra kunder ska få den bästa köpupplevelsen – snabbt, enkelt och till lagerpris

Våra medarbetare

Angelica Josephine Björlin, Kundtjänstmedarbetare

Angelica Josephine Björlin, Kundtjänst

I mitt jobb som Kundtjänstmedarbetare är min huvudsakliga arbetsuppgift att hjälpa våra kunder. Jag gör det via telefon eller svara dem via mail när de behöver hjälp med exempelvis en service eller en vara.

Det bästa med mitt jobb är mina underbara kollegor, som gör att alla arbetsdagar blir fantastiska. Naturligtvis även alla våra trevliga kunder som ringer in och får en att uppskatta sitt arbete ytterligare.

Jag jobbar på NetOnNet för att jag tycker att våra kärnvärden: enkla, ärliga, nytänkande och tillsammans, är viktiga. Det är något som jag står för i mitt privatliv och därför känns det perfekt att arbeta för ett företag som står för samma värderingar som jag.

Emelie Magnusson, Graphic Designer Content & Photo

Emelie Magnusson, Graphic Designer Content & Photo

Mitt jobb som Grafisk Designer innebär att skapa intern och extern kommunikation. Allt från idé, planering och formgivning till grafisk produktion, för att på bästa sätt kommunicera budskapet så att mottagaren förstår, oavsett kanal. Jag producerar främst innehåll i form av banners och kampanjer till hemsidan, men även printannonser, viss produktfotografering, skyltar och exponeringsmaterial till våra Lagershoppar. Jag ingår i ett härligt inhouse-team på marknadsavdelningen där vi tillsammans ansvarar för att säkra, vårda och utveckla NetOnNets visuella identitet.

Det bästa med mitt jobb är kollegorna och variationen av arbetsuppgifter. Att leverera kreativa lösningar och ha många bollar i luften samtidigt, i en miljö där tempot snabbt kan skifta. 

Jag jobbar på NetOnNet för att här får jag, tillsammans med kollegor möjligheten att jobba med hemelektronik i en spännande bransch. Vi arbetar mot samma mål att utveckla NetOnNet för att våra kunder ska få den bästa köpupplevelsen – snabbt, enkelt och till lagerpris.

Per Carlander, Utvecklare

Per Carlander, Utvecklare

Mitt jobb som Utvecklare innebär att jag får vara med och ta fram nya funktioner och hantera dagliga problem i våra verksamhetssystem. Jag arbetar även med att ständigt förbättrar våra Online-kunders upplevelser på hemsidan.

Det bästa med mitt jobb är att det är varierande arbetsuppgifter och bra arbetskollegor. Det är också roligt eftersom det finns ett driv att hela tiden förbättra och föra sajten och våra system framåt. 

Jag jobbar på NetOnNet för att utveckla mina kunskaper inom e-handel och systemutveckling samt för att jag tycker det är roligt med hemelektronik.

Johnas Jonsson, Inköpare

Johnas Jonsson, Inköpare

I mitt jobb som Inköpare väljer jag ut vilka produkter vi ska ha i vårt sortiment, förhandlar om inköpspriser med våra leverantörer och planerar när vi ska ta emot leveranser för att säkerställa att vi har varor i lager. Jag håller mig uppdaterad i vad för trender som är på ingång och ihop med vårat own brand team försöker vi hitta produkter som vi kan pressa priserna på ytterligare genom att köpa in dem direkt från fabriken istället för att handla från leverantörerna.

Det bästa med mitt jobb är när man hör någon på stan prata om att de köpt något så himla billigt på NetOnNet och man har själv varit med och förhandlat fram priserna.

Jag jobbar på NetOnNet för att det är ett företag som ligger i framkant där jag utvecklas av att gå till jobbet och sen har jag väldigt kul med mina fantastiska kollegor.

Sara Skogum, Driftansvarig Lagershop

Sara Skogum, Driftansvarig Lagershop

Mitt jobb innebär att jag är ansvarig för driften i varuhuset. Detta innebär allt från företagsförsäljning, schemaplanering, säljcoaching av personal o.s.v. Jobbet innebär att leda och stötta medarbetarna under arbetsdagen. Även vara ytterst ansvarig när varuhuschefen är frånvarande.  

Det bästa med mitt jobb är att möta min arbetsgrupp varje morgon och tillsammans möta uppsatta mål och utmaningar.

Jag jobbar på NetOnNet för att det är ett nytänkande och spännande företag. Jag får möjligheten att utvecklas i ett prestigelöst företag, där vi tillsammans hittar rätt väg framåt. På NetONet händer det mycket varje dag, ingen dag är den andra lik. Vi medarbetare får förtroende att testa och föra varumärket framåt, med en personlig vinkel.  

Vår vision & mission

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

Arbetsplats & kultur

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är hemelektronik. Våra medarbetare är grunden för att göra NetOnNet framgångsrikt. Varje dag omges vi av inspirerande och positiva medarbetare som alla jobbar tillsammans för att få ut de bästa produkterna till våra kunder. Hos NetOnNet är kunden alltid i centrum och det är en röd tråd som genomsyrar hela organisationen. Som ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag kan NetOnNet erbjuda en härlig och fartfylld arbetsmiljö med karriärmöjligheter.

Varför jobba med oss?

Vi gillar vår arbetsplats och vi arbetar varje dag för att göra den ännu bättre. Hos oss är det våra medarbetare som gör NetOnNet framgångsrika. 

Härliga medarbetare!
Vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna. Det är Tillsammans vi når framgång.

En trivsam arbetsplats! 
Vi vill att våra medarbetare ska trivas och känna glädje på arbetsplatsen. Vi har därför flera härliga miljöer på våra arbetsplatser, vissa har t.ex. pingisbord, biljardbord eller sköna soffor att hänga i på fikan. Vi erbjuder dessutom våra anställda förmåner så som friskvårdsbidrag och fruktkorg.

Work-life balance!
För oss är det viktigt att hela våra medarbetares liv ska gå ihop. Vi skapar därför förutsättningar för att få ihop arbetsliv och privatliv. 

Välkommen till NetOnNet!

Våra kärnvärden

Lediga tjänster

This text will be shown whenever scripts are not available, such as in our warehouse shops!