Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Handla på NetOnNet.se

Det är enkelt att handla på netonnet.se

NetOnNet öppnade på Internet den 10 mars 1999 med en affärsidé som bygger på att sälja kvalitetsprodukter till lägre priser än i vanliga butiker.

Hur kan NetOnNet hålla så låga priser?

Kombinationen Internetshop och Lagershop håller nere våra kostnader så att vi kan sälja till lägsta möjliga pris. Då en stor del av försäljningen sker via Internet har vi låga kostnader för försäljning och distribution, eftersom det inte kräver stora kostnader för lager, butiksexponering, lokalhyror, personal m m. När vi nu kompletterat vår idé med Lagershopar så rör det sig om ett lite annorlunda sätt att handla på, d v s inte som i vanliga butiker. Allt för att förstärka vår lågkostnadsidé. Kostnadsfördelar som kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser.

Service & Trygghet

Vi nöjer oss dock inte bara med att hålla låga priser. Vi tror att du vill handla av ett seriöst företag med bra service i form av snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor och duktiga serviceverkstäder. För att du ska kunna handla säkert har NetOnNet bl a ångerrätt och öppet köp i 30 dagar, 1- 2 års garanti och snabba leveranser. Fraktpriserna inkluderar hemleverans till dörren så att du slipper släpa hem varorna själv. Läs gärna mer om detta i våra Köpvillkor.Dessutom är NetOnNet medlemmar i Svensk Distanshandel som satt upp en rad bestämmelser för att skydda dig som kund.

Sortiment och rådgivning

Radio & TV-prylar kallar vi det, men egentligen är det mycket mer än så. Mobiltelefoner, Kameror, Walkmans, DVD-spelare, MP3-spelare och mycket mer. Vårt jobb är att guida dig i denna djungel av förkortningar och uttryck, oavsett om du är expert på området eller bara intresserad av att köpa utan att behöva bli tekniker. Vårt mål är att tillhandahålla rätt sortiment inom alla områden, oavsett om du söker en 20-tums TV eller en maffig Hifi-anläggning. Om du har frågor du tycker känns pinsamma så tveka inte, utan fråga oss istället, vi svarar på allt. Kontakta oss!

Internet ger kundfördelar såsom...

Låga priser

Som nätbutik kan kostnader minimeras för lager, exponering, hyra, administration och personal mm. Kostnadsfördelarna kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser.

Bekvämt

Öppet dygnet runt, året runt, ger dig möjlighet att göra dina inköp när du själv vill. Inga parkeringsplatser eller kölappar behövs!

Trygghet

Vi erbjuder Riksgaranti i 1 -2 år genom samarbetspartners spridda i landet. Det innebär en service och trygghet som vida överstiger traditionen, där du i regel är hänvisad till inköpsstället i första hand. Här tar du kontakt med närmaste auktoriserad verkstad eller oss när det passar dig.

Kundens villkor

I Internetshopen gör du ditt eget val utan stress eller påtryckningar. NetOnNet har därför ambitionen att tillhandahålla marknadens bästa produktinformation ihop med det bredaste utbudet. Vi vet nämligen att du bara kommer att handla hos oss om det sker på dina villkor.