Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

SIBA blir NetOnNet

Vi vill göra det ännu enklare för fler människor att handla hemelektronik, på nätet och på våra orter. Därför gör vi nu en kraftfull satsning. År 2015 gick SIBA och NetOnNet samman i en gemensam koncern, Netonnet Group, och nu tar vi nästa steg. Vi samlar hela verksamheten under varumärket NetOnNet och expanderar och utvecklar NetOnNets framgångsrika självbetjäningskoncept. Det innebär att vi utvecklar NetOnNets e-handel ytterligare och inleder en bred expansion av NetOnNets Lagershopar.

Vi kommer att bygga nya Lagershopar, men också omvandla våra befintliga SIBA-butiker till NetOnNet Lagershopar. Vi ska växa på nätet och finnas på ännu fler orter än vi gör idag.

Vi ska göra övergången så smidig som möjligt för dig som kund. Du kan tryggt fortsätta att handla på siba.se, netonnet.se, i din SIBA-butik eller i din NetOnNet-Lagershop. Omvandlingsarbetet sker succesivt och väntas vara slutfört i slutet av 2017. SIBAs verksamhet på nätet och i butiker kommer att fortsätta som vanligt tills att omvandlingsarbetet är genomfört. SIBAs kunder kommer i framtiden att betjänas av NetOnNet som på sikt kommer att överta ansvaret för SIBAs garantier, försäkringar, serviceåtaganden och kundkort med intjänade bonuspoäng. 

Vi hoppas att du vill följa med oss på den här spännande resan. Vi ser fram emot att fortsätta möta dig som kund i våra vanliga kanaler och på sikt helt under varumärket NetOnNet.


SIBA och NetOnNets trygghetslöfte

Under 2016 och 2017 kommer vi att expandera och omvandla våra SIBA-butiker till NetOnNet Lagershopar. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg, vi har därför tagit fram SIBA och NetOnNets trygghetslöfte som innefattar:

  • SIBAs kundkort & intjänade bonuspoäng 
  • Garantier 
  • Produktförsäkringar 
  • Presentkort

Trygghetslöftet ger dig som kund en garanti att du i framtiden som SIBA-kund kommer att betjänas av NetOnNet. NetOnNet kommer att överta ansvaret för SIBAs kundkort och bonuspoäng, garantier, produktförsäkringar samt presentkort. 

Ditt SIBA-presentkort gäller hos NetOnNet under hela sin ordinarie giltighetstid.  


Vanliga frågor

Jag gillar SIBAs service. Hur ska jag nu få hjälp att välja rätt?
NetOnNet har en utomordentlig service, både på nätet och genom kunniga personer i Lagershoparna samt på NetOnNets kundtjänst. Vi ska göra vårt yttersta för att guida dig rätt! SIBAs verksamhet på nätet och i butiker fortsätter precis som vanligt fram tills att omvandlingsarbetet är slutfört i slutet av 2017.

Varför ska jag som SIBA-kund välja att handla på NetOnNet framöver?
NetOnNet har ett framgångsrikt självbetjäningskoncept som gör det enklare och snabbare att handla hemelektronik till en låg kostnad, direkt från lagerhyllan. NetOnNet ligger i topp när kunderna utser sina favoritvarumärken på marknaden vilket är ett tydligt bevis på att NetOnNets koncept är älskat och respekterat av många. Vi ser fram emot att visa att vi förtjänar att ha dig som kund hos NetOnNet och hälsar dig välkommen till NetOnNet!

Jag har ett presentkort på SIBA. Kan jag använda mitt SIBA-presentkort på NetOnNets hemsida samt butiker? 
Svar: Du kan vara lugn! Du kan använda ditt SIBA presentkort på netonnet.se från och med 1 juni. Det går redan nu att använda ditt SIBA presentkort i våra Lagershopar under hela sin ordinarie giltighetstid.