Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lagershopspersonal till Umeå

NetOnNet växer och är i behov av personal till vår kommande butik i Umeå.
Under våren 2012 öppnar vi vår trettonde Lagershop, den här gången i Umeå. Vi behöver rekrytera ett offensivt team som, med hjälp av NetOnNets unika koncept, gör Lagershopen till det naturliga inköpsstället för hemelektronik i Umeåregionen.

Arbetslivet i en Lagershop är socialt och stundtals mycket intensivt. För personer med drivkraft är det lärorikt, utvecklande och stimulerande. En Lagershopmedarbetare hos NetOnNet har en central roll i våra dagliga processer. Som företagets ansikte utåt ska du bemöta våra kunder med ett leende. Du har förmåga att kommunicera på ett lättförståeligt sätt, du är ambitiös, noggrann och ordningsam. Då utvecklingen inom hemelektronik går snabbt, är det viktigt att du är flexibel och stimuleras av vår föränderliga vardag.
Du är en avgörande del för kundens upplevelse hos oss.

Vi söker personal till vårt Informations- och Påfyllnads team.
De huvudsakliga uppgifterna består i att fylla på med nya varor i hyllorna enligt en kontrollerad process, prismärkning och hjälpa våra kunder att handla hos oss. Allt enligt vårt koncept med Lagershop där kunden gör en del av jobbet vilket leder till kostnadsfördelar som kommer våra kunder tillgodo i form av lägre priser.

Vi söker personal med placering i vår Service- och Reklamationsavdelning.
De huvudsakliga uppgifterna består i att hjälpa våra kunder med reklamationer och returer samt i vissa fall även felsökning av produkter. Hög kompetens inom hemelektronik är ett måste och tidigare arbete inom försäljning är meriterande. Tjänsten är en viktig del i vårt dagliga arbete och du bör ha förmåga att kommunicera och förklara på ett lättförståeligt sätt då utvecklingen inom hemelektronik går snabbt.

Vi söker personal till våra kassor.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att bemanna vår kassalinje, packa upp och exponera våra varor samt vara en hjälpande hand åt våra kunder. Det är du som är en avgörande del till kundens upplevelse hos oss. Datorvana och grundläggande kännedom om Internet och e-post är ett krav. För rätt person finns det gott om utvecklingsmöjligheter.

Tillsättning:
Vi söker både hel- och deltidspersonal. Även du som är intresserad av att arbeta extra utöver t ex skolan är välkommen att söka till oss. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger.Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda ett stimulerande och offensivt arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag.

KontaktpersonDin ansökan och CV mailas senast den 31/1-2012 till mattias.johansson@netonnet.com. Märk ansökan ”Umeå” och den tjänst du söker.