Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart belysning i hemmet med Philips Hue

  • Uppdaterad: 17 oktober 2019

För att kunna komma igång med en smart belysning i hemmet med Philips Hue behövs en kontrollenhet eller brygga som är knutpunkten i hela systemet, som även ingår i olika startpaket. Denna ansluts till ditt hemnätverk och kommunicerar trådlöst med dina Hue-lampor. Första gången den startas söker bryggan automatiskt upp och ansluter lamporna.


Se vårt sortiment av Philips Hue

Få belysning på ditt sätt

När du vill styra över belysningen i ditt hem får du oerhört många olika möjligheter till hur du kan personifiera din omgivning efter känsla och humör. Dina lampor kan växla mellan varmt och kallt ljussken, eller varför inte välja bland 16 miljoner olika färger och vanligt ljus i en och samma ljuskälla. 

Har du en Philips-TV med Ambilight så kan du synkronisera lamporna med din TV för ytterligare uppslukande känsla. Philips Hue-bryggan möjliggör även att ditt ljussystem även kan styras genom Apple HomeKit.

Nedanför hittar du lite praktiska exempel på vad du kan göra med ditt Philips Hue-system

  • Ha trådlösa strömbrytare placerade nästan var du vill.
  • Släck eller tänd alla lampor med en enkel knapptryckning.
  • Schemalägg lampor olika tider och dagar.
  • Välj rätt färgtemperatur eller nyans som passar dig just i stunden.
  • Läget ”Wake Up” kan få ljuskällorna att gradvis tändas eller släckas för gradvis övergång och exempelvis ge en mjukstart på dagen.


I den första filmen i en serie av tre om smarta hem så visar vi hur du kommer igång med Philips Hue och hur lätt det är att styra belysningen hemma hos dig genom mobilen. Vill du se fler filmer och få mer tips, tester och köpguider från Experterna på Klubbhyllan? Bli medlem i vår kundklubb Klubbyllan!

Synka med film och musik

Maxa din tv- och filmupplevelse eller utöka din spelupplevelse till hela rummet. Via en tredjepartsapp kan du göra ännu mer saker med denna smarta lampan. Synkronisera belysningen till din favoritmusik eller förvandla vilket rum som helst till ett dansgolv och ser hur ljuset ändras till din musik. Med Philips Hue kan du få ett riktigt disco hemma i vardagsrummet.

Wake-Up-light

Använd Philips Hue som en egen wake-up-light och vakna mjukt för en skön start på dagen. Med Hue-appen kan du ställa in att en lampa ska tändas sakta och med gradvis ökande ljusintensitet, som ger dig en känsla av att vakna till soluppgången.


Tyckte du om denna guide?

Ja
Nej