Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Om NetOnNet

Välkommen till NetOnNet!

NetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.

Hur kan NetOnNet hålla så låga priser?

Oavsett om du handlar i Internetshopen eller i våra Lagershopar, är modellen densamma. På nätet genomför du hela köpprocessen själv och får sedan varan hemlevererad. Våra Lagershopar har inga säljare eller dyra lokalkostnader. Istället slår du precis som i Internetshopen upp varan i någon av våra sökstationer, och hämtar den sedan själv från anvisad lagerplats. Det gör att vi kan hålla låga kostnader för försäljning och distribution, vilket kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser.

Service & Trygghet

Vi nöjer oss inte med att hålla låga priser. Vi tror att du vill handla av ett seriöst företag med bra service i form av snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor och duktiga serviceverkstäder. För att du ska kunna handla säkert erbjuder NetOnNet bland annat ångerrätt och öppet köp i 30 dagar, 1-2 års garanti och snabba leveranser. 
Som Klubbhyllan-medlem får du hela 90 dagars öppet köp, se fullständiga förmåner, villkor och bli medlem.

Fraktpriserna inkluderar hemleverans till dörren så att du slipper släpa hem varorna själv. Läs gärna mer om det i våra Köpvillkor.

NetOnNet är också medlemmar i Svensk Distanshandel som satt upp en rad bestämmelser för att skydda dig som kund.

Sortiment och rådgivning

NetOnNet säljer både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Resultatet blir lagerpriser på bland annat TV, hemmabio, digitalkameror, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. Vårt jobb är att hjälpa dig att hitta precis det du behöver, oavsett om du är expert eller lite nyfiken. Kontakta gärna oss om du har frågor eller behöver råd! 

Fördelarna med NetOnNets modell:

Låga priser

Som nätbutik/Lagershop minimerar vi kostnaderna för lager, exponering, hyra, administration och personal. Kostnadsfördelarna kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser.

Bekvämt

På nätet har vi öppet 24 timmar om dygnet, året runt. Det ger dig möjlighet att handla när du själv vill. Vill du hellre handla i Lagershoparna har de öppet alla dagar i veckan, se öppettider.

Trygghet

Vi erbjuder riksgaranti i 1-2 år genom samarbetspartners i hela landet. Hos andra butiker är du i regel hänvisad till inköpsstället i första hand. På NetOnNet tar du istället kontakt med närmaste auktoriserade verkstad eller oss när det passar dig. Det är både bekvämare och tryggare.

Kundens villkor

Både i Internetshopen och i våra Lagershopar gör du ditt eget val utan stress eller påtryckningar. NetOnNet har därför ambitionen att tillhandahålla marknadens bästa produktinformation ihop med det bredaste utbudet. Vi vet nämligen att du bara kommer att handla hos oss om det sker på dina villkor.