Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Delbetalning

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig möjligheten att dela upp din betalning. Det är ett flexibelt alternativ för dig som vill ha kontroll över dina inköp, och samtidigt vara säker på att kunna köpa det du behöver. Med Delbetalning har du alltid 30 till 60 dagars kredit på dina köp och först när avin kommer väljer du vilket delbetalningsalternativ du vill utnyttja.

Månaden efter köpet får du en avi och ett kontoutdrag. Du väljer enkelt delbetalningsalternativ genom att betala in angivet månadsbelopp. Uppläggningsavgift enligt nedan tillkommer på andra avin. Väljer du att betala hela beloppet direkt tillkommer endast en aviavgift på 29 kr.

Tid             Uppläggningsavgift               Adm. avgift                Ränta
1 mån         0 kronor                                     0 kronor                   0%
3 mån        195 kronor                                 29 kronor                 0%
12 mån      295 kronor                                 29 kronor                 0%
24 mån      295 kronor                                 29 kronor                 4,89%
48 mån      295 kronor                                 29 kronor                 7,89%
72 mån      295 kronor                                 29 kronor                13,49%

Notera att uppläggningsavgiften kommer på andra avin.

Du kan när som helst välja att slutbetala din skuld. Du betalar då bara in återstående skuld som finns angiven på ditt senaste kontoutdrag.

Säkerhet
För att göra ditt köp så säkert som möjligt kräver vi e-signering för leverans till annan än folkbokförd adress. Genom att matcha personnummer mot folkbokförd adress försäkrar vi oss om att ingen obehörig beställer varor i ditt namn.
Överföringen sker med SSL-kryptering som innebär att ingen obehörig kan se dina tuppgifter. Du kan därför känna dig trygg och säker när du genomför din beställning. 

Representativt exempel*

Kreditbelopp: 10 000:-
Delbetalningsperiod: 12 månader
Rörlig ränta: 0%
Admin.avg./mån: 29 kronor
Uppläggningsavgift: 295 kronor
Effektiv ränta: 11,53%
Kreditkostnad: 643 kronor
Ordinarie delbetalning per månad**: 862 kronor
Totalt belopp att betala: 10 643 kronor

* Exemplet baseras på ett köp den 15 dagen i en kalendermånad och är beräknat 2011-09-07. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.
** Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift.
Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Notera att lägsta månadsdebitering är 180 kronor.

Frågor?

Kontakta Resurs Banks kundservice på 0771-11 22 33 eller kundservice@resurs.se

Se Allmänna villkor
Se Särskilda villkor (SEKKI)