Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Samsung SideSync - Din dator i mobilen, mobilen i din dator

Samsung SideSync är en smart funktion som fungerar mellan Samsung ATIV dator, Samsung Galaxy smartphone eller tablet med Android Jelly Bean 4.1 eller senare.

Datorn i köket. Tableten i datorn.

När du ska ut och resa med familjen vill du enkelt kunna föra över dina filmer. Vare sig de ligger på din dator eller i mobilen.

SideSync är funktionen som låter dig överföra filmer och bilder mellan din Samsung ATIV-dator, smartphone och din Galaxy-tablet med bara ett par knapptryck. Den gör dessutom automatisk backup av dina foton så att inget viktigt går förlorat.

Datorn på resan. Mobilen i datorn.

Oavsett om du påbörjade din presentation på mobilen vid frukostbordet eller på din tablet i taxin så låter SideSync dig plocka upp dina anteckningar på din dator. Du kan sedan klippa ut och kopiera text från en av dina enheter och klistra in i en annan. På så vis behöver du inte vara orolig för att ha glömt dina anteckningar. Du kan också skicka längre SMS från din telefon genom att använda din dators tangentbord.


Datorn på jobbet. Mobilen i datorn.

Om du hittar din inspiration utanför kontorets väggar är SideSync perfekt för dig. Fota och dokumentera med din Galaxy mobil för att sedan hämta upp bilderna på din dator. Och väl på kontoret kan du låta telefonen ligga i din ficka och plocka upp din telefon på din datorskärm.
Samsung SideSynk fungerar enbart med Samsung datorer i ATIV-serien samt Samsung mobiler och tablets med operativsystemet Android JellyBean 4.1 eller senare.