Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

NetOnNet företagsfaktura

Med ett fakturakonto får ni en stående kredit hos NetOnNet B2B och kan smidigt göra era inköp på faktura via hemsidan, mail, telefon och i lagershopar. Lämpligt för företag som behöver större kreditlimit än det som godkänns från Resurs Bank eller vid önskemål om att kunna lägga till behöriga personer som får handla.

Om ni har ett konto sen tidigare men saknar inloggningsuppgifter till hemsidan är ni välkomna att skicka en förfrågan till foretag@netonnet.com, så återkommer vi med användaruppgifter inom kort. 

Så här gör ni för att ansöka om ett konto:

1. Ladda ner blanketten Ansökan om fakturakonto (högerklicka och spara) och fyll i efterfrågade uppgifter.

2. Maila blanketten med underskrift från firmatecknare till foretag@netonnet.com eller skicka till: NetOnNet B2B, Box 1716, 501 17 Borås.

3. När vi fått in ansökan genomför vi en sedvanlig kreditupplysning.

4. Därefter kommer vi att kontakta er med ett slutgiltigt besked.

Vår målsättning är att behandla din ansökan inom 48 timmar från det att den kommit till NetOnNet.

Viktig information för föreningar och stiftelser:
Föreningar och stiftelser behöver bifoga senaste årsbokslut samt utdrag från mötesprotoll där det tydligt framgår vilka som är firmatecknare. Saknas dessa underlag kan ansökan ej behandlas. Dessa handlingar skickar ni in i samband mer ansökan.