Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trygghet+

Utöver vår förmånliga garanti så har vi i samarbete med försäkringsbolaget Solid Försäkringar AB tagit fram en försäkring som skyddar din nya produkt i 1 år.

Denna försäkring ger dig extra trygghet om något skulle hända med din nya produkt. Du får t ex ersättning för funktionsfel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt. Du får ersättning för otursskador som beror på en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskador, vatten- eller fuktskador. Vi ersätter även om din produkt blir stulen i ditt hem eller fritidshus.

Efter det första året kan försäkringen förlängas ett år i taget i ytterligare ett eller två år. Gäller ej mobiltelefoner och surfplattor.

Försäkringen ger dig skydd mot

  • Åsknedslag
  • Otursskador som t ex tapp- eller fuktskador
  • Stöld på grund av inbrott i hem & fritidshus 
  • Funktionsfel som ej omfattas av garanti eller reklamationsrätt

Dessutom

  • Hemservice på alla TV, 37" och större
  • Ingen nedskrivning av värdet på produkten *
  • 0 kr i självrisk (på mobiltelefoner är självrisken 399 kr)

* En vanlig hemförsäkring har ofta en självrisk på 1 500:- och värdet på produkten skrivs ner med 20-30 % per år, redan från andra året.

Här kan du läsa fullständiga villkor om vår försäkring.


Skadeanmälan

Vid skada, ta med ditt försäkringsbevis och inköpskvitto samt din trasiga produkt till din närmaste Lagershop eller ring 0771-113 113, www.solidab.se.

Tidigare version av försäkringsvillkor

För dig som köpt en försäkring innan perioden 2014-05-31 (gäller hela din försäkringsperiod).

Gamla villkor version 2.1
2011-11-16 - 2014-05-31

För-och efterköpsinformation inkl produktfaktablad