Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Handla nu - Leverans innan jul

För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse är sista beställningstid 21 december 21.00.   För leveranser söder om postnummerområde 82 (Östersundsregionen),  är sista beställningsdag 22 december 21.00.  


Hemleveranser (paket & pall) För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse är sista beställningstid 20 december 21.00.   För leveranser söder om postnummerområde 82 (Östersundsregionen),  är sista beställningsdag 21 december 21.00.

Tiderna ovan gäller förutsatt att varorna finns på lager vid beställningstillfället, att fraktsättet är expressfrakt samt att beställningen inte innehåller abonnemang och att inga leveransförseningar hos vår samarbetspartner Posten inträffar.

Ångerrätt och öppet köp

NetOnNet erbjuder dig Ångerrätt och Öppet Köp till och med 24:e januari, 2017.

Du kan känna dig trygg i dina julklappsinköp eftersom du har möjlighet att returnera varorna efter jul.

Läs mer om våra köpvillkor


Aktuell lagerstatus kontrollerar du under respektive produkt på vår hemsida.



Vi mailar en leveransbekräftelse samma dag som paketet lämnar oss. Där ser du paketets kollinummer och du kan söka ditt paket på www.posten.se och se vart det befinner sig. Vänligen kontakta Posten på 0771-33 33 10 i de fall du inte blivit kontaktad för din hemleverans.