Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Medlemsvillkor för NetOnNets kundklubb Klubbhyllan

Välkommen till NetOnNets kundklubb Klubbhyllan (”Klubbhyllan”). Följande medlemsvillkor är tillämpliga på ditt medlemskap. I dessa medlemsvillkor avses med ”NetOnNet” eller ”vi”, NetOnNet AB, org. nr 556520-4137, med adress Box 1716, 501 17 Borås, som erbjuder medlemskap i Klubbhyllan i Sverige.

1. Medlemskap och registrering
1.1 För att bli medlem i Klubbhyllan måste du ha fyllt 18 år och ha ett giltigt personnummer. Endast privatpersoner kan ansöka om medlemskap i Klubbhyllan. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Medlemskapet får inte användas i affärssyften. Du har endast rätt till ett medlemskap. Medlemskapet i Klubbhyllan är kostnadsfritt.

1.2 Du registrerar ditt medlemskap genom att anmäla ditt personnummer och din email-adress på www.netonnet.se/klubbhyllan, genom att skicka ett SMS med ”NON [personnummer]” till 71550 eller genom att registrera dig i någon Lagershop. 

1.3 Medlemskapet är kortlöst, och du kan hantera ditt medlemskap genom Webbplatsen. Via en personlig inloggningsfunktion, som du själv skapar, har du möjlighet att tex spara shoppinglistor, lämna förslag på inköpslistor eller liknande på hemsidan.  Som inloggad får du tillgång till ”Mina Sidor” med ett personligt anpassat innehåll och för dig, relevanta produktrekommendationer, specifika förmåner och erbjudanden. I inloggat läge kan du tex också ta se din order och köphistorik och hantera dina inställningar och uppgifter om tex betalningssätt och leverans.

Via hemsidan registreras ditt medlemsköp genom att du loggar in innan köpet slutförs. I Lagershop registreras ditt medlemsköp genom att visa upp giltig ID-handling. Giltiga ID-handlingar är svenskt körkort, ID-kort och pass. Personbevis gäller inte som ID-handling.

2. Förmåner, erbjudanden och kommunikation
Genom Klubbhyllan får du personligt anpassad kommunikation med såväl personliga som generella förmåner och medlemserbjudanden. Du får även anpassade nyheter, produktrekommendationer, inspiration, inbjudningar till tävlingar, event, produkttestning och undersökningar.

Vi kommunicerar vanligtvis med dig via nyhetsbrev, SMS eller postalt. Ibland även via annonsering på externa websidor såsom tex Facebook. Om du inte vill mottaga riktad kommunikation från oss kan du direkt avregistrera dig alt kan du maila till integritetsskydd@netonnet.com.

Via Mina sidor kan du uppdatera dina kontaktuppgifter och om så önskas ändra dina inställningar. Observera att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar i sociala nätverk. Där behöver du själv ändra inställningarna på respektive konto.

Baserat på de uppgifter vi samlar in om dig t.ex. köp- och klickhistorik, ålder, kön, bostadsort och angivna preferenser, intressen och beteenden gör vi en analys på segments- individnivå̊ eller aggregerad nivå. De insikter vi får från analysen kan komma att ligga till grund för den kommunikation, erbjudanden, förmåner, inspiration och produktrekommendationer som du erhåller från oss. Insikterna kan även användas för att utveckla vårt produkt- och tjänstesortiment samt hur vi utvecklar Klubbhyllan, våran hemsida och Mina sidor. Genom våra analyser och insikter undviker vi att förmedla information till dig som du skulle kunna uppfatta som ointressant eller onödig.

NetOnNet förbehåller sig rätten att från tid till annan förändra de förmåner och erbjudanden som kan erhållas. 

3. Behandling av personuppgifter
Genom att registrera dig för medlemskap samt för att kunna uppfylla villkoren för medlemskap i Klubbhyllan kommer dina personuppgifter att behandlas. De analyser vi genomför innebär också att vi behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera och förbättra våra sortiment och tjänster och de system som de tillhandahålls i som t.ex. genom felsökning, dataanalys, utveckling och testning, och liknande.

Vi kommer i första hand samla information direkt från dig men för att uppdatera dina adressuppgifter kommer vi kontrollera din information gentemot offentliga register. Vi kan även komma att samla in livsstils och segmenteringsinformation om dig. Vi kommer spara dina uppgifter till dess att medlemskapet avslutas alternativt 3 år från insamlandet.

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är NetOnNet AB som är ett svenskt bolag registrerad hos Bolagsverket med organisationsnummer 556520-4137 och har sitt säte i Borås. Om du vill ha mer information om vilka personuppgifter vi behandlar och dina rättigheter se vår integritetspolicy. Du kan självfallet även kontakta oss på integritetsskydd@netonnet.com alternativt ringa NetOnNet kundservice +46 (0)33-488 488 om du har frågor rörande hanteringen av dina personuppgifter. 

4. Ändring av medlemsvillkor
NetOnNet förbehåller sig rätten att när som helst ändra medlemsvillkoren för Klubbhyllan. Uppdaterade villkor träder i kraft i samband med att de publiceras på www.netonnet.se/klubbhyllan där de senaste villkoren alltid finns eller att du erhåller dem via e-post. För det fall du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart säga upp ditt medlemskap. Om ändringarna är av väsentlig betydelse kommer du att informeras i god tid innan ändringarna träder i kraft och vi kommer även förklara innebörden av ändringarna.

5. Avslutande av medlemskapet
Ditt medlemskap i Klubbhyllan gäller tills vidare eller tills du eller NetOnNet säger upp det. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap genom att kontakta kundtjänst. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor.

Om du inte gör ett medlemsköp inom 2 år kommer ditt medlemskap automatiskt att avlutas och de personuppgifter som samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor raderas.

Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig NetOnNet rätten att avsluta medlemskapet omedelbart. 

6. Kontaktuppgifter
Har du frågor om Klubbhyllan eller om ditt medlemskap kan du kontakta kundtjänst på telefonnummer 033-488 488 eller genom vårt kontaktformulär.

______________________________________________________________
 [Dessa villkor gäller fr.o.m. den 25 April 2018 och ska gälla tillsvidare]