Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Expressleverans

Välj vad som blir snabbast och enklast! I kassan eller direkt på produktsidan, fyller du i ditt postnummer och ser när och hur du kan få dina prylar.

Beställer du en produkt som får plats i Instabox skåp får du upp detta leveransalternativ i kassan. Du väljer själv vilken dag och vilket skåp du vill ha dina varor till. Kan levereras på några timmar förutsatt att produkten finns i lager och passar i skåpet.

Har du beställt en större produkt eller önskar leverans ända hem till dörren kan du välja expressleverans med Best Transport. Du väljer då dag och tid när du kommer till kassan och paketet levereras hela vägen till dörren!


Hur funkar det?

I kassan slår du in ditt postnummer och klickar "Visa fraktsätt". Direkt kommer du få alla valmöjligheter av leveranser som vi kan erbjuda i just ditt postnummer.

Välj fraktsätt, (dag och tid om möjligt) och slutför sedan ordern.
Beroende på valt fraktsätt kommer du sedan få sms eller annan notis om när ditt paket är på väg att levereras.


Vi erbjuder alltid fri frakt.

Skulle inte någon av ovan alternativ passa dig eller ditt postnummer - så erbjuder vi alltid fri frakt hem till dig.