Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ångerrätt och öppet köp

Oavsett om du handlar via Internet eller i någon av våra Lagershopar erbjuder vi dig 30 dagars ångerrätt (Öppet köp) från det att du tagit emot varan. 

Vad är en produktförpackning? Produktförpackningen är en särskilt framtagen förpackning som är unik för varan. Den har bilder och texter med syfte att förklara och tydliggöra varans funktion och egenskaper. Den skyddar produkten samt dess tillbehör.

För att utnyttja ångerrätten, skicka varan till vår returadress nedan. Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Se därför till att varan är väl förpackad. Den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget hjälper produkten att ligga stadigt under transporten. Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt produkten.  I de fall tillbehör saknas eller fysisk skada finnes, förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för att återställa varan till funktionellt skick. NetOnNet avstår från att göra ett sådant avdrag om produkten returneras i väsentligen oförändrat skick. När vi har mottagit varan betalar vi tillbaka kostnaden för din produkt samt frakten hem till dig. 

Hur returnerar jag min vara? Fyll i din returblankett som finns som länk i mailet med Leveransbesked du fick när vi skickade din beställning. Den finns även för nedladdning här. Ytterligare instruktioner kring hur du går tillväga finner du på returblanketten. Vid nyttjande av din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Vi vill göra dig uppmärksam på att returfrakten för större produkter kan kosta upp till 1000kr, ta kontakt med ditt lokala postombud eller Postens kundtjänst för prisuppgifter för din produkt. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas. Du kan även lämna tillbaka produkten i någon av våra Lagershopar. NetOnNet kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Tänk på att returnera försändelsen som företagspaket till vår returadress.

Returadress 

Netonnet AB 
Teknisk service 
 Företagsgatan 69 A 
 504 64 BORÅS

OBS! Du kan även lämna tillbaka produkten i någon av våra Lagershopar.

Undantag från ångerrätten.

  • Ångerrätten gäller inte för varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.
  • Ångerrätten gäller inte för en tjänst där fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen.
  • Ångerrätten gäller inte en förseglad ljud- eller bildupptagning där förseglingen har brutits.
  • Företag har ångerrätt i 10 dagar vid obruten förpackning.


Återbetalning/Kreditering.
En återbetalning/kreditering sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 10 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalning kan enbart ske till kort som är utfärdade i Sverige och till svenska bankkonton. Om du valt faktura som betalsätt och redan hunnit betala in beloppet, vänligen kontakta Resurs Bank på telefon 0771-112233 för återbetalning.