Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

SIBA blev NetOnNet

Vi vill göra det ännu enklare för fler människor att handla hemelektronik, på nätet och på våra orter. Därför har vi gjort en kraftfull satsning. År 2015 gick SIBA och NetOnNet samman i en gemensam koncern, Netonnet Group, och sen tog vi nästa steg. Vi har samlat hela verksamheten under varumärket NetOnNet och expanderat och utvecklat NetOnNets framgångsrika självbetjäningskoncept. Det innebär att vi utvecklade NetOnNets e-handel ytterligare och att vi genomförde en bred expansion av NetOnNets Lagershopar.

Vi har byggt nya Lagershopar, men också omvandlat våra SIBA-butiker till NetOnNet Lagershopar. Vi ska växa på nätet och finnas på ännu fler orter än vi gör idag.

Vi vill att övergången ska vara så smidig som möjlig för dig som kund. Omvandlingsarbetet skedde succesivt och blev slutfört i maj 2017. SIBAs kunder betjänas nu av NetOnNet som övertar ansvaret för SIBAs garantier, försäkringar, serviceåtaganden och kundkort med intjänade bonuspoäng. 

Vi hoppas att du vill följa med oss på den här spännande resan. Vi ser fram emot att fortsätta möta dig som kund i våra vanliga kanaler och under varumärket NetOnNet.


SIBA och NetOnNets trygghetslöfte

Under 2016 och 2017 expanderade vi och omvandlade våra SIBA-butiker till NetOnNet Lagershopar. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg, vi har därför tagit fram SIBA och NetOnNets trygghetslöfte som innefattar:

  • SIBAs kundkort & intjänade bonuspoäng 
  • Garantier 
  • Produktförsäkringar 
  • Presentkort

Trygghetslöftet ger dig som kund en garanti att du i framtiden som SIBA-kund kommer att betjänas av NetOnNet. NetOnNet övertar ansvaret för SIBAs kundkort och bonuspoäng, garantier, produktförsäkringar samt presentkort. 

Ditt SIBA-presentkort gäller hos NetOnNet under hela sin ordinarie giltighetstid.  


Vanliga frågor

Jag gillar SIBAs service. Hur ska jag nu få hjälp att välja rätt?
NetOnNet har en utomordentlig service, både på nätet och genom kunniga personer i Lagershoparna samt på NetOnNets kundtjänst. Vi ska göra vårt yttersta för att guida dig rätt! 

Varför ska jag som SIBA-kund välja att handla på NetOnNet framöver?
NetOnNet har ett framgångsrikt självbetjäningskoncept som gör det enklare och snabbare att handla hemelektronik till en låg kostnad, direkt från lagerhyllan. NetOnNet ligger i topp när kunderna utser sina favoritvarumärken på marknaden vilket är ett tydligt bevis på att NetOnNets koncept är älskat och respekterat av många. Vi ser fram emot att visa att vi förtjänar att ha dig som kund hos NetOnNet och hälsar dig välkommen till NetOnNet!

Jag har ett presentkort på SIBA. Kan jag använda mitt SIBA-presentkort på NetOnNets hemsida samt butiker? 
Svar: Du kan vara lugn! Du kan använda ditt SIBA-presentkort på netonnet.se och i våra Lagershopar under hela sin ordinarie giltighetstid.